12 Mart 2018, Pazartesi 11:07:23

Düşen uçağın pilotunu o sandılar

İran’da düşen uçağın sahibi olan Başaran Holding bünyesinde pilot olarak uzun süre görev yapan sosyal medya fenomeni pilot Elif Ulusoy’un kısa bir süre önce işten ayrılan pilotlar arasında yer aldığı ancak buna rağmen uçağın pilotu olduğu sanılarak telefonlarının susmadığını söyledi.
  • Instagram'ın havalı pilotlarını yöneticileri gözden geçirmek zorundadır. Pilotun işi fotoğraf paylaşımı olmamalı. Tıp doktorunun reklam yapması gibi, buna da kısıtlama getirilmesi gerekir.
  • Bu ve pegasusta ki kadın pilot....Echo mudur nedir bu arkadaşlar crm ye 0 uygun.Derhal işlerine son verilmeleri gerektiği kanısındayım.Bu iş çığrından çıktı.Nice kadın pilotlar var başta vefat eden pilotlar gibi sadece işine odaklanan,işini yapan.Bu saygın ve yüce meslek birilerinin ellerinde oyuncak oldu.Yazıklar olsun havayollarına da bu manzaraya göz yumdukları için.Ama pardon onlar sadece işin para kısmında!...İşte bu paracı zihniyet aşıldığı an Türkiye’de her şey yoluna girecek.Sadece havacılıkta değil.
  • Unlu olmak icin yapmadigin is yok bu durumdan bile kendine pay cikarmaya calisiyorsun yazik sana acizlik.
  • Ben daha once bu kosede yazmistim bayanlar her meslegi layikiyla yapar fakat pilotluk soguk. Kanli olmak lazim Tubulansa ve ariza meydana geldigi vakit o anda ne yapmali Eli ayagi dolanmadan ne yapmaklazim hemen karar vermeli kusura bakmayin bayanlar bunu yapamaz, Bir bayan herhalde pilottu tahmin ediyoru. Bana agir bir laf yazdi fakat ben Babasi yasinda oldugum icin , cevap vermedim. Dogruyu soyliyen bilmem nerde kovarlar, Cok cok uzaklardan. Yaziyorum. Turkiyeme sosuz selam. Sevgilerimi gonderiyorum,
  • Bu kiz simdide bir universitede simulator egitimi veriyormus, 6 ay sonra bakalim nerede karsimiza cikacak. Antanov tip egitimi icin Kiev den cikarsa sasirmayin.
  • Ben defalarca bu koseye yazdim kadinlarimiz her isi yapabilirler. Fakat. Pilotluk baska Bir mevzudur , pilot Turkiyede bir universite bitirmekle. Uc dort ay ucuz okulunda kurs gormekle Gercek pilot olamaz, bu genc bayanlari gorunce icim yaniyor Mevlam Ailelerine sabir versin memleketimiz birdaha boyle Felaket gormesin , mademki okadar pilotluk Seviyorsunuz. Filoridada ucus okulu var Oraya devam edin Ve gercek pilot orda yetistiriliyor, Hem cok. Ucus yapar tecrube kazanirsiniz , her yerde is bulursunuz , bende havaci oldugum icin , yaziyorm,
  • Kedi uzanamadığı ete miyav dermiş yok kovulmuş yok öyle olmuş bu hitamları bırakın ortada sonuçta ölen 11 evlat 11 çiçek var ölenlere allahtan rahmet Elif kızımızada uzun uçuşlu ömürler dilerim ölen pilotumuzda bence ftö mağduru ftö dolayı işinden olmuş sonrada geri dönememiş
  • Bir bayan F/O olarak bunun gibi sosyal medya fenomeni olacagim diye onun bunun agzina laf verenlere uyuz oluyorum. Butun bayan pilotlari sosyal medyada fink atanlarla kiyaslamayin lutfen!!! Isinde 10 numara olup adini bile bilmediginiz bir cok bayan pilot var..
  • Tamam beyler daha vurmayin artik
  • Buna nasil is veriyorlar anlamiyorum sormuyorlarmi niye atildin?

İran’da düşen uçağın sahibi olan Başaran Holding bünyesinde pilot olarak uzun süre görev yapan sosyal medya fenomeni pilot Elif Ulusoy’un kısa bir süre önce işten ayrılan pilotlar arasında yer aldığı ancak buna rağmen uçağın pilotu olduğu sanılarak telefonlarının susmadığını söyledi.

Başaran Holding bünyesindeki MC Havacılık’a ait uçağın İran’da düşmesinin şoku devam ederken o şirkette uzun süre görev yapan pilot Elif Ulusoy, birçok kişinin o uçağın pilotunu kendisi sandıklarını söyledi. Sosyal medyada binlerce takipçisi bulunan Elif Ulusoy’un, Başaran Holding’deki görevinden kısa bir süre önce ayrıdığı ancak bunu bilmeyen dostlarının telefonunu adeta kilitlediğini aktardı.

Elif Ulusoy, mesajında, “ Değerli arkadaşlarım öldüğüm hakkında  yazılar çıkmış. Telefonum kilitlendi aramalara cevap veremiyorum” mesajını yazarken kazada ölen Mina Başaran ile kokpitte çekilmiş bir fotoğrafını instagram hesabında takipçileri ile paylaştı.

Düşen uçağın pilotunu o sandılar