22 Kasım 2014, Cumartesi 09:17:55

EĞİTİM UÇUŞ YAPAN UÇAK DAĞA DÜŞTÜ!

Pakistan'da eğitim uçuşu yapan Dassault Mirage tipi bir savaş uçağı henüz bilinmeyen bir nedenle düştü. Uçakta bulunan 1 pilot hayatını kaybetti.
  • 1970 lerin fransız uçağı. normaldir. ama bence de terör kurbanı olma ihtimali yüksek. pakistanda kaza diye bir şey yoktur. kader vardır :)
  • pakistan terör'den dünya üzerinde en çok can kaybı yaşanan 2. ülkesi ve çok kritik ve tehlikeli bir bölge. bu tarz olaylar neredeyse her hafta oluyor fakat basına yansımıyor. Ve böyle bir ülke de wetlease operasyonu yapan türk şirketleri var. onlarca personeli ile pakistan'ın en tehlikeli bölgelerine uçuşlar düzenliyor, pakistan'da yaşıyorlar. Bunun ne derece tehlikeli ve sakıncalı olduğunu umarım kötü bir olay yaşamadan anlarlar ve insan canının para'dan daha ön planda tutulması gerektiğini, pişmanlık duymadan sindirebilirler. Ne olaylar olduğunu ise arama motorlarına yazarsanız, sadece global basına yansıyan olayları görürsünüz. Orada can kaybı demek, gün batımı kadar normal. Her şey para demek değildir.
  • Yazık yeni pilotun da hayati batti öbürü öldü. ..

Pakistan'da Masroor Hava Üssü'nden kalkış yapan savaş uçağı düştü. Eğitim uçuşu sırasında düştüğü belirtilen uçağın 1 pilotu kaza sırasında hayatını kaybetti. Uçak içerisinde bulunan diğer pilotun ise yaralı olarak kurtulduğu açıklandı.

Pakistan Hava Kuvvetleri (PAF) tarafından yapılan açıklamada, uçağın Karaçi yaklaşık 50 kilometre uzaklıkta bulunan Gabap bölgesindeki Kirthar Dağlarına düştüğü ve çarpmanın da etkisiyle uçağın alev aldığı belirtildi.

Kazada hayatını kaybeden pilotun Pakistan Hava Kuvvetleri'nde üst düzey bir pilot olduğu açıklandı.

©AirportHaber.com

EĞİTİM UÇUŞ YAPAN UÇAK DAĞA DÜŞTÜ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

1970 ~ 9 yıl önce
1970 lerin fransız uçağı. normaldir. ama bence de terör kurbanı olma ihtimali yüksek. pakistanda kaza diye bir şey yoktur. kader vardır :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pakistan ~ 9 yıl önce
pakistan terör'den dünya üzerinde en çok can kaybı yaşanan 2. ülkesi ve çok kritik ve tehlikeli bir bölge. bu tarz olaylar neredeyse her hafta oluyor fakat basına yansımıyor. Ve böyle bir ülke de wetlease operasyonu yapan türk şirketleri var. onlarca personeli ile pakistan'ın en tehlikeli bölgelerine uçuşlar düzenliyor, pakistan'da yaşıyorlar. Bunun ne derece tehlikeli ve sakıncalı olduğunu umarım kötü bir olay yaşamadan anlarlar ve insan canının para'dan daha ön planda tutulması gerektiğini, pişmanlık duymadan sindirebilirler. Ne olaylar olduğunu ise arama motorlarına yazarsanız, sadece global basına yansıyan olayları görürsünüz. Orada can kaybı demek, gün batımı kadar normal. Her şey para demek değildir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aynen ~ 9 yıl önce
iş işten geçtikten sonra, dizleri dövmenin anlamı yok. bu aynen, iş güvenliği önlemleri almadan, körü körüne bir madene inmek gibi birşey. yazık..
hangi şirket? ~ 9 yıl önce
merak ettim o cesur türk şirketlerini. ben eskiden mng de orda operasyonda görev yaptım da, pislik merkezi. her türlü hayati riskiniz var.
para ~ 9 yıl önce
3 kuruş para kazancaz diye, hem itibarı hemde külliyen şirketlerini kaybetcekler..
ölüm ~ 9 yıl önce
ölüm havacılığın fıtratında var. biz türk'üz. ölümler olmadan önlem almayız. sal gitsin mantığı.
kral ~ 9 yıl önce
Yazık yeni pilotun da hayati batti öbürü öldü. ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000