19 Kasım 2018, Pazartesi 22:19:11

Düşen uçağı arama çalışmaları devam ediyor!

Denizli'nin Babadağ ilçesinde dağlık alanda düşen eğitim uçağını arama çalışmaları Karababa zirvesinde devam etti. Aramalar sonuçsuz kaldı.
  • Eğer halen hayattaysalar Allah güç kuvvet sabır versin... :( Dualarımız bu mübarek gecede onlar için
  • bir an once bulunsun. kazazedeler sag salim ailelerine kavussun. Allah tekrarlarindan korusun. butun camiaya gecmis olsun. dualarimiz onlarla bu mübarek kandil gunu okuyon herkes dua etsin saygılarımla
  • Nasıl oluyorda elt den ve cep telefonlarından gelen sinyallerle yeri ve koordinatları belli olan bir yer aradan 15 saat gecmesine ragmen bulunamıyor yada ulaşılamıyor??!!arama kurtarma konusunda bu kadarmi başarısısız.yada ekipman olarak bu kadar yetersiziz??!!
  • artik sunlari gece soguk
  • Sabahtan beri iyi haberi bekliyorum, bir mucize
  • Bu ucagin Elt’si yok mu yahu? Nasil ulasilamaz ??
  • Bölgenin tamamında anlaşmalı yerler bulup flightradar receiver takılması lazım. Adamlar bedava gönderiyor. En azından Flightradar kapsaması olsa şimdiye çoktan bulunurlardı

Denizli'nin Babadağ ilçesinde dağlık alanda düşen eğitim uçağını arama çalışmaları Karababa zirvesinde devam etti.

Denizli'nin Babadağ ilçesinde dağlık alanda bir eğitim uçağının düştüğü, bölgeye ekiplerin yönlendirildiği bildirildi. Bir ihbar üzerine uçak parçalarının Karababa zirvesinde olabileceğinin bildirilmesi üzerine zirveye tırmanan ekipler herhangi bir sonuç alınamadı.

Denizli Valisi Hasan Karahan, yaptığı açıklamada, içinde iki kişi olduğu bildirilen uçağın Aydın Çıldır Havalimanı'ndan kalktığını belirtti.

Karahan, "Düşüş sebebi henüz bilinmiyor. Hava şartlarından mı teknik bir sebepten dolayı mı olduğu bilinmiyor. Verilen koordinatlara göre düştüğü tahmin edilen alana ulaşılmaya çalışılıyor. Sivil havacılık, AFAD, diğer ekiplerimiz bölgede uçağa ulaşmaya çalışıyorlar." diye konuştu.

Denizli Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada ise "Sivil eğitim uçağının Babadağ ilçe sınırlarında dağlık alana düştüğü tespit edilmiştir. Enkaza henüz ulaşılamamıştır. Uçakta iki kişi bulunduğu bilgisi edinilmiştir. Olay bölgesine AFAD ve 112 ekipleri arama kurtarma çalışmaları için yönlendirilmiş olup çalışmalar devam etmektedir." ifadelerine yer verildi. 

Düşen uçağı arama çalışmaları devam ediyor!

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Üzgün bir Pilot ~ 5 yıl önce
Eğer halen hayattaysalar Allah güç kuvvet sabır versin... :( Dualarımız bu mübarek gecede onlar için

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dua ediyoruz ~ 5 yıl önce
bir an once bulunsun. kazazedeler sag salim ailelerine kavussun. Allah tekrarlarindan korusun. butun camiaya gecmis olsun. dualarimiz onlarla bu mübarek kandil gunu okuyon herkes dua etsin saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir uçucu olarak merak ediyorum??!! ~ 5 yıl önce
Nasıl oluyorda elt den ve cep telefonlarından gelen sinyallerle yeri ve koordinatları belli olan bir yer aradan 15 saat gecmesine ragmen bulunamıyor yada ulaşılamıyor??!!arama kurtarma konusunda bu kadarmi başarısısız.yada ekipman olarak bu kadar yetersiziz??!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FI ~ 5 yıl önce
Paşam sinyaller 80 mil çapında bir alana yayılıyor. O kadar kolay olmuyor masa başından sallamak gibi.
bulun ~ 5 yıl önce
artik sunlari gece soguk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ady ~ 5 yıl önce
Sabahtan beri iyi haberi bekliyorum, bir mucize

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Soru ~ 5 yıl önce
Bu ucagin Elt’si yok mu yahu? Nasil ulasilamaz ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 5 yıl önce
Bölgenin tamamında anlaşmalı yerler bulup flightradar receiver takılması lazım. Adamlar bedava gönderiyor. En azından Flightradar kapsaması olsa şimdiye çoktan bulunurlardı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Murat ~ 5 yıl önce
Merhaba. Flight radar receiver hakkında detaylı bilgi verebilir misiniz? Arazide güvenlikli, internet ve kesintisiz elektrik olanaklarına sahibiz. Konu ile ilgili olarak yapabileceğimiz birşeyler olabilir.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000