08 Mayıs 2017, Pazartesi 09:20:17

Düşen uçakta bomba izine rastlanmadı

Geçen yıl Mayıs ayında Akdeniz'e düşen Egyptair yolcu uçağında bomba izi bulunmadığı bildirildi.
  • Habere sevinelim mi, üzülelim mi bilemedim. "mekanik hatanın neden olduğu yangın" olasılığı, şu anda operasyona devam eden aynı tip/marka uçaklarda da aynı olayın olabileceğinin bir delili/ipucu. A320 pilotu olarak endişe duymalı mıyım acaba, ne dersiniz?

Geçen yıl Mayıs ayında Akdeniz'e düşen Egyptair yolcu uçağında bomba izi bulunmadığı bildirildi.

Fransız basınında yer alan haberlere göre, Fransa adli makamlarının, kazada hayatını kaybeden 8 Fransız vatandaşının cesetleri üzerinde yaptığı incelemede herhangi bir bomba kalıntısı bulunamadı.

Egyptair'in A320 tipi yolcu uçağı 19 Mayıs 2016'da, Yunanistan'ın Girit adası ile Mısır arasında Akdeniz'e düşmüş, olayda 15'i Fransız 66 kişi hayatını kaybetmişti.

CESETLER OCAK AYINDA VERİLMİŞTİ

Mısırlı yetkililer, olayda hayatını kaybedenlerin cesetlerini ailelerine ocak ayında vermişti.

Fransa'ya gönderilen cesetlerden 8'i üzerindeki incelemeyi 3 adli yetkilinin yaptığı bildirildi.Yapılan incelemenin sonuçları, olayın bir terör eylemi olmadığını ortaya koymuş oldu.

MISIRLI YETKİLİLER PAYLAŞMADI

Olayın sorumluluğunu hiçbir terör örgütü üstlenmemişti. Kazaya, uçakta meydana gelen bir mekanik problemin yarattığı yangının sebep olduğu tahmin ediliyor. Mısırlı yetkililer, henüz kabin ve uçuş ses kayıtlarını başka ülkelerle paylaşmadı.

Düşen uçakta bomba izine rastlanmadı

Yorumlar

KPT ~ 7 yıl önce
Habere sevinelim mi, üzülelim mi bilemedim. "mekanik hatanın neden olduğu yangın" olasılığı, şu anda operasyona devam eden aynı tip/marka uçaklarda da aynı olayın olabileceğinin bir delili/ipucu. A320 pilotu olarak endişe duymalı mıyım acaba, ne dersiniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000