19 Haziran 2013, Çarşamba 09:17:54

EBRU ÖZEMİR'DEN 'MALZEME' AÇIKLAMASI

Limak Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, 3. havalimanına dair açıklamalarda yaptı...
  • Çok garip bir açıklama olmuş. Kanal istanbuldan dolgu çıkacak bile olsa muhtemelen balçık olacak ve niteliği havalmanı dolgusu için yeterli olmayacak. Bence köşeye sıkışı ihaleyi alan firmalar ve zaman zamanma derdinde. Bahaneleri de dolgu olacak. İnşaat 3 sene içinde başlarsa büyük başarı olur.
  • Havaalanı bir başka guzel yapılmıştı İnşallah 3. Havaalanı ondan güzel olur
  • sartnamede ne yaziyor? dolgu yapacaksiniz devlet verecekmi yaziyor, boyle bir ifade varsa zaten sacmaligin daniskasi, yok eger yoksa siz boyle bir soz aldiysaniz diyelimki yonetim degisti o zaman sapka duser kel gorunur. acemilik etmisler yada boyle konusarak acemilik ediyorlar. saygilarimla
  • çin daha büyük yapacakmış...Çin kim sen kimmm...herhalde yapacaklar.Adamlar zaten sürekli yapıyor...pekin havalimanına bak...büyüklüğüne bak.
  • hocam ben bu kanal islerinden pek anlamam ama boyle bir kanal yapilirsa kime ne faydasi olacak? zaten bedavaya bogazlardan gecmek varken kim para odeyip ozel kanaldan gecer? yapilan anlasmalar ile bogazdan gecis tum ulkelere taninmis bir hak degilmi? .
  • Bunların işi kanala kaldıysa havalimanını bitirmek mümkün değil gibi gözükür. Dolgu malzemesini hükümet verecek, artık işçileri de çinden, araçları da afrikadan getirtirsiniz. Zor valla zor.

Limak Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, 3. havaalimanı malzemelerinin nereden temin edileceği konusunda, "3. havalimanında doldurmak için bu malzemeyi nereden alacağımızı hükümet gösterecek. Kanal da bu dolgu malzemesini bize sağlayacak muhtemelen" dedi.

Ebru Özdemir, Euromoney Eurasia Financial Forum'da yaptığı konuşmada, "Kanal İstanbul'un bir hayal olup olmadığı" sorusuna, "Ben mühendislikte hiçbir şeyin olanaksız olmadığını söylerim. 3. köprü çok farklı bir teknikle yapılacak. Bu uzunlukta en geniş köprü olacak ve hem tren hem de otomobiller aynı platformda seyahat edecek. Dolayısıyla mühendislik tekniği çok farklı olacak. Çok önemli uluslararası tasarımcılara göre bunun mümkün olduğunu duyuyorum. 3. havalimanında da doldurmak için bu malzemeyi nerden alacağımızı hükümet gösterecek. Kanal da bu dolgu malzemesini bize sağlayacak muhtemelen. Dolayısıyla son aldığım bilgilere göre bu kanalı yapmak mümkün, teknik olarak dünyada her şey mümkün. Çin daha uzun bir kanal projesi düşünüyormuş Kanal İstanbul'dan" yanıtını verdi. (Hürriyet)

EBRU ÖZEMİR'DEN 'MALZEME' AÇIKLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

garip ~ 11 yıl önce
Çok garip bir açıklama olmuş. Kanal istanbuldan dolgu çıkacak bile olsa muhtemelen balçık olacak ve niteliği havalmanı dolgusu için yeterli olmayacak. Bence köşeye sıkışı ihaleyi alan firmalar ve zaman zamanma derdinde. Bahaneleri de dolgu olacak. İnşaat 3 sene içinde başlarsa büyük başarı olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sabiha Gökçen ~ 11 yıl önce
Havaalanı bir başka guzel yapılmıştı İnşallah 3. Havaalanı ondan güzel olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
t ~ 11 yıl önce
sartnamede ne yaziyor? dolgu yapacaksiniz devlet verecekmi yaziyor, boyle bir ifade varsa zaten sacmaligin daniskasi, yok eger yoksa siz boyle bir soz aldiysaniz diyelimki yonetim degisti o zaman sapka duser kel gorunur. acemilik etmisler yada boyle konusarak acemilik ediyorlar. saygilarimla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:)) ~ 11 yıl önce
çin daha büyük yapacakmış...Çin kim sen kimmm...herhalde yapacaklar.Adamlar zaten sürekli yapıyor...pekin havalimanına bak...büyüklüğüne bak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
anlamam ama ~ 11 yıl önce
hocam ben bu kanal islerinden pek anlamam ama boyle bir kanal yapilirsa kime ne faydasi olacak? zaten bedavaya bogazlardan gecmek varken kim para odeyip ozel kanaldan gecer? yapilan anlasmalar ile bogazdan gecis tum ulkelere taninmis bir hak degilmi? .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ultra ~ 11 yıl önce
Boğaz trafiğini neden gösterip 1,2 hafta bekletirseniz ekonomik zarar uğrayacaklarına kanaldan geçmeyi tercih ederler
mayk ~ 11 yıl önce
Vatandas ödiycek elbette. yabanci niye ödesinki.
seRdaR ~ 11 yıl önce
bu kanalın amacı asırı yogun olan bogaz gecısını rahatlatmak ve ayrıca bogazı tehlıkeden korumak suan ıcın lozanda bogazla ılgılı serbest gecıs gecerlı ama yakın bı zamanda bogaz gecıslerı tamamen turkıyenın ınsıyatıfıne kalacak ve dahı kalmasa bıle marmara acıklarında aylarca gecıs bekleyen gemıler transıt gecıs ıcın bedel odemeyı dusunurler
Kanal ~ 11 yıl önce
Bunların işi kanala kaldıysa havalimanını bitirmek mümkün değil gibi gözükür. Dolgu malzemesini hükümet verecek, artık işçileri de çinden, araçları da afrikadan getirtirsiniz. Zor valla zor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000