19 Aralık 2017, Salı 11:04:42

easyJet o iddiaları doğruladı

İrlanda merkezli bütçeli hava yolu şirketi easyJet, basında çıkan Air Berlin haberlerini doğruladı. Air Berlin'in Tegel operasyonlarını devralan şirket, bu havalimanındaki varlığını güçlendiriyor.
  • Sevindirici haber uygun fiyatlarla ucmaya devam edicem
  • Easyjet londra merkezli irlanda degil. Ryanair le karistirdiniz!

EasyJet, iflas ettikten sonra büyük çoğunluğu Lufthansa tarafından satın alınan Air Berlin'in Tegel Havalimanı operasyonlarının bir bölümünü devraldığını doğruladı. Buna göre şirket, söz konusu operasyonlar için Tegel Havalimanı'nda 25 adet uçak konuşlandıracak.

AIR BERLIN UÇAKLARINI KİRALAMA HAKKI

Anlaşmanın, easyJet'in Air Berlin'e ait uçakları kiralamasını da içerdiği belirtilen açıkalamada, anlaşmanın Air Berlin'e ait slotların devralınması ve eski Air Berlin çalışanlarının istihdam edilmesini de kapsadığı kaydedildi.

''TEGEL'DE DAHA BÜYÜK BİR VARLIK İNŞA EDECEĞİZ''

EasyJet CEO'su Johan Lundgren, ''Zaten uzun süredir operasyon yaptığımız Tegel Havalimanı'nda daha büyük bir varlık inşa ederek müşterilere daha fazla seçenek ve daha uygun fiyatlar sunacağımız için mutluyuz.'' dedi.

KISA MESAFE UÇUŞ AĞINI GENİŞLETİYOR

Tegel anlaşmasının easyJet'in Avrupa'nın önde gelen havalimanlarında varlığını güçlendirme stratejisi ile uyumlu olduğunu kaydeden Lundgren, anlaşmayla birlikte easyJet'in Almanya ve Avrupa kısa mesafe uçuş ağının büyüyeceğine dikkat çekti.

easyJet o iddiaları doğruladı

Yorumlar

Aysel yavuz ~ 6 yıl önce
Sevindirici haber uygun fiyatlarla ucmaya devam edicem

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Irlanda ~ 6 yıl önce
Easyjet londra merkezli irlanda degil. Ryanair le karistirdiniz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000