25 Ekim 2012, Perşembe 15:38:03

DÜNYANIN EN UZUN UÇUŞU ARTIK DAHA DA UZUN!

Singapur Hava Yolları, dünyanın en uzun uçuşu olan 19 saatlik Singapur-New York seferini kaldırıyor. Kararın gerekçesi ise uzun süreli uçuşa az talep olması ve yakıt fiyatlarının yükselmesi.
  • yorumumu eleştiri sınırını aşıyo diye sansürlemişsiniz :) ya iyide ben kimseye eleştiride bulunmadımki? daha batıdaki yeni delhi uçağı new yorka 14 buçuk saatte giderken singapur uçağı nie 18buçuk saat sürüo,yoksa rotası atlas okyanusu üstündenmi geçiyor dedim.anlamadım bunun neyi sansürlendiğini :))
  • merak edip yeni delhi new york uçuşuna baktım 14 buçuk saat yazıyor.ama daha batısındaki şangayda 14buçuk saat yazıyor.ama beni daha şarşırtan dahada doğuda olan singapurun 18buçuk saat olması.tabi şaşırmamın nedeni,seferin büyük okyanus üzerinden diye düşünmem.yanlışmı biliyorum,Hint ve atlas okyanusu üzerindenmi yapılıyor buseferler?
  • haberin kendisi haberi yanlis veriyor...singapore air a340-500 ile tamamen business class cabin singapore newyork (newark) ve singapore los angeles(lax) arasi sefer yapiyor.hala hazirda a380 ile frankfurt aktarmali newyork (jfk) ucuslari devam etmekte.kaldirildigi iddaa edilen sefer direk ucus olan singapore- newark arasi olan ucustur....iyi gunler
  • Arkadaşların dediği gibi A380 New york'a uçmuyor ki. A340'lar la gerçekleşiyordu uçuşlar. A380'lerin çoğu Singapur-Avrupa seferleri yapıyor.
  • nazarla karışık quantum bence !
  • Haberde bilgi eksik verilmiş ama bu uçuşlar resimdeki 380le değil A340-500 ler ile yapılıyordu. Kabin konfigurasyonu tamamen business koltuklar idi.
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • kesinlikle doğru bir karar yakıt fiatları uçmuş istikrarsız ayrıca 380 gibi bir yolcu uçağını her newyork singapore uçuşuunda 19 saatlik uçuşda kaç kez full yolcu ile gidecektir çok az maliyet kurtarmaz nitekim havayolu ne kadar dayanacak önünde rapolar var fizibıl değil kaldırılıyor..
  • Singapore Airlines Singapore-Newark uçuşunu resimde gösterdiğiniz A380 ile değil A340-500 ile yapıyor. Bilginize.

Seferin kaldırılması, Singapur’dan New York’a gideceklerin yolculuk sürelerinin 5 saat uzaması anlamına geliyor. Çünkü Singapur Hava Yolları’nın 16.700 kilometre uzaklıktaki New York’a tek alternatif uçuşu Frankfurt aktarmalı.  

Şirketten yapılan açıklamada ayrıca gelecek sene sonu itibariyle tüm business- class uçuşlarının kaldırılacağı belirtildi. Singapur Hava Yolları, kesintisiz uçuş seferlerine 2004 yılında başlamıştı.

Bloomberg’in araştırmasına göre Asya-ABD arası uçuş seferlerindeki ortalama koltuk fiyatları geçen seneye göre yaklaşık yüzde 5 azaldı. Buna karşılık yakıt fiyatları ise son 2 yılda yüzde 30’un üzerinde arttı.

Singapur- New York seferinin kaldırılmasının ardından dünyanın en uzun kesintisiz seferi 13.800 km’lik Sydney-Dallas seferi oldu.  

DÜNYANIN EN UZUN UÇUŞU ARTIK DAHA DA UZUN!

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

vatandaş ~ 11 yıl önce
yorumumu eleştiri sınırını aşıyo diye sansürlemişsiniz :) ya iyide ben kimseye eleştiride bulunmadımki? daha batıdaki yeni delhi uçağı new yorka 14 buçuk saatte giderken singapur uçağı nie 18buçuk saat sürüo,yoksa rotası atlas okyanusu üstündenmi geçiyor dedim.anlamadım bunun neyi sansürlendiğini :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş ~ 12 yıl önce
merak edip yeni delhi new york uçuşuna baktım 14 buçuk saat yazıyor.ama daha batısındaki şangayda 14buçuk saat yazıyor.ama beni daha şarşırtan dahada doğuda olan singapurun 18buçuk saat olması.tabi şaşırmamın nedeni,seferin büyük okyanus üzerinden diye düşünmem.yanlışmı biliyorum,Hint ve atlas okyanusu üzerindenmi yapılıyor buseferler?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
richie ~ 12 yıl önce
haberin kendisi haberi yanlis veriyor...singapore air a340-500 ile tamamen business class cabin singapore newyork (newark) ve singapore los angeles(lax) arasi sefer yapiyor.hala hazirda a380 ile frankfurt aktarmali newyork (jfk) ucuslari devam etmekte.kaldirildigi iddaa edilen sefer direk ucus olan singapore- newark arasi olan ucustur....iyi gunler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Arkadaşların dediği gibi A380 New york'a uçmuyor ki. A340'lar la gerçekleşiyordu uçuşlar. A380'lerin çoğu Singapur-Avrupa seferleri yapıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
leman ~ 12 yıl önce
nazarla karışık quantum bence !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mjj ~ 12 yıl önce
Haberde bilgi eksik verilmiş ama bu uçuşlar resimdeki 380le değil A340-500 ler ile yapılıyordu. Kabin konfigurasyonu tamamen business koltuklar idi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
en uzun uçuş kalkıyor sigapore ~ 12 yıl önce
kesinlikle doğru bir karar yakıt fiatları uçmuş istikrarsız ayrıca 380 gibi bir yolcu uçağını her newyork singapore uçuşuunda 19 saatlik uçuşda kaç kez full yolcu ile gidecektir çok az maliyet kurtarmaz nitekim havayolu ne kadar dayanacak önünde rapolar var fizibıl değil kaldırılıyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SPQ ~ 12 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
SIA ~ 12 yıl önce
Singapore Airlines Singapore-Newark uçuşunu resimde gösterdiğiniz A380 ile değil A340-500 ile yapıyor. Bilginize.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000