11 Mart 2018, Pazar 20:31:38

Düşen uçaktaki yolcuların isimleri belli oldu

Birleşik Arap Emirlikleri'nden İstanbul'a gelmek üzere kalkış yaptıktan sonra İran'da düşen Başaran Holding uçağında bulunanların isimleri belli oldu.
  • Thy dikkat etmeli. Isi gucu ucakta selfie vermek olan kadin pilotlari (daha dogrusu II. Pilotlari) her an kazaya sebep olabilir!
  • Uçakta arff personeli olsaydı böyle olmazdı
  • Beril kaptanı tanırdım,çok iyi bir insan çok iyi bir pilottu.Akıllara yanlış birşey gelsin istemem lütfen yorumumu yanlış anlamayın kesinlikle ima yok içinde.Sadece merakımdan soruyorum.Bu dünya havacılık tarihinde bir ilkmi iki bayan pilotun ölümlü kazası yoksa daha önce varmı bir örneği?
  • Az da olsa Melike Hoca'mla uçmuş biri olarak kendisine ve tüm hayatını kaybedenlere Allah'dan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun Hocamızın inşallah. Hepsinin ailelerine de Allah sabırlar versin.
  • Burcu gündoğar itü mezunu ve bug üniforma 'nın kurıcusudur. Gerçekten modacıdır. Asıl sizin gibilere ayptır biraz araştırsaydınız anlardınız. Mekanları cennet olsun
  • Canım kardeşim.fetöcü şerefsizler tarafından ordudan ihraç edildim aym yi kazandın üniformana kavuşmana az kalmıştı.bizi bu yolda yanlız bıraktın.mekanın cennet olsun kardeşim...
  • Yaktın bizi hocam. Yüreğime ateş düştü. Allah rahmet eylesin. Çok üzüldüm.
  • Degerli hocalarim ve tum hayatini kaybeden arkadaslar. Ruhunuz şad olsun..
  • Melike kuvvet 2001 li eski couger pilotu... Çok madur oldu, şimdide aramızdan ayrıldı... Mekanı cennet olsun
  • Melike tarkimde öğretmen oldu.genç yaşta gittiler.rabbim sevenlerine sabır versin hepisinin.
Birleşik Arap Emirlikleri'nden İstanbul'a gelmek üzere kalkış yaptıktan sonra İran'da düşen Başaran Holding uçağında bulunanların isimleri belli oldu.

TC-TRB kuyruk tescilli Bombardier CL600 tipi uçağın kaptan pilotluğunu Beril Gebeş ikinci pilotluğunu ise Melike Kuvvet, kabin memurluğunu Eda Uslu yapıyordu.

Mina Başaran ile birlikte uçakta ise arkadaşları Burcu Urfalı, Zeynep Coşkun, Sinem Akay, Liana Hananel, Jasmin Baruh Siloni, Ayşe And, Aslı İzmirli'nin ve Eda Uslu'nun bulunduğu öğrenildi.

İkinci pilot Melike Kuvvet'in aynı zamanda Gelişim Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak da görev yaptığı öğrenildi. 

Burcu Gündoğar Urfalı kendine ait 'Buguniform' markası altında tasarımcılık yapıyordu.

Ünlülerin tercih ettiği bikini markası Lily & Rose'un kurusucu Liana Hananel de uçakta bulunanlar arasında.

©AirportHaber
Düşen uçaktaki yolcuların isimleri belli oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (60)

Thy’ye ~ 6 yıl önce
Thy dikkat etmeli. Isi gucu ucakta selfie vermek olan kadin pilotlari (daha dogrusu II. Pilotlari) her an kazaya sebep olabilir!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ceyda ~ 6 yıl önce
Bahsettiginiz turden birkac 2. pilot taniyorum tk’da. Bam gum bam ucak indiriyorlar biraksalar ucak kendi inecek zaten, ve her seferinde kadinligin arkasina saklaniyorlar goz onunde maya calisiyorlar. Km
Thy ~ 6 yıl önce
Değerli Yolcumuz Yaptıgınız öneri dikkatle incelenmis olup bahsettiginiz gibi “Selfie yapmak” suretiyle kokpitte resim ceken bay bayan ayirmaksiniz butun kaptan pilot ve 2. Pilotları görevden ayırma kararı aldık. Ancak farkettik ki elimizde hic pilot kalmadi.. Ayrica sizlere yakmaniz uzere Kına yollama kararı almıs bulunmaktayız lütfen isim soyisim ve adresinizi bize gönderin!!
Arama Kurtarma ~ 6 yıl önce
Uçakta arff personeli olsaydı böyle olmazdı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yaşa... ~ 6 yıl önce
Yaşa...
Dalga geçmek... ~ 6 yıl önce
Espri yapılacak yer var. Yapılmayacak yer var. Ayıp etmeyin.
Başımız sağolsun ~ 6 yıl önce
Beril kaptanı tanırdım,çok iyi bir insan çok iyi bir pilottu.Akıllara yanlış birşey gelsin istemem lütfen yorumumu yanlış anlamayın kesinlikle ima yok içinde.Sadece merakımdan soruyorum.Bu dünya havacılık tarihinde bir ilkmi iki bayan pilotun ölümlü kazası yoksa daha önce varmı bir örneği?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Evet kötü anlamadım ben ama ~ 6 yıl önce
Google sorsan olurdu. ...
öğrenci ~ 6 yıl önce
Az da olsa Melike Hoca'mla uçmuş biri olarak kendisine ve tüm hayatını kaybedenlere Allah'dan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun Hocamızın inşallah. Hepsinin ailelerine de Allah sabırlar versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 6 yıl önce
Burcu gündoğar itü mezunu ve bug üniforma 'nın kurıcusudur. Gerçekten modacıdır. Asıl sizin gibilere ayptır biraz araştırsaydınız anlardınız. Mekanları cennet olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hv.kv.lerinden kader arkadaşı. ~ 6 yıl önce
Canım kardeşim.fetöcü şerefsizler tarafından ordudan ihraç edildim aym yi kazandın üniformana kavuşmana az kalmıştı.bizi bu yolda yanlız bıraktın.mekanın cennet olsun kardeşim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Süzme ~ 6 yıl önce
Tam Süzme işte.. Cahil
Muzaffer. ~ 6 yıl önce
Yaktın bizi hocam. Yüreğime ateş düştü. Allah rahmet eylesin. Çok üzüldüm.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cik aci ~ 6 yıl önce
Degerli hocalarim ve tum hayatini kaybeden arkadaslar. Ruhunuz şad olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A ~ 6 yıl önce
Melike kuvvet 2001 li eski couger pilotu... Çok madur oldu, şimdide aramızdan ayrıldı... Mekanı cennet olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mekanları cennet olsun. ~ 6 yıl önce
Melike tarkimde öğretmen oldu.genç yaşta gittiler.rabbim sevenlerine sabır versin hepisinin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000