02 Temmuz 2011, Cumartesi 08:11:01

EKİPLER YANGINA HAZIR

Aydın ve Muğla illerini kapsayan Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri yangın sezon öncesi bütün hazırlıklarını tamamladı. 7 hava aracı, yüzlerce kara aracı ve bin 500 işçiyle yangın sezonuna hazır olan orman yangını söndürme ekipleri yangınsız bir sezon ümit ediyorlar.
  • CORENDON Havayolarından yolcuları öncelikle (65 000 burada yaşayan -görev yapan öğrenci ve askarlerimiz çin) : ISPARTA -ANKARA VEYA Antalya-Isparta-Istanbul seferlerine başlamasını bekliyoruz ,istiyoruz
  • Birileri bizlerle alay ediyor. Geçen hafta bir sürü orman yangını oldu. Canımız çiğerimiz yok oldu. Bu arkadaş yangına hazırız diyor! Her halde başka bir ülkede yaşıyor. Ben bölgemden sorumluyum diyorsa, onu da görürüz. Biz çok yangına hazırım diyen gördük.
Muğla Orman Bölge Müdürlüğü'nde orman yangınlarına karşı mücadele için tüm hazırlıklar tamamlandı. Kara gücünü oluşturan Orman Yangın Söndürme ve Arazöz ekipleri eğitimden geçirildi. Hava gücünü oluşturan uçak ve helikopterler bölgelerinde her an göreve hazır vaziyette konuşlandırıldı.

Orman yangınları açısından birinci derece hassas bölge olan Muğla Orman Bölge Müdürlüğü sahasında yangınlarla mücadele için hazırlıkların tamamlandığını belirten Muğla Orman Bölge Müdürü Ali Yıldırım, ekipleri kışlalarında her an müdahaleye hazır durumda konuşlandıklarını söyledi.

Bodrum-Milas Havaalanında iki adet uçak konuşlandırıldığını dile getiren Ali Yıldırım, Fethiye, Milas ve Marmaris ilçelerinde su atma özelliği olan helikopterlerin görev yerlerinde bulunduğunu kaydetti. Bugün itibariyle Nazilli'de de bir helikopter konuşlandırıldığını ifade eden Yıldırım Orman Genel Müdürlüğü'ne ait personel taşıma amaçlı helikopterin ise Ula'daki üssünde görev başı yaptığını dile getirdi.
EKİPLER YANGINA HAZIR

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
CORENDON Havayolarından yolcuları öncelikle (65 000 burada yaşayan -görev yapan öğrenci ve askarlerimiz çin) : ISPARTA -ANKARA VEYA Antalya-Isparta-Istanbul seferlerine başlamasını bekliyoruz ,istiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Birileri bizlerle alay ediyor. Geçen hafta bir sürü orman yangını oldu. Canımız çiğerimiz yok oldu. Bu arkadaş yangına hazırız diyor! Her halde başka bir ülkede yaşıyor. Ben bölgemden sorumluyum diyorsa, onu da görürüz. Biz çok yangına hazırım diyen gördük.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000