18 Ekim 2011, Salı 14:50:27

eDREAMS HİZMETİ TÜRKİYE'DE...

Online seyahat acentası eDreams geniş turizm hizmet yelpazesiyle şimdi Türkiye’de...
Eylül ayı itibariyle, eDreams Türkiye web sitesine (www.edreams.com.tr) giren Türk kullanıcısı, şirketin gezi tutkunlarına sunduğu uçak bileti, otel rezervasyonu ve araç kiralama hizmetlerini avantajlı olarak satın almanın tadını çıkarıyor. Türkiye’deki yeni oluşumuyla birlikte eDreams, dünya çapında 19 ülkede faaliyet gösteriyor: Amerika Birleşik Devletleri, İspanya, İtalya, Fransa, Portekiz, Almanya, ingiltere, Türkiye, Avustralya, Brezilya, Kanada, Meksika, Şili, Hindistan, Peru, Venezüela, Arjantin, Kolombiya ve İsviçre’nin yanı sıra diğer İngilizce konuşulan ülkeler. 
 
eDreams, Türkiye’de faaliyet gösteren ilk uluslararası operatör olma özelliğini taşıyor. Türk halkının taleplerini bütünüyle karşılamak amacıyla, yalnızca bu pazarın yönetimi ve koordinasyonuna odaklı profesyonellerden oluşan özel bir ekip kuruldu.
 
eDreams CMO ve kurucu üyesi Mauricio Prieto, “eDreams olarak hizmetlerimizi Türkiye’ye sunabildiğimiz için çok mutluyuz ve tüm Türk halkının sunduğumuz avantajlardan yararlanmasını umuyoruz. Şu andan itibaren eDreams 19 ülkede faaliyet gösteriyor. Başarımız özellikle 2010 yılında 928 milyon Euro ile, 2009’dan %43 daha yüksek olan ekonomik verilere açıkça yansıyor. Bunu devam ettirmek amacıyla, şirketin uluslararası kimliği üzerine yatırım yapmayı sürdüreceğiz” diyor. 
 
Türkiye’de internet üzerinden alışverişin hızlı artışı, eDreams’in genişlemesini Türkiye’yle gerçekleştirmesini sağlarken, online seyahat acentası Türk internet gezginlerinin turizm hizmetlerini en uygun fiyata satın almalarını amaçlıyor. Türkiye’de internet 35 milyon aktif kullanıcıyla nüfusun %45’ine ulaşıyor. 
 
eDreams, gezi dostu
 
eDreams, herhangi bir turizm hizmeti satın alınması anında müşteriye katma değer sağlayan ayırt edici özellikleriyle (fiyat, müşteri hizmetleri, satış güvenliği, kolaylık ve esneklik, teknolojik yenilik) bütünleşmiştir. eDreams’in müşterilerine en uygun fiyatı sunmak kadar, satın alma anından seyahatin gerçekleşmesine kadar karşılaşılabilecek herhangi bir sorunda yanlarında olma ve sorunun çözümüne yardımcı olma üzerine kurulu bir sözü vardır. Bu amaç için, eDreams’in temel yapı taşlarından bir tanesi, kullanıcılarının ihtiyaçlarını karşılama ve kaliteli hizmet sunma politikasıdır. Belirtmek gerekir ki tüm bunları gerçekleştirirken, merkez ofisi İspanya olmak üzere İtalya, Fransa ve İngiltere’deki geniş ekibine çok güveniyor.
eDREAMS HİZMETİ TÜRKİYE'DE...

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000