17 Şubat 2011, Perşembe 08:23:50

EGEMEN BAĞIŞ SÜRPRİZ YAPTI

Crans Montana Forumu'nun kendisine vereceği ödülü almak üzere dün sabah Başbakanlık'a ait Ana uçağı ile Brüksel'e hareket eden Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a gökyüzünde sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.
  • iyiki doğmuş ve bu ödülü almış helal olsun...
  • Bunlar gavur adetleri. Günah değil mi ? Uçakta doğum günü falan. Çarpılırsınız maazallah
  • Helal olsun Sayin Erdogana takdir edilecek bir hanimefendi Ülkesi icin aldi ödule asadaki "Sofor by arabami hazirlayin" diyen kisinin babasinin ucagi ile ucmayacakti herhalde. Hem bu ödulü alarak türkiyenin asil yüzünü göstermis oldu. Helal Olsun
  • Ata ucagi babanizin mali.Binin bakalim,binin.Devletin mali deniz yemeyen malum.Tuvalete bile ucaga binip gidin.Dilerim allahtan düğüm düğüm bogainiza dizilir.
  • hayret gozlugunun fiati ile bir aile herhalde iki sene gecinir
  • Anlatsana çok merak ettik 2001 de kim ne yapmış?? şimdi ülkemizi yöneten akp nin meclisteki kaçmilletvekili ağır cezalık biliyor musun??? başta başbakan olmak üzere kaç kişi dokunulmazlık zırhına büründü biliyor musun?? tozcudan,kaçakçıya,devletin kurumunu soyanlardan,görevi ihmale suçları say say bitmez..Sevilay da herzaman ki yağcılığıyla beleş gezi olunca hayır diyememiş..Kendisinin akp nin borazanı olduğunu bilmeyen yok..Yazdıoğı yazılar ortada..Devletin malı deniz olunca böyle oluyormuş..Arap yağı bol bulunca hesabı...Yazık günah ..Müslüman israf etmez..Ama nerde bunlarda o izan o inanç o insanlık...Bu millete de herşey müstehak..Şehidine kelle diyene oy verip başbakan seçen toplumdan ne beklenir ki???
  • Aman ne hoş!
  • geçmiş hortumladı gelecektemi hortumlasın?
  • Bakiyorumda bizi yönetenlere ,tamamen fiziki olarak(beyin yapisi zaten zit)ne kadar itici insanlar ,sanki bu ikili TURKIYE CUMHIRIYE TI vatandasi degilde bir arap vatandasi gibiler,bende bu devlete iki sene askerlik ve 24 sene hizmet verdim ben bunlara ve bunlar gibi dusunenlere hakkimi helal etmiyorum.Bir arkadasimin dedigi gibi neyin ödülü ,issizlere ismi buldunuz?ne yaptinizda bu ödülü size verdiler ,hemde ist/bru 3 adet thy tarifeli seferi varken,nedir bu araplara özentiniz?Misir gercegini unutmayin ,Türk halki 30 sene beklemez..
  • var mı başka söze gerek!!!!
Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ve eşi Beyhan Bağış'ın organize ettiği bu sürpriz kutlamaya aralarında benim de bulunduğum, heyetteki kadın gazetecilerle TBMM Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı Güldal Akşit, AK Parti Kadın Kolları Başkanı ve Gaziantep Milletvekili Fatma Şahin de eşlik etti.

Emine Erdoğan, uçak havalandıktan yaklaşık 10 dakika sonra bizlerle sohbet için oturduğumuz bölüme geçtiği sırada sürpriz kutlamayla karşılaştı. 56 yaşına giren Emine Erdoğan üzerinde eşi, çocukları ve torunlarıyla çekilmiş bir aile fotoğrafının yer aldığı pastayı keserken "Gökyüzündeki bu yeni yaş kutlaması gerçekten çok ilginç oldu. Unutamayacağım bir doğum günü yaşamama sebep oldunuz" diyerek uçaktaki herkese teşekkür etti. Erdoğan'ın yaş günü kutlamasında kızı Sümeyye Erdoğan da bulundu.

(Sevilay Yükselir - Sabah)
EGEMEN BAĞIŞ SÜRPRİZ YAPTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 13 yıl önce
iyiki doğmuş ve bu ödülü almış helal olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bunlar gavur adetleri. Günah değil mi ? Uçakta doğum günü falan. Çarpılırsınız maazallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Helal olsun Sayin Erdogana takdir edilecek bir hanimefendi Ülkesi icin aldi ödule asadaki "Sofor by arabami hazirlayin" diyen kisinin babasinin ucagi ile ucmayacakti herhalde. Hem bu ödulü alarak türkiyenin asil yüzünü göstermis oldu. Helal Olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ata ucagi babanizin mali.Binin bakalim,binin.Devletin mali deniz yemeyen malum.Tuvalete bile ucaga binip gidin.Dilerim allahtan düğüm düğüm bogainiza dizilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hayret gozlugunun fiati ile bir aile herhalde iki sene gecinir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Anlatsana çok merak ettik 2001 de kim ne yapmış?? şimdi ülkemizi yöneten akp nin meclisteki kaçmilletvekili ağır cezalık biliyor musun??? başta başbakan olmak üzere kaç kişi dokunulmazlık zırhına büründü biliyor musun?? tozcudan,kaçakçıya,devletin kurumunu soyanlardan,görevi ihmale suçları say say bitmez..Sevilay da herzaman ki yağcılığıyla beleş gezi olunca hayır diyememiş..Kendisinin akp nin borazanı olduğunu bilmeyen yok..Yazdıoğı yazılar ortada..Devletin malı deniz olunca böyle oluyormuş..Arap yağı bol bulunca hesabı...Yazık günah ..Müslüman israf etmez..Ama nerde bunlarda o izan o inanç o insanlık...Bu millete de herşey müstehak..Şehidine kelle diyene oy verip başbakan seçen toplumdan ne beklenir ki???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Aman ne hoş!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
geçmiş hortumladı gelecektemi hortumlasın?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bakiyorumda bizi yönetenlere ,tamamen fiziki olarak(beyin yapisi zaten zit)ne kadar itici insanlar ,sanki bu ikili TURKIYE CUMHIRIYE TI vatandasi degilde bir arap vatandasi gibiler,bende bu devlete iki sene askerlik ve 24 sene hizmet verdim ben bunlara ve bunlar gibi dusunenlere hakkimi helal etmiyorum.Bir arkadasimin dedigi gibi neyin ödülü ,issizlere ismi buldunuz?ne yaptinizda bu ödülü size verdiler ,hemde ist/bru 3 adet thy tarifeli seferi varken,nedir bu araplara özentiniz?Misir gercegini unutmayin ,Türk halki 30 sene beklemez..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
var mı başka söze gerek!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000