12 Eylül 2011, Pazartesi 10:00:57

DÜŞEN UÇAĞIN PİLOTU BÖYLE KURTARILDI

İran Hava Kuvvetleri’ne ait F-5E tipi uçak, ülkenin kuzeybatısında yürütülen tatbikat sırasında şehirdeki bir yerleşim alanına düştü.
  • UÇAKLAR ÇOK SEVİMLİ ALETLER AMA, BAZEN DE ÇOK SEVİMSİZ VE ACIMASIZ OLUYORLAR. ALLAH HİÇ BİR PİLOTU BU DURUMA DÜŞÜRMESİN, KAZA BELA VERMESİN. Ümit ÇENDEK
Amatör kamera ile çekilen ve internette yayınlanan görüntülerlerde, halk düşen uçağın pilotunu alevlerin arasından kurtarıyor.

Olay dün İran’ın kuzeybatısındaki Tebriz şehrinde İran ordusunun sürdürdüğü hava tatbikatı sırasında meydana geldi. F-5E tipi askeri uçak şehirdeki bir yerleşim alanına düştü. Pilot son anda paraşütle atlamayı başarsa da parçalanan uçağın enkazının yanındaki alevlerin içine düştü. Yöre halkı, pilotu yanmadan önce alevlerin içinden kurtarmayı başardı.

Resmi kaynaklar uçağın teknik arızadan kaynaklanan nedenlerden dolayı düştüğünü belirtti ve kazada can kaybının olmadığı, pilotun ağır şekilde yaralandığı belirtildi.

İran Hava Kuvvetleri’nin 6 Eylül’de ülkenin kuzeybatısında başlattığı tatbikat 10 gün sürecek.

Tatbikata çeşitli uçakların yanı sıra İran’ın kendi yapımı Saika savaş uçakları da katıldı.

İŞTE HALK TARAFINDAN PİLOTUN KURTARILMA ANLARI
DÜŞEN UÇAĞIN PİLOTU BÖYLE KURTARILDI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
UÇAKLAR ÇOK SEVİMLİ ALETLER AMA, BAZEN DE ÇOK SEVİMSİZ VE ACIMASIZ OLUYORLAR. ALLAH HİÇ BİR PİLOTU BU DURUMA DÜŞÜRMESİN, KAZA BELA VERMESİN. Ümit ÇENDEK

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000