27 Temmuz 2011, Çarşamba 15:40:44

EĞİTİM İÇİN TÜRKİYE'YE GELDİLER

Libya’da yaşanan iç karışılıklık sırasında kullanılamaz hale gelen Bingazi Havaalanı’nın yeniden uçuşlara açılması için 60 kişilik Libya heyeti Türkiye’de güvenlik eğitimi alacak.
  • Libyalı pilotlarla uçan var mı ? :) Sıkıldıklarında namaz kılma bahanesi uydurmaktan, hele ki ramazan geliyor eyvah ki ne eyvah :) Ne öğretirseniz öğretin, "Ver Gazı Tayyar, Koy Flabı Haydar! Allah Galipp!" diye diye uçarlar
Libya’dan bugün öğlen saatlerinde özel bir uçakla İstanbul Atatürk Havalimanı’na gelen 60 kişilik Libya Ulusal Geçiş Konseyi görevlileri, daha sonra aktarmalı olarak Ankara’ya gitti.

Merkür Havacılık’ın temsil gözetiminde İstanbul’a inen heyetin Türkiye’yi ziyaret amacı kısa süre sonra anlaşıldı. Libya’daki iç kargaşa sırasında bombalanan ve kullanılamaz hale gelen Bingazi Havaalanı’nın yeniden uçuşlara açılabilmesi için heyetin Türk sivil havacılığı yetkilileri ile görüşme yapacağı ve heyetin Türkiye’de eğitim alacağı öğrenildi.

Türk başbakanlığının organizasyonunda gelen 60 kişilik heyetin Bingazi Havaalanı’nın yeniden uçuşlara açılabilmesi için gerekli eğitimleri alacakları bildirildi.




EĞİTİM İÇİN TÜRKİYE'YE GELDİLER

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Libyalı pilotlarla uçan var mı ? :) Sıkıldıklarında namaz kılma bahanesi uydurmaktan, hele ki ramazan geliyor eyvah ki ne eyvah :) Ne öğretirseniz öğretin, "Ver Gazı Tayyar, Koy Flabı Haydar! Allah Galipp!" diye diye uçarlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000