14 Ağustos 2016, Pazar 09:21:46

Dünyanın ilk İHA havalimanı için adres belli oldu

Dünyanın ilk insansız hava aracı (İHA) havaalanı, Afrika ülkesi Ruanda’ya inşa edilecek.
  • IHA(Insansiz Hava Araci) ismindende anlaşılacağı gibi model helikopter, uçak ve multikopterleri kapsamaktadır. Bu sebeple yıllardır modelcilerin kullanımına açık olan İstanbul Hazerfen Havalimanı, inşa edilecek olan havalimaninin ilk olmadığını kanitlamaktadir.
  • shgm duymasin
  • Manidar
  • Adres belli oldu. Bende ne kadardır bekliyordum. Yarın gidiyorum. Ruandaya bayılırım. Dünyanın en güzel yeri. Turkish Airlines First Class ailecek aldık biletleri. Uçakta yiyecek içecek verecekler. Adres belli oldu. Bavulu topladik. Airport haber verdi adresi. Airport haber yeni adresleri bekliyoruz.

Dünyanın ilk insansız hava aracı (İHA) havaalanı, Afrika ülkesi Ruanda’ya inşa edilecek. 15’inci Uluslararası Viyana Mimarlık Bienali’nde tanıtılan proje, sivil toplum kuruluşlarının ilaç ve diğer yardımları zorlu coğrafi koşullara sahip bölgelere İHA’larla ulaştırmaya başlaması üzerine geliştirildi.

Ruanda’da yapılan yardımların yüzde 44’ünü çok hızlı bir şekilde hedeflerine ulaştırmasını sağlayacak proje ile, 2020’ye kadar üç tane havalimanı inşa edilecek.

Projenin yöneticilerinden Foster Norman, projenin gerçekleştiği ilk andan itibaren çok sayıda hayatı kurtarabileceklerini söyledi.

Dünyanın ilk İHA havalimanı için adres belli oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Burak Arpacioglu ~ 8 yıl önce
IHA(Insansiz Hava Araci) ismindende anlaşılacağı gibi model helikopter, uçak ve multikopterleri kapsamaktadır. Bu sebeple yıllardır modelcilerin kullanımına açık olan İstanbul Hazerfen Havalimanı, inşa edilecek olan havalimaninin ilk olmadığını kanitlamaktadir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gonyali ~ 8 yıl önce
shgm duymasin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yer secimi ~ 8 yıl önce
Manidar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abey ~ 8 yıl önce
Adres belli oldu. Bende ne kadardır bekliyordum. Yarın gidiyorum. Ruandaya bayılırım. Dünyanın en güzel yeri. Turkish Airlines First Class ailecek aldık biletleri. Uçakta yiyecek içecek verecekler. Adres belli oldu. Bavulu topladik. Airport haber verdi adresi. Airport haber yeni adresleri bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Malak ~ 8 yıl önce
Tk rekramı yapacağına tr de de yapsanız bir bölge de millet dronu nu uçursa. Zihniyetine. ..
~ 8 yıl önce
Sana katılıyorum Ruanda cennetten bir köşe sanki. Hem de çok gelişmiş bir ülke insan rahat ediyor gidince. Biz de Thy first class alalım dedik dediler bilet yok. Biz de tüm business classı satın aldık. Umarım böyle güzel yerlerin sayısı artar. Tam tatil yeri. Çok egzotik.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000