01 Mart 2011, Salı 08:14:49

DÜŞEN UÇAĞIN PİLOTLARI GÖSTERİCİLERİN ELİNDE

Libya'nın başkenti Trablus'un 200 kilometre doğusundaki Misrata şehrinde Muammer Kaddafi güçleriyle muhalifler arasındaki çatışmaların devam ettiği belirtildi.
  • LİBYA hızla iç savaşa doğru gidiyor, çok kan dökülecek... 1990 lı yıllardaki Liberya iç savaşındada çok sayıda insanlar birbirlerini acımasızca katlederken Abd sadece izlemekle yetinmişti... Ama Libya' ya simdiden savas gemisi gönderdi... NEDEN ACABA ? PETROL MU ???
Muhalifler, dün düzenlenen saldırıyı püskürttüklerini ve bir askeri uçağı düşürdüklerini iddia etti. Savaş uçağının, göstericilerin eline geçen radyo istasyonunu hedef aldığı belirtildi. Pilotların da muhaliflerin elinde olduğu öne sürüldü. Misrata'daki askeri havaalanında dün gece yeniden başlayan çatışmaların ise sürdüğü belirtildi. Muhalifler, beş gündür aralıklarla devam eden çatışmalara sahne olan havaalanında kontrolü ele geçirmişti.

Askeri havaalanında savaş uçakları ve cephane de bulunuyor. Misrata şehrinin hâlâ muhaliflerin kontrolünde olduğu belirtiliyor. 
DÜŞEN UÇAĞIN PİLOTLARI GÖSTERİCİLERİN ELİNDE

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
LİBYA hızla iç savaşa doğru gidiyor, çok kan dökülecek... 1990 lı yıllardaki Liberya iç savaşındada çok sayıda insanlar birbirlerini acımasızca katlederken Abd sadece izlemekle yetinmişti... Ama Libya' ya simdiden savas gemisi gönderdi... NEDEN ACABA ? PETROL MU ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000