06 Nisan 2011, Çarşamba 13:48:11

DÜŞEN HELİKOPTERDEN ACI HABER

İznik civarında düşen helikopterin pilotunun yaşamını yitirdiği öğrenildi.
  • adres tel verirmisin sana bir lo demek isterim...hem tanışmış oluruz hemde sayılarla ilgili problemlerimi çözmede yardımcı olursun olur mu?
  • Tam size ve seviyenize uygun bir cevap. "boş boş atıp tutmak" : İlk iletiyi siz yazdınız. Zehir içeren, öfke ve kin kusan. Vicdanı olanlar gibi ben de cevapladım. Ben işinizi sormadım ki. Sadece sayıları bilmediğinizi iddia ettim. Aslında sayılar da önemli değil, insan olmanın onuru yanında. Bugün size adresimi, telefonumu, ismimi ve firmamı bildirecektim. Ama şimdi görüyorum da, bunu da hakketmiyorsunuz. Yazık çok yazık... Gerçek olmak varken müsvedde olmak...
  • ben san palmiye getirdim..tam sana göre...boş boş atıp tutacağına işini adam gibi yap ba yapmayanlar şimdi nerelerde istirihat ediyorlar....yardım istersen beni ara :))
  • Özür dilerim, unuttum. Gelirken yanınızda bir de Abaküs getirir misiniz lütfen. Ayrımcılık yapacaksınız ya, TSK kökenli olmayan PPL ve CPL (H) pilotları sayarsınız. Pilotlarımızı tasnif ederken köken ayrımı yapmayacağınız günlerin gelmesi dileklerimle...
  • Havacılık bilgisi karşılaştırması teklif etmişsiniz. Ben varım. Yer ve zaman söyleyin, derhal geleyim. Bu arada elinizi çabuk tutun. Rumuzla yorum yazma bitiyor. Bakalım gerçek isminizle ne kadar cesaretle yazabileceksiniz? Lütfen acele ediniz. (Allahın yarattığı bir kul olduğunuz için, "Siz" hitabını kullandım. Ama biliniz ki bu bile çok fazla!) Saygılarımla.
  • Ölmüş adamın arkasından konuşuyorsun ne havacılıkla, ne de insanlıkla alkan olmadığı ortada. Hayatını kaybeden meslektaşımıza allahtan rahmet diliyorum...
  • rahmetliyle gecen yıl tanışmıstık cok iyi ve neşeli bir insandı.Allah rahmet eylesin.Mekanın cennet olsun Ahmet abi..Ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum..
  • Mekanin cennet olsun. Görev sehidisin, herkese nasip olmaz bu mertebe . geride kalanlara bassaglidi ve metanet dilerim..
  • asker sivil tum havaci arkadaslar.bu insanin ne yapmak istedigi belli cevap vermeyin kinamayin.acimizi yasayalim.allah rahmet eylesin
  • yok işte ondan oluyor bu kazalar....tekel tekel tekel
Düşen helikopterin enkazına ulaşmak için Bayırköy mevkisine giden jandarma ve sivil savunma ekipleri, dağlık arazide bir kaç kilometre yürüyerek helikopterin enkazına ulaştı.

Olay yerinde yapılan ilk müdahalede helikopterdeki pilotlardan Ahmet Deniz'in hayatını kaybettiği belirlendi.

Helikopterin yaralanan pilotu İsa Işık ve teknisyen Hacı Ahmet Akça'nın, askeri helikopterlerle Uludağ Üniversitesi (UÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldığı bildirildi.

Olay yerindeki ekiplerin verdiği bilgiye göre, kazada ölen pilot Ahmet Deniz'in cesedi halen helikopterde ve savcının gelmesi bekleniyor.

DÜŞEN HELİKOPTERDEN ACI HABER

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Misafir ~ 13 yıl önce
adres tel verirmisin sana bir lo demek isterim...hem tanışmış oluruz hemde sayılarla ilgili problemlerimi çözmede yardımcı olursun olur mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tam size ve seviyenize uygun bir cevap. "boş boş atıp tutmak" : İlk iletiyi siz yazdınız. Zehir içeren, öfke ve kin kusan. Vicdanı olanlar gibi ben de cevapladım. Ben işinizi sormadım ki. Sadece sayıları bilmediğinizi iddia ettim. Aslında sayılar da önemli değil, insan olmanın onuru yanında. Bugün size adresimi, telefonumu, ismimi ve firmamı bildirecektim. Ama şimdi görüyorum da, bunu da hakketmiyorsunuz. Yazık çok yazık... Gerçek olmak varken müsvedde olmak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ben san palmiye getirdim..tam sana göre...boş boş atıp tutacağına işini adam gibi yap ba yapmayanlar şimdi nerelerde istirihat ediyorlar....yardım istersen beni ara :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Özür dilerim, unuttum. Gelirken yanınızda bir de Abaküs getirir misiniz lütfen. Ayrımcılık yapacaksınız ya, TSK kökenli olmayan PPL ve CPL (H) pilotları sayarsınız. Pilotlarımızı tasnif ederken köken ayrımı yapmayacağınız günlerin gelmesi dileklerimle...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Havacılık bilgisi karşılaştırması teklif etmişsiniz. Ben varım. Yer ve zaman söyleyin, derhal geleyim. Bu arada elinizi çabuk tutun. Rumuzla yorum yazma bitiyor. Bakalım gerçek isminizle ne kadar cesaretle yazabileceksiniz? Lütfen acele ediniz. (Allahın yarattığı bir kul olduğunuz için, "Siz" hitabını kullandım. Ama biliniz ki bu bile çok fazla!) Saygılarımla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ölmüş adamın arkasından konuşuyorsun ne havacılıkla, ne de insanlıkla alkan olmadığı ortada. Hayatını kaybeden meslektaşımıza allahtan rahmet diliyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
rahmetliyle gecen yıl tanışmıstık cok iyi ve neşeli bir insandı.Allah rahmet eylesin.Mekanın cennet olsun Ahmet abi..Ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Mekanin cennet olsun. Görev sehidisin, herkese nasip olmaz bu mertebe . geride kalanlara bassaglidi ve metanet dilerim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
asker sivil tum havaci arkadaslar.bu insanin ne yapmak istedigi belli cevap vermeyin kinamayin.acimizi yasayalim.allah rahmet eylesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yok işte ondan oluyor bu kazalar....tekel tekel tekel

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000