21 Mayıs 2013, Salı 15:11:31

EFSANE PİLOTTAN SON GÖSTERİ

Pazar günü 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında yaptığı gösteri uçuşunda hayatını kaybeden Murat Öztürk için bugün son vazife yerine getirildi.
  • MURAT HOCAYI KAYBETMENİN DERİN ÜZÜNTÜSÜ İÇERİSİNDEYİZ. MERHUMA ALLAHTAN RAHMET AİLESİ VE TÜM SEVENLERİNE BAŞSAĞLIĞI DİLERİM.MEKANIN CENNET OSUN. ŞEHMUS KAHRAMAN
  • Murat Hoca'nın son hareketi, son hareketi oldu!. Keşke o hareketi yapmasaydı da hayatta olsaydı. Kader demek ki buraya kadar ömür biçmiş. Ruhu şad olsun , Mekanı cennet olsun. Kendisiyle ilk defa 20 yıl önce daha tarla halinde iken, Hezarfen havalanında tanışmıştık. Orada incelemelerde bulunmuştuk. Hayallerini anlatmıştı. Hayalleri gerçek oldu ama keşke ölüm erken olmasaydı. Allah rahmet eylesin.
  • Mekanın cennet olsun; havacılığa gönlünü vermiş ve havacılığın duayeni olan büyük insan
  • Gökyüzü yetim kaldı, bulutlar grileşti.Cennet mekan olsun.Nedim ŞEN
  • Mekanın cennet olsun büyük usta....
  • Airex 2010 İstanbul'da karşılaşmıştık. Akrobasi gösterisi sonrası uçaktan genç bir pilot çıkmasını beklerken beyaz saçlı, sakallı birisi çıkınca arkadaş: "Bu uçağı kullanan siz miydiniz?" diye sorunca "Ne oldu beğenemedin mi?" demişti. Sektörde olmadığımız için o zamanlar kendisini tanımıyorduk. Tanıdıkça aslında o tanıyamadığımız ilk görüşmenin utancını yaşadım. Türkiye'nin havası seninle çok güzeldi. Allah rahmet eylesin

Gökyüzü fotoğrafçısı, gazeteci ve akrobasi pilotu efsane Murat Öztürk bugün son yolculuğuna uğurlandı. Geçtiğimiz pazar günü Adana’da yaptığı gösteri uçuşu sırasında virile girdikten sonra alçak irtifadan uçağı düşen ve çarpmanın etkisiyle uçağının infilak etmesi sonucu hayatını kaybeden Öztürk toprağa verildi.

Atatköy Camii’nde öğlen namazının ardından kılınan cenaze namazına efsane pilot Murat Öztürk’ün sevenleri adeta akın etti. Türkiye’nin önde gelen gazetecilerinin yanısıra basın, havacılık ve sanat dünyasından çok sayıda seveni Murat Öztürk’ü son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

Taziyeleri kabul eden Murat Öztürk’ün eşi Nilgün Öztürk ve kızı Pelin Öztürk ayakta durmakta güçlük çekti.

Akrobasi dünyasının en sevilen pilotlarından Murat Öztürk kılınan namazın ardından Eyüp Sultan Mezarlığa’na defnedilmek üzere yola çıktı.

AirportHaber Ailesi olarak Murat Öztürk’e bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, Öztürk Ailesi’ne ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.


FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

EFSANE PİLOTTAN SON GÖSTERİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

KAHRAMAN ~ 11 yıl önce
MURAT HOCAYI KAYBETMENİN DERİN ÜZÜNTÜSÜ İÇERİSİNDEYİZ. MERHUMA ALLAHTAN RAHMET AİLESİ VE TÜM SEVENLERİNE BAŞSAĞLIĞI DİLERİM.MEKANIN CENNET OSUN. ŞEHMUS KAHRAMAN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÜMİT ÇENDEK ~ 11 yıl önce
Murat Hoca'nın son hareketi, son hareketi oldu!. Keşke o hareketi yapmasaydı da hayatta olsaydı. Kader demek ki buraya kadar ömür biçmiş. Ruhu şad olsun , Mekanı cennet olsun. Kendisiyle ilk defa 20 yıl önce daha tarla halinde iken, Hezarfen havalanında tanışmıştık. Orada incelemelerde bulunmuştuk. Hayallerini anlatmıştı. Hayalleri gerçek oldu ama keşke ölüm erken olmasaydı. Allah rahmet eylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ramazan Uysal ~ 11 yıl önce
Mekanın cennet olsun; havacılığa gönlünü vermiş ve havacılığın duayeni olan büyük insan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gri Bulutlar ~ 11 yıl önce
Gökyüzü yetim kaldı, bulutlar grileşti.Cennet mekan olsun.Nedim ŞEN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dhmi ~ 11 yıl önce
Mekanın cennet olsun büyük usta....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Musa ~ 11 yıl önce
Airex 2010 İstanbul'da karşılaşmıştık. Akrobasi gösterisi sonrası uçaktan genç bir pilot çıkmasını beklerken beyaz saçlı, sakallı birisi çıkınca arkadaş: "Bu uçağı kullanan siz miydiniz?" diye sorunca "Ne oldu beğenemedin mi?" demişti. Sektörde olmadığımız için o zamanlar kendisini tanımıyorduk. Tanıdıkça aslında o tanıyamadığımız ilk görüşmenin utancını yaşadım. Türkiye'nin havası seninle çok güzeldi. Allah rahmet eylesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000