16 Temmuz 2009, Perşembe 13:54:57

Düşen uçak en son ne zaman bakımdan geçti?

İran'da dün düşen ve 168 kişiye mezar olan Tupolev 154 tipi yolcu uçağının en son bakımdan geçtiği Rus haber ajansı RIA tarafından açıklandı.
  • arkadaslar sizden ozur diliyorum ben laleli lions,sizlerden ozur diliyorum ben nedense her yorumda bir eseklik ediyorum ve sizden bir kere daha ozur diliyorum
  • senden cacık olur mu yoksa salatada mı iyi gidersin ben de bunu hep düşünüyorum.
  • Sarhoş'muş ayyaş'mış! Adamlar uçak yapmış 50 yıldır uçuruyor. Oturdukları yerden salata olmuyorlar her konuya. Azıcık içi dolu yorum yazsanız.
  • uçakların A-B-C- ve hatta D bakımları olup uçuş saatlerin gör bakıma alınırlar. Burada haber yazarken o uçağın bir ay önce hangi tür bakımdan geçtiğini belirtmek gerekir. Ayrıca bakım var bakımcık var. Uçağın güvensizi olmaz. Uçak tplerine modellerine gör işte bu uçak güvenli bu değil demek büyük hksızlık. Uçakların bakımlarının hagi şartlardav ve hangi kalite ve hangi denetim kriterleri eşliğinde yapıldığını bilmek gerekiyor. Ayrıca Tupolovlara ABD nin her hangi bir yaptırım uygulaması söz konusu bile olama.Rus yapımı uçakların ABD ile ne tür bir ilişkisi olabilirki.
  • Kaç kere söyledik kardeşim, bu rus'lardan bi cacık bile olmaz diye! rus'a bakım mı yaptırılır? Bunların yarısı ayyaş, kalan yarısı da başka türlü bakımdan anlar! Uçak bakımını adam gibi yaptırın, rus uçaklarına ve helikopterlerine de binmeyin...

İran'da dün düşen Rus yapımı Tupolev tipi yolcu uçağın bir ay önce Rusya'da teknik bakımının yapıldığı öğrenildi.

İran Hazar Havayolları'na ait uçak Tahran'daki İmam Humeyni Havaalanından kalktıktan 16 dakika sonra yere çakılmıştı. Rus haber ajansı RİA Novosti'de yer alan habere göre, uçak 1 ay önce Rusya'da teknik bakımdan geçti. 
 
Haberde, Ermenistan Sivil Havacılık Daire Başkanı Nelli Çerçinyan'ın ifadesine göre; kaza yapan TU 154 M tipi uçak 1 ay önce Rusya'nın Mineralnoe Voda kentindeki havaalanında teknik bakımdan geçti. Başkan Çerçinyan uçağın 2010 yılına kadar "uçabilir" garantisinin de olduğunu belirtti.

Bu arada Ermenistan Milli Havacılık Derneği Başkanı Dmitri Adbaşiyan, Tupolev tipindeki uçakların "en güvenilir" hava aracı olduğunu iddia etti. Dmitri Adbaşiyan, Ermenistan tarihinde bu tür uçakların hiç kaza yapmadığını öne sürdü.

Tahran-Erivan seferini yapan Tupelov tipi yolcu uçağı, Uluslararası İmam Humeyni Havaalanından kalktıktan 16 dakika sonra Tahran'dan 200 km uzaklıkta Kazvin eyaleti sınırları içindeki Cennetabad köyü yakınlarında düşmüştü. Kazada uçakta bulunan 153 yolcu ve 15 kişilik mürettebat hayatını kaybetmişti.
 

Düşen uçak en son ne zaman bakımdan geçti?

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 15 yıl önce
arkadaslar sizden ozur diliyorum ben laleli lions,sizlerden ozur diliyorum ben nedense her yorumda bir eseklik ediyorum ve sizden bir kere daha ozur diliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
senden cacık olur mu yoksa salatada mı iyi gidersin ben de bunu hep düşünüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sarhoş'muş ayyaş'mış! Adamlar uçak yapmış 50 yıldır uçuruyor. Oturdukları yerden salata olmuyorlar her konuya. Azıcık içi dolu yorum yazsanız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
uçakların A-B-C- ve hatta D bakımları olup uçuş saatlerin gör bakıma alınırlar. Burada haber yazarken o uçağın bir ay önce hangi tür bakımdan geçtiğini belirtmek gerekir. Ayrıca bakım var bakımcık var. Uçağın güvensizi olmaz. Uçak tplerine modellerine gör işte bu uçak güvenli bu değil demek büyük hksızlık. Uçakların bakımlarının hagi şartlardav ve hangi kalite ve hangi denetim kriterleri eşliğinde yapıldığını bilmek gerekiyor. Ayrıca Tupolovlara ABD nin her hangi bir yaptırım uygulaması söz konusu bile olama.Rus yapımı uçakların ABD ile ne tür bir ilişkisi olabilirki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Kaç kere söyledik kardeşim, bu rus'lardan bi cacık bile olmaz diye! rus'a bakım mı yaptırılır? Bunların yarısı ayyaş, kalan yarısı da başka türlü bakımdan anlar! Uçak bakımını adam gibi yaptırın, rus uçaklarına ve helikopterlerine de binmeyin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000