31 Ekim 2015, Cumartesi 11:14:00

Düşen uçak Cankut Bagana'ya ait...

Sabah saatlerinde Mısır’ın Sina yarımadasında düşen MetroJet’e ait uçakla ilgili detaylar netleşiyor. MetroJet şirketinin Onur Air’in de sahibi olan Cankut Bagana’ya ait olduğu iddia edildi.
  • Cok insanlarin hakkini yediniz! Cok bedua aldiniz.Umarim sizinde uykusuz geceleriniz olur Cankut bey! Dillerim her gece kazada ölen cocuklarin tek tek yüzlerini görürsünüz.
  • 2005-2008 yillari arasinda cankut beye ait turizm acentasi ve charter brokerligi yapan firmanin charter operasyon yoneticiligini yaptip.2009 yilinda sirket kolavia yi kurdu Rus hukumeti kendi firmalarina slot onceligi verdigi icin kolavia cok ucus yapamadi.daha sonra prince gurupla bir ticari anlasma yapildi ve havayolu devir edildi.cankut bey hissedardir ama tum isletim hakki prince guruptadir.destinasyon kordinasyon operasyon E.a beydedir
  • Tipe bak hizaya gel....
  • Binme.arkadasim kktc den onura bidaha.. ama.eminim seni yine gorecez o ucakta niyemi 50tl ya aliyosun bileti 72 taksite bolduruyosun aonra cikip abuk subuk konusuyosun bence sen vapurla gec mersine sana o yakisir gvt:))
  • bu havayolunun %49'u Cankut Bagana'ya %51'i Prince gurubu'nun sahibine ait
  • Metrojet, Türk şirketi olan Prince Group un alt bünyesinde olan bir şirkettir.
  • Ucak Cankut'un mu hala bilemem ama dusen Ucagin registration'i EI-FBH. Bu ucak Onur Air'da TC-OAE altinda ucmustur ve Mart 2012 ONur Air'dan ayrilmistir.2001 yilinda Middle East Airlines adi altinda ucarken yine Misir'da Kahire'de iniste kuyrugunu vurmus.2003 yilinda Onur Air'a gelmis yaklasik 9 sene Turk registration ile ucmustur.
  • Arkadaslar Şirket Eskiden Cankut beyindi ancak satalı epey oldu.
  • Kolavia iken cankut bagananin dı ancak sattıktan sonra metrojet oldu.
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Sabah saatlerinde Mısır’ın Sina yarımadasında düşen MetroJet’e ait uçakla ilgili detaylar netleşiyor. MetroJet şirketinin Onur Air’in de sahibi olan Cankut Bagana’ya ait olduğu iddia edildi.

Airporthaber’in edindiği bilgiye göre Sina yarımadasında düşen uçağın şirketi MetroJet’in %50 ortağı Cankut Bagana  olduğu kaydedildi.

Uçağın Onur Air’de 2003 ile 2007 arasında Onur Air’de uçtuğu daha sonra Saudia Havayolları ve ardından yine Onur Air filosuna geçtiği görülüyor.

Onur Air’den sonra Kolavia Havayolları filosunda görünen uçağın, buradan da Metrojet Havayolları filosuna geçtiği kaydedildi.


Airporthaber’in Cankut Bagana’nın çevresinden aldığı bilgiye göre ortaklığın devam ettiği ve 5 uçaklık filosu olduğu kaydedilen şirketin bir uçağının düşmesi ile 4 uçağı kaldığı ifade edildi.

Metrojet şirketinin yönetiminin de Cankut Bagana’ya ait olduğu öğrenildi.

©AirportHaber

Düşen uçak Cankut Bagana'ya ait...

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

Teknik ~ 8 yıl önce
Cok insanlarin hakkini yediniz! Cok bedua aldiniz.Umarim sizinde uykusuz geceleriniz olur Cankut bey! Dillerim her gece kazada ölen cocuklarin tek tek yüzlerini görürsünüz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kus ~ 8 yıl önce
kin kus nefret kus aferin
Ayıp olmuş ~ 8 yıl önce
İnsanlar birşey söyleyecekse birbirinin yüzüne söylemeli, sizin gibi klavye arkasından kabadayılık ve hakaret etik değil. Cankut bey hakkınızı yediyse karşısına geçip anlatır ve ispat edersiniz, ikna edemezseniz ve kanıtlarınız da varsa mahkemeye gidip hakkınızı ararsınız. Ben de kendisiyle kavgalıyım ve yıllardır konuşmuyoruz ama yaptığınız yanlıştır ve sizi kınıyorum.
on travel ~ 8 yıl önce
2005-2008 yillari arasinda cankut beye ait turizm acentasi ve charter brokerligi yapan firmanin charter operasyon yoneticiligini yaptip.2009 yilinda sirket kolavia yi kurdu Rus hukumeti kendi firmalarina slot onceligi verdigi icin kolavia cok ucus yapamadi.daha sonra prince gurupla bir ticari anlasma yapildi ve havayolu devir edildi.cankut bey hissedardir ama tum isletim hakki prince guruptadir.destinasyon kordinasyon operasyon E.a beydedir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tiyatro ~ 8 yıl önce
Tipe bak hizaya gel....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
terbiye ~ 8 yıl önce
tipe bak dediğniz adam binlerce kişiye ekmek veriyor. Ya siz ?
Onur a cevap ~ 8 yıl önce
Binme.arkadasim kktc den onura bidaha.. ama.eminim seni yine gorecez o ucakta niyemi 50tl ya aliyosun bileti 72 taksite bolduruyosun aonra cikip abuk subuk konusuyosun bence sen vapurla gec mersine sana o yakisir gvt:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türkçe ~ 8 yıl önce
Konuyu bilmiyorum ama feci derecede özürlü bir Türkçe ile yazılmış. Memleketinizi merak ettim. Nerelisiniz siz? Suriyeli falan mı?
Gerçek sahibi kim? ~ 8 yıl önce
bu havayolunun %49'u Cankut Bagana'ya %51'i Prince gurubu'nun sahibine ait

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CPT ~ 8 yıl önce
Metrojet, Türk şirketi olan Prince Group un alt bünyesinde olan bir şirkettir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Trader Joe's ~ 8 yıl önce
Ucak Cankut'un mu hala bilemem ama dusen Ucagin registration'i EI-FBH. Bu ucak Onur Air'da TC-OAE altinda ucmustur ve Mart 2012 ONur Air'dan ayrilmistir.2001 yilinda Middle East Airlines adi altinda ucarken yine Misir'da Kahire'de iniste kuyrugunu vurmus.2003 yilinda Onur Air'a gelmis yaklasik 9 sene Turk registration ile ucmustur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dogrusu ~ 8 yıl önce
Arkadaslar Şirket Eskiden Cankut beyindi ancak satalı epey oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gerçek ~ 8 yıl önce
Kolavia iken cankut bagananin dı ancak sattıktan sonra metrojet oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pislik ~ 8 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000