05 Ağustos 2016, Cuma 17:52:28

"Edremit sivil havacılık merkezlerinden biri olacak"

Edremit Körfezi Sportif Havacılık Kulübü Başkanı Adem Kuşçuoğlu, Edremit Sivil Havacılık Meslek Yüksek Okulu'nun açılışının sevindirici olduğunu ifade etti.
  • Gurbetci bilmedigin bir ulke (Turkiye)ve bilmedigin okullar hakkinda ve de buraya devam eden ogrenciler hakkinda salak salak yorum yaparsan binlerce ogrenci ve ogretmene hakaret edersen cevabini daha siddetli alirsin.bilmedigin bir ulke ve insani hakkinda ve o okullara binlerce lira yatirim yapmis insanlara sirtlan vs.dersen bu senin dangalak oldugunu gosterir.yazdiklarina saygi bekliyorsan sirtlan essek, gozleri kor ,olmayan beyniniz... gibi kucultucu ifadeler ile Turk sivil havacilik otoritesini ,kontrol etmeyen bir kurulus olsrak gostermen"bilgi sahibi olmadan fikir sahibi"olmaktir.bu da senin gibi dangalaklara yakisir.
  • Gurbetci efendi bu yazdigindan da birsey anlamadim senin salak salak yazman benim tahsilimle ilgili degil senin salakligindan...
  • DEVLET,SHGM lutfen amma birakin yeni ucus okullari acilmasin hepsi kurtlar sofrasi sirtlanlar.hatta eski ucus okullarinida gozden gecirin onlarinda COGUNUN KAPANMASI LAZIM.yaa arkadaslar gercekden geri zekalimisniz birakin turkiyeyi avrupada bile binlercene issiz pilot var pff hala goremiomuz kor asiklar gibi Hollandanin KLM ucus akedemisnin mevzunlari evde yatio, 200 saat ucacaksiniz sonra evde biraz var olan beyninizi yiyeveksiniz.
  • Şimdi ne oldu aklandımı tüm hırsızlar
  • ucuş okullarının hepsi para tuzagı ve yalan gidin üniversite bitirin sonra bas vurun pilotluga bu çakallara para kaptırmayın. sabancıdan sonra turkiyede hersey para ile oldu.
  • Ya lanet olsun açmayın şöyle her yere zaten yeterince var. Halihazırdakileri geliştirin yeter

Edremit Körfezi Sportif Havacılık Kulübü Başkanı Kuşçuoğlu, Edremit Sivil Havacılık Yüksekokulu’nun Edremit Körfezi’ne ve dolayısıyla Balıkesir geneline önemli faydalar sağlayacağını ifade ederek, “Edremit Sivil Havacılık Yüksekokulu’nun kurulum sürecini yakından takip ediyorduk. Yüksekokulumuzun resmen kurulduğunu Resmi Gazete’de gördük. Okulumuzun, önümüzdeki yıl eğitim öğretim hizmetine açılacağını müjdelemek istiyoruz" dedi.

Kuşçuoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü: "Biz sportif havacılık kulübü olarak, havalimanımızın seferlere açıldığı zaman, bölgenin bir havacılık üssü olması için çabalarımız vardı. Daha sonra havalimanımız geliştirildi ve büyüdü. Biz de kulüp olarak bölgemizde uluslar arası havacılık festivalleri yapmaya başladık. Bu festivallerle, bölgedeki gençlere havacılığı sevdirmeyi hedefledik. Festivallere üniversitelerimizi davet ettik. Havacılık bölümü olan üniversitelerimiz tanıtımlarını yaptı. Bunların neticesinde bir çok gencimiz havacılığa merak sardı ve o bölümü bölgede arar duruma geldi. Sonrasında, diğer bölgelerde faaliyet gösteren havacılık okullarının uçuş eğitimleri vermesi için girişimlerde bulunduk. Şu anda 3 sivil havacılık okulumuz burada ülkenin her noktasından katılan öğrencilere uçuş eğitimleri veriyor".

Balıkesir Üniversitemiz ile ortak çalışmalar başlattığını ifade eden Kuşçıoğlu: "Bu çalışmalar sonucunda da bölgemize Edremit Sivil Havacılık Yüksekokulu’nu kazandırmış bulunuyoruz. Bu konudan dolayı mutluyuz. Bu başlangıç olacaktır. Havacılık konusunda daha farklı bölümlerin de açılmasıyla, bölgemizde büyük bir gelişme sağlanacağını umut ediyorum. Edremit sivil havacılık merkezlerinden biri olacak” dedi.

"Edremit sivil havacılık merkezlerinden biri olacak"

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Mecburiyet devam... ~ 8 yıl önce
Gurbetci bilmedigin bir ulke (Turkiye)ve bilmedigin okullar hakkinda ve de buraya devam eden ogrenciler hakkinda salak salak yorum yaparsan binlerce ogrenci ve ogretmene hakaret edersen cevabini daha siddetli alirsin.bilmedigin bir ulke ve insani hakkinda ve o okullara binlerce lira yatirim yapmis insanlara sirtlan vs.dersen bu senin dangalak oldugunu gosterir.yazdiklarina saygi bekliyorsan sirtlan essek, gozleri kor ,olmayan beyniniz... gibi kucultucu ifadeler ile Turk sivil havacilik otoritesini ,kontrol etmeyen bir kurulus olsrak gostermen"bilgi sahibi olmadan fikir sahibi"olmaktir.bu da senin gibi dangalaklara yakisir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetci ~ 8 yıl önce
dangalak kelimesini ben sana layik gormuyom.Yobazsin ve medeniyetten uzakda kalmisin abisi.
Gurbetci ye mecburen cvp ~ 8 yıl önce
Gurbetci efendi bu yazdigindan da birsey anlamadim senin salak salak yazman benim tahsilimle ilgili degil senin salakligindan...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetci ~ 8 yıl önce
hangi hayvanet bahcesinden mevzunsun.
Gurbetci ~ 8 yıl önce
Yazilan bir yoruma saygi duymayan birisi sanirim magranin dibinden cikmis olmali,simdi cok iyi anliom turk sirketlerinin neden yabancilari istediklerini medeniyet diye bisey var ,yazdigim hosunuza gitmememis olabilir o zaman sizde kendi fikrinizi yazarsiniz,amma bu tabiki medeniyet icin gecerli,tahsille medeniyet ayridir.
Gurbetci ~ 8 yıl önce
DEVLET,SHGM lutfen amma birakin yeni ucus okullari acilmasin hepsi kurtlar sofrasi sirtlanlar.hatta eski ucus okullarinida gozden gecirin onlarinda COGUNUN KAPANMASI LAZIM.yaa arkadaslar gercekden geri zekalimisniz birakin turkiyeyi avrupada bile binlercene issiz pilot var pff hala goremiomuz kor asiklar gibi Hollandanin KLM ucus akedemisnin mevzunlari evde yatio, 200 saat ucacaksiniz sonra evde biraz var olan beyninizi yiyeveksiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Turkçe... ~ 8 yıl önce
Sen bu TURKÇE ile zaten "pilot olmuşsan" evde oturmaya mahkumsun...
Gurbetci ~ 8 yıl önce
Belki turkcem o kadar iyi degil cunku gurbette dogdum buyudum,amma bak yinede yaza biliom ve senin gibi cahiller ve aptallar bile okuyo yazdigimi. Ben evde oturmuyom hollandada dogdum almamyada ucuyom.iste bak senin gibi enayilar oldukca semer vuran cok olur.oncelikle her insani kendi degerinde birakmasini ve saygili ol anlasilan ilk okulun bile yok.insallah yaparsinda paranla aldigin lisansi yastiginin altina korsun yatarken.
Zorluyorsun ~ 8 yıl önce
Gerçekten bu türkçenle, algı eksikliğinle, zeka noksanlığın ve art niyetinle insana şiddeti düşündürüyorsun.
Cehalet nedir! ~ 8 yıl önce
Arkadaşlar adam kendi yorumunu yapmış, haklı olduğu, haksız olduğu noktalar olabilir. Hakaret niye? Beğenmeyen okumasın, umursamasın. Yılları yurtdışında geçmiş birine böylesine acımasız ve vicdansız eleştiri fazla değil mi? Tahammül etmeyi bilmeyenlerin kendisi genelde çekilmez olur. İğneyi kendimize bir batıralım, güzelse başkasına çuvaldız batırırsınız. Saygılı olmayı öğrenelim lütfen! Teşekkürler..
Föötör ~ 8 yıl önce
Şimdi ne oldu aklandımı tüm hırsızlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yalan ~ 8 yıl önce
ucuş okullarının hepsi para tuzagı ve yalan gidin üniversite bitirin sonra bas vurun pilotluga bu çakallara para kaptırmayın. sabancıdan sonra turkiyede hersey para ile oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
! ~ 8 yıl önce
Ya lanet olsun açmayın şöyle her yere zaten yeterince var. Halihazırdakileri geliştirin yeter

Yanıtla

Kalan karakter 1000
@ ~ 8 yıl önce
Lanet okuma döner dolaşır seni bulur.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000