16 Şubat 2018, Cuma 09:25:18

Ekizağıl pist alanında inceleme

Kırşehir Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Alptekin Demir, projesi tamamlanan Ekizağıl Uçuş Pisti alanında inceleme yaptı.
  • 1.070 x 25 m. toprak pist...Ekizağıl köyüne 4.5 km.,Kırşehire 9 km. mesafede,ikisinin arasında.
  • Bu pistin prejeledirilirken hedef nedir bolgeye hedeflenen katkisi ne llarak planlanmaktadir.Ayrica isleticisi kim olacak bu tesis tamamlandiginda.
  • Keske cok fazla kullanilmayacak havalimani yerine bir fabrika yapilsa. Kayseri nevsehir ve ankarada havalimani mevcut zaten. Kurtulus harcama yerine uretimden gecmektedir. Kirsehire havalimani yapilcak diye reklam yapmak yerine uretimle kalkinmasi taraftariyim.

Kırşehir'de İl Özel İdare Genel Sekreter Yarımcısı Alptekin Demir, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığına bağlı (AYGM) Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü ve (SHGM) Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından projelendirilen Uçuş Pisti alanında inceleme yaptı.

Ekizağıl köyü mevkiinde yer alan uçuş pisti alanında incelemede bulunan Demir, uçuş pisti alanında yapılan çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

Yapılan incelemeye İl Özel idaresi Genel Sekreter Yardımcı Alptekin Demir ile birlikte (AYGM) İnşaat Mühendisi Bilal Özçelik ,(AYGM) Harita Teknikeri Aşkın Ozan, (SHGM) Teknik Denetçi Gültekin Arabacı, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Ahmet Bayır, İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürü Ömer Sert de katıldı.

Ekizağıl pist alanında inceleme

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Airfield ~ 6 yıl önce
1.070 x 25 m. toprak pist...Ekizağıl köyüne 4.5 km.,Kırşehire 9 km. mesafede,ikisinin arasında.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Proje ~ 6 yıl önce
Bu pistin prejeledirilirken hedef nedir bolgeye hedeflenen katkisi ne llarak planlanmaktadir.Ayrica isleticisi kim olacak bu tesis tamamlandiginda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
40 ~ 6 yıl önce
Keske cok fazla kullanilmayacak havalimani yerine bir fabrika yapilsa. Kayseri nevsehir ve ankarada havalimani mevcut zaten. Kurtulus harcama yerine uretimden gecmektedir. Kirsehire havalimani yapilcak diye reklam yapmak yerine uretimle kalkinmasi taraftariyim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fabrikalar kapatıldı ~ 6 yıl önce
Tarım,hayvancılık yok,inşaata devam.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000