11 Mayıs 2017, Perşembe 09:12:22

Edremit'e Havacılık yüksekokulu

Balıkesir Üniversitesi bünyesinde yeni kurulan Edremit Sivil Havacılık Yüksek Okulu hizmet binası hayırsever tarafından yaptırılarak okula bağışlandı.
  • Bi siz eksiktiniz be işsizler ordusu gelişiyor
  • Öğrenciler staj yapacak yer bulamıyor, hâlâ yeni okullar açılıyor.
  • Açmayin. Umut tacirliği yapmayin. Yazık.
  • Akçay i geçip Güre ışıkların sağ tarafında Edremit sivil havacılık meslek yüksek okulu diye ilgili reklam şirketi tarafından yanlış yazılan tabela daha sonra Edremit sivil havacılık yüksek okulu adına değiştirildi. Okul boyu normal orta okul binası gibi küçük ve otoyolun hemen yanı başında. Aksine kocaseyit Havalimanı taraflarina yapılsa ileri de öğrenciler ve akademik personel için zorluk olmazdı. Havalimanına uzaklığı 30 km .
  • Bundan bir kaç sene önce bu okullardan birinde temel ramp eğitim dersine katılmıştım. Dersi veren hanımefendi dersi anlatmaya başladığı andan itibaren kendisinin bir gün olsun uçak altında bulunmadığını anlaşmış , eline tutuşturulan bir çoğu yanlış bilgilerle dolu metinden eğitim vermeye çalıştığını ibretle görmüştüm. 15 sene yer hizmetleri geçmişi , operasyon memurluğu sırasında onlarca tip, model uçağın binlerce operasyonunu yapmış , o kadar sene temel ve tazeleme eğitimleri almış beni yanlış bilmekle itham etmişti. o kadar meraklıysanız yabancı diliniz varsa başvurun Çelebi hava servisine size buradakilerden çok daha iyi eğitim verir. işi işin başında öğrenir, kendinizi kanıtlarsanız bir yerlere gelirsiniz.Hiç olmazsa öğrenicem diye para harcamak yerine para kazanırsınız. Ha fazla da bir şey beklemeyin. 15 - 20 sene önceki gibi iyi maaş vermiyorlar artık.
  • işsiz yeni mezunlar oluşturmaktan başka bir işe yaramayacak. İhtiyaca göre okul açılması gerekir. Sektor neredeyse 3 senedir daralıyor. 9 adet uçak bölümlerinde eğitim veren devlet meslek lisesinin haricinde özel meslek liselerinden de uçak bölümlerinden mezun olanlar var. Bunun yanında Eskişehir Kayseri Kocaeli Nevsehir THK İzmir derken her sene 1000 in üzerinde yeni mezun iş aramaya başlıyor. Şirketerin istihdamı da hersey yolunda giderse yeni mezun da 5-10 kişiyi geçmiyor. Gerisi işsizler ordusuna katılıyor. Yazık etmeyin gençlere. İnsanların umutlarıyla oynamayın.
  • Ben evet seviyorum
  • Hayır işi yapacaksanız başka türlü yapın. Gençlerin hayatını karartmayın.
  • sağdan say soldan say 3-5 tane havayolu , handling firmasının olduğu bir ülkede havacılıkla ilgili bu kadar okulun kurulması , bu sektörü bir halt zanneden çocukların zamanını , parasını hayallerini harcamaktan , sömürmekten başka bir anlam ifade etmiyor. 15 senesini bu sektöre vermiş birisi olarak bu okulları seçecek çocuklara tavsiyem , sakın başlamayın bu okullara . zamanınıza yazık, paranıza yazık. Sizi sömürmek için kurulan tuzak bu okullar. buralarda vakit ve para harcayacağınıza gidin yabancı dilinizi geliştirin, 2. 3. yabancı dili öğrenin. gidin meslek kurslarına meslek öğrenin yemin ederim daha fazla para kazanacağınız meslekleriniz olur. dün birisi aradı pilot akademisinde okuyorum lisans için bundan sonra ne yapmam lazım diye bana soruyor. bu çocuğa mı kızayım okulunda bu çocuğa rehberlik etmesi ne yapması gerektiğini öğretmeyenlere mi kızayım. Uzak durun bu okullardan çocuklar
  • Şu havacılık kulüplerindeki insanlar hiçbir şey düşünmeden her şey için başvuru yapıyor ya en çok ona sinirleniyorum. Kardeşim altyapı var mı sektörde iş imkanı var mı? Bunları düşünen yok. Edremitte son 1 yılda 3 adet kırım yaşandı. Balıkesir türkiyede rüzgarlı gün sayısı en fazla olan şehir. Bunları biliyorlar mı acaba? Varsa yoksa herkes uçak kullansın kafası. Geçin bı işleri hocam.

Balıkesir Üniversitesi bünyesinde yeni kurulan Edremit Sivil Havacılık Yüksek Okulu hizmet binası hayırsever tarafından yaptırılarak okula bağışlandı.

Protokol imza töreninde bir konuşma yapan Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı "Erdem Bey'e ve sayın Rektörümüze Sivil Havacılık Yüksek Okulumuza gösterdikleri katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Edremit ilçemiz 145 bin nüfuslu anca yazın yaklaşık 1 milyon nüfusu olan bir ilçe. Edremit ilçemizde iki adet meslek yüksek okulumuz var. Şimdi 4 yıllık Sivil Havacılık Yüksek Okulumuz açılıyor, 4 yıllık. Maksadımız ilçemize önümüzdeki yıllarda bir fakülte daha açtırmak. Daha sonraki hedefimiz ise ilçemize bir tane üniversite kazandırmak. Bunun için uğraşıyoruz. Başta hayırseverlerimize, belediye başkanımıza, üniversitemize ve sivil toplum kuruluşlarına çok teşekkür ediyorum. Edremit Bunu hak eden bir ilçe." diyerek bu güzel davranışın örnek olması temennisinde bulundu" dedi.
Prof. Dr. Kerim Özdemir, "Edremit yılın 300 günü aşkın zamanında uçuşa uygun bir bölgedir. Dolayısıyla hava limanı da vardır. Senatodan geçti YÖK'te kabul etti. Kuruluş anlamadın diğer sıradan okullara benzemiyor. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü de müdahil oluyor" dedi. BAÜN Rektöre Prof Dr. Kerim Özdemir hayırsever vatandaşların desteği ile Balıkesir Üniversitesinin hızla büyüyeceğini ifade ederek Edremit Sivil Havacılık Yüksek Okulu'nun hizmet binasını yaptırarak bağışlayan Ermet Uysal'a teşekkür etti.

Körfez Sportif Havacılık Kulübü Derneği Başkanı Adem Kuşçuoğlu'da dernek olarak önümüzdeki günlerde kendi envanterlerine girmesi planladıkları bir eğitim uçağını Edremit Sivil Havacılık Yüksek Okulunda pilotaj eğitim vermek üzere çalışma başlattıklarını ifade etti. Daha sonra devir işlemleri için hayırsever, kaymakamlık, üniversite ve belediye arasında 4 protokol imzalandı. 18 derslikli okul binası 4 bin 180 metre kare alana sahip ve iki kat olarak inşa edildi. 



Edremit'e Havacılık yüksekokulu

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Stajyer ~ 7 yıl önce
Bi siz eksiktiniz be işsizler ordusu gelişiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Açın açın ~ 7 yıl önce
Öğrenciler staj yapacak yer bulamıyor, hâlâ yeni okullar açılıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dd ~ 7 yıl önce
Açmayin. Umut tacirliği yapmayin. Yazık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gezgin ~ 7 yıl önce
Akçay i geçip Güre ışıkların sağ tarafında Edremit sivil havacılık meslek yüksek okulu diye ilgili reklam şirketi tarafından yanlış yazılan tabela daha sonra Edremit sivil havacılık yüksek okulu adına değiştirildi. Okul boyu normal orta okul binası gibi küçük ve otoyolun hemen yanı başında. Aksine kocaseyit Havalimanı taraflarina yapılsa ileri de öğrenciler ve akademik personel için zorluk olmazdı. Havalimanına uzaklığı 30 km .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YAZIK 2 ~ 7 yıl önce
Bundan bir kaç sene önce bu okullardan birinde temel ramp eğitim dersine katılmıştım. Dersi veren hanımefendi dersi anlatmaya başladığı andan itibaren kendisinin bir gün olsun uçak altında bulunmadığını anlaşmış , eline tutuşturulan bir çoğu yanlış bilgilerle dolu metinden eğitim vermeye çalıştığını ibretle görmüştüm. 15 sene yer hizmetleri geçmişi , operasyon memurluğu sırasında onlarca tip, model uçağın binlerce operasyonunu yapmış , o kadar sene temel ve tazeleme eğitimleri almış beni yanlış bilmekle itham etmişti. o kadar meraklıysanız yabancı diliniz varsa başvurun Çelebi hava servisine size buradakilerden çok daha iyi eğitim verir. işi işin başında öğrenir, kendinizi kanıtlarsanız bir yerlere gelirsiniz.Hiç olmazsa öğrenicem diye para harcamak yerine para kazanırsınız. Ha fazla da bir şey beklemeyin. 15 - 20 sene önceki gibi iyi maaş vermiyorlar artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SK ~ 7 yıl önce
Kardeş çelebide ops mu yaptın daha önce :)
sk ya ~ 7 yıl önce
Evet 7 sene operasyondaydım
ben ~ 7 yıl önce
işsiz yeni mezunlar oluşturmaktan başka bir işe yaramayacak. İhtiyaca göre okul açılması gerekir. Sektor neredeyse 3 senedir daralıyor. 9 adet uçak bölümlerinde eğitim veren devlet meslek lisesinin haricinde özel meslek liselerinden de uçak bölümlerinden mezun olanlar var. Bunun yanında Eskişehir Kayseri Kocaeli Nevsehir THK İzmir derken her sene 1000 in üzerinde yeni mezun iş aramaya başlıyor. Şirketerin istihdamı da hersey yolunda giderse yeni mezun da 5-10 kişiyi geçmiyor. Gerisi işsizler ordusuna katılıyor. Yazık etmeyin gençlere. İnsanların umutlarıyla oynamayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Razubid ~ 7 yıl önce
Ben evet seviyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gereksiz ~ 7 yıl önce
Hayır işi yapacaksanız başka türlü yapın. Gençlerin hayatını karartmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık ~ 7 yıl önce
sağdan say soldan say 3-5 tane havayolu , handling firmasının olduğu bir ülkede havacılıkla ilgili bu kadar okulun kurulması , bu sektörü bir halt zanneden çocukların zamanını , parasını hayallerini harcamaktan , sömürmekten başka bir anlam ifade etmiyor. 15 senesini bu sektöre vermiş birisi olarak bu okulları seçecek çocuklara tavsiyem , sakın başlamayın bu okullara . zamanınıza yazık, paranıza yazık. Sizi sömürmek için kurulan tuzak bu okullar. buralarda vakit ve para harcayacağınıza gidin yabancı dilinizi geliştirin, 2. 3. yabancı dili öğrenin. gidin meslek kurslarına meslek öğrenin yemin ederim daha fazla para kazanacağınız meslekleriniz olur. dün birisi aradı pilot akademisinde okuyorum lisans için bundan sonra ne yapmam lazım diye bana soruyor. bu çocuğa mı kızayım okulunda bu çocuğa rehberlik etmesi ne yapması gerektiğini öğretmeyenlere mi kızayım. Uzak durun bu okullardan çocuklar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ado ~ 7 yıl önce
Şu havacılık kulüplerindeki insanlar hiçbir şey düşünmeden her şey için başvuru yapıyor ya en çok ona sinirleniyorum. Kardeşim altyapı var mı sektörde iş imkanı var mı? Bunları düşünen yok. Edremitte son 1 yılda 3 adet kırım yaşandı. Balıkesir türkiyede rüzgarlı gün sayısı en fazla olan şehir. Bunları biliyorlar mı acaba? Varsa yoksa herkes uçak kullansın kafası. Geçin bı işleri hocam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000