20 Mart 2012, Salı 08:29:17

DÜNYANIN EN İYİSİ SEÇİLDİ

Yolcular 2011'in en iyi havalimanını seçti. Buna göre dünyanın en iyisi Seul Incheon, Avrupa'nın en iyisi ise Münih Havalimanı seçildi...
  • tunusu tavın degilmi?? oyleyse bravo.
  • anket korede yapılmış :D :D
  • Eklemeyi unuttum,Seoul-İncheon'da ahlaksizca kazik yemezsiniz,bir suya 6 tl vermezsiniz,disardaki lux rest dan daha uyguna yemem yiyebileceginiz 10 larca rest vardir.Ulasim:sehrin hemen heryerine ulasan metroya hizli trenle baglanirsiniz,yine sehrin onemli tum noktalarina limuzin denen cok otobuslerle yaklasik 5-7 usd ye gidersiniz.mesafenin 45 km oldugunu hatirlatirim.Otobuslerin rahatligina inanamazsiniz.
  • İncheon havalimanindan hem pilot olarak,hem de yolcu olarak uctum.Degil dunyada inanin galaxnin en iyisi.Guleryuzlu gumruk polisini gorebiliceginiz ender havalimanlarindan biridir.AHL mi? İnanin yanin kasaba havaalani dahi olamaz.Ama biz de iyisini yapabiliriz buna da inaniyorum.
  • Nasıl yani, AHL birinci olamadı mı? Bu işte bir hata olmasın? Bizim yöneticilere sorarsan herşeyin en iyisi biz de ama...
Turizm hizmetleri sunan "eDreams" portalının, onbinlerce yolcu ile yaptığı ankete göre 2011'in en iyi havaalanı Seul Incheon olud. Ankete katılan yolcular, havalimanlarını restoranlar, bekleme salonları, ulaşım hizmetleri gibi farklı kategorilerde değerlendirdi.

Buna göre Kanada'nın Vancouver Havalimanı ikinci, Singapur Changi Havalimanı da üçüncü oldu. Yolculara göre Avrupa'nın en iyisi de Münih'teki Franz Josef Strauss Havalimanı. Münih Havalimanı, dünya sıralamasında da altıncı seçildi. Almanya'da sıralamaya giren bir diğer havalimanı da Nürnberg Havalimanı oldu.   
 
Modern ve geleneksel çizgiler birarada 
 
2001 yılında açılan Seul Incheon Havaalanı, pek çok kez ödül aldı. Modern ve gözalıcı mimari ile geleneksel çizgileri birleştiren Incheon, ayrıcı müze, tiyatro ve botanik bahçesi gibi unsurlarla de puan topluyor. Seul Incheon Havalimanı, bekleme salonları ve alışveriş olanakları kategorilerinde de birinci sırada yer aldı. 
 
Dereceye giren diğer havaalanları 
 
Turizm portalı eDreams'in ankentinde bölgelere göre yolculardan en çok oyu alan diğer havaalanları ise şöyle sıralanıyor: 
 
Latin Amerika: Las Americas Airport - Santo Domingo (Dominik Cum.) 
 
Ortadoğu: Dubai International Airport (BAE) 
 
Afrika: Aeroport Djerba Zarzis - Cerba (Tunus) 
 
Bükreş Havalimanı ise yolculardan en kötü notu aldı. Romanya'nın başkentindeki havaalanı binasının çok kötü ve bakımsız durumda olduğu, personelin kaba olduğu ve her tarafta çöplerin olduğu yönünde eleştirildi. (Deutsche Welle) 
DÜNYANIN EN İYİSİ SEÇİLDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 12 yıl önce
tunusu tavın degilmi?? oyleyse bravo.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
anket korede yapılmış :D :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Eklemeyi unuttum,Seoul-İncheon'da ahlaksizca kazik yemezsiniz,bir suya 6 tl vermezsiniz,disardaki lux rest dan daha uyguna yemem yiyebileceginiz 10 larca rest vardir.Ulasim:sehrin hemen heryerine ulasan metroya hizli trenle baglanirsiniz,yine sehrin onemli tum noktalarina limuzin denen cok otobuslerle yaklasik 5-7 usd ye gidersiniz.mesafenin 45 km oldugunu hatirlatirim.Otobuslerin rahatligina inanamazsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
İncheon havalimanindan hem pilot olarak,hem de yolcu olarak uctum.Degil dunyada inanin galaxnin en iyisi.Guleryuzlu gumruk polisini gorebiliceginiz ender havalimanlarindan biridir.AHL mi? İnanin yanin kasaba havaalani dahi olamaz.Ama biz de iyisini yapabiliriz buna da inaniyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Nasıl yani, AHL birinci olamadı mı? Bu işte bir hata olmasın? Bizim yöneticilere sorarsan herşeyin en iyisi biz de ama...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000