05 Ağustos 2012, Pazar 12:09:27

DÜŞÜK BEL PANTOLON UÇAKTAN ATTIRDI

Spirit Airlines'tan bilet alan ve Orlando'dan Chicago'ya uçmak isteyen iki kişinin "düşük bel pantolon" tartışması nedeniyle uçaktan atıldı.
  • benim anlamadığım kadınlar yelkenler fora giyindiğinde (hostesler dahil) kimse bir şey diyemiyor. bu olay ciddi bir rezalet
  • Dünyanın neresinde olursanız olun topluma saygılı olmak zorundasınız. bu tarz aykırılıklar özgürlük diye kabul edilemez. çoğunluğun da efendi bir ortamda yaşama ve seyahat özgürlüğü var. bizim ülkede bunlar uçaktan atılsa hatta ikaz edilse kıyamet koparılırdı.
  • Sanane kim nasıl giyinirse giyinir, öbürü de göğüslerin gözüküyor desin öbürü de çarşaf giyme desin ozaman..
  • http://www.airporthaber.com/havacilik-haberleri/unlu-soliste-pantolon-sansuru-34729h.html
  • insanların giyinişi görünüşü zerre umrumda olmaz ama temsili de olsa şu resimdeki pantolon çok tipitip duruyor arkadaş. böyle evladım olsa eldivenle severim.
  • Bazen bizim kizlarda yolcuyu fena azarliyolar..
  • Türkiye'de olsaydı ne kadar cahil ne kadar yobaz olurduk,adamın tarzı bu saygısızlık yapmış olurduk.buraya da yorumlar dökülürdü "bu zihniyetle nereye kadar" diye.hatta tk da olsaydı o 3-5 hazır yorumcu hemen atlardı Globally foss diye atar tutardı.Yani demem o ki Ahlak kuralı her yerde aynıdır yani.

Aşırı düşük bel pantolon giyen erkek yolcunun uçuş görevlileri tarafından uyarıldığı, adam ve kız arkadaşının bu duruma sinirlenerek uçuş görevlilerine hakaretler ederek fiziksel olarak tehdit ettiği öne sürüldü.

The ABC News'da yer alan habere göre; Spirit Airlines sözcüsü Misty Pinson gazetecilere yaptığı açıklama, "Pantolonu tamamen aşağıdaydı. Bu uygun değil. Uçakta pek çok yolcumuz var. Pek çok çocuk var" dedi.

Tartışma sonrası güvenlik güçlerinin olay mahalline çağrıldığı, 5 dakika sonra iki kişinin uçaktan indirildiği bildirildi.

DÜŞÜK BEL PANTOLON UÇAKTAN ATTIRDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

rezalet ~ 12 yıl önce
benim anlamadığım kadınlar yelkenler fora giyindiğinde (hostesler dahil) kimse bir şey diyemiyor. bu olay ciddi bir rezalet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ahlak-nezaket ~ 12 yıl önce
Dünyanın neresinde olursanız olun topluma saygılı olmak zorundasınız. bu tarz aykırılıklar özgürlük diye kabul edilemez. çoğunluğun da efendi bir ortamda yaşama ve seyahat özgürlüğü var. bizim ülkede bunlar uçaktan atılsa hatta ikaz edilse kıyamet koparılırdı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayıp ayıp.. ~ 12 yıl önce
Sanane kim nasıl giyinirse giyinir, öbürü de göğüslerin gözüküyor desin öbürü de çarşaf giyme desin ozaman..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bir an tanıdık geldi. :) ~ 12 yıl önce
http://www.airporthaber.com/havacilik-haberleri/unlu-soliste-pantolon-sansuru-34729h.html

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tamirci ~ 12 yıl önce
insanların giyinişi görünüşü zerre umrumda olmaz ama temsili de olsa şu resimdeki pantolon çok tipitip duruyor arkadaş. böyle evladım olsa eldivenle severim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Bazen bizim kizlarda yolcuyu fena azarliyolar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Düşük bel ~ 12 yıl önce
Türkiye'de olsaydı ne kadar cahil ne kadar yobaz olurduk,adamın tarzı bu saygısızlık yapmış olurduk.buraya da yorumlar dökülürdü "bu zihniyetle nereye kadar" diye.hatta tk da olsaydı o 3-5 hazır yorumcu hemen atlardı Globally foss diye atar tutardı.Yani demem o ki Ahlak kuralı her yerde aynıdır yani.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000