24 Kasım 2011, Perşembe 09:20:13

DÜNYANIN EN İYİ SİMÜLATÖRÜ

Savaş pilotu olmak için artık milyarlarca dolarlık uçakları kullanmak zorunda değilsiniz. Bir jetin tüm gerçekliğini veren uçak simülatörü yapıldı...
  • Robot kolunun ucuna koltuğu monte etmişler ancak, kokpit nerede ? Kokpitin olmadığı gerçekçi simulatör olur mu? Dışarı bakıp, g yiyip uçmak mı sadece savaş pilotluğu? Zaten o robot kolu da, full kokpitin ağırlığını taşımaz, ancak santrifüjün çok boyutlu hareket eden versiyonu olabilir şimdilik.
  • Kimse kimseyi kandırmasın. Dünyanın en iyi simulatorü FS2004 tür : )
  • Bununla ne dog atılır ama dimi sevgili Falconcular ;) 311 TBird
Pilotluk tutkunuzu piyasadaki simülasyon oyunlarıyla tatmin edemiyorsanız bu buluş tam size göre. Avustralya’daki Deakin Üniversitesi dünyanın en gerçekçi savaş uçağı simülatörünü yaptı. 360 derece dönüşleri bile taklit edebilen bu simülatörde bir savaş pilotunun yaşadığı tüm anları tecrübe edebiliyorsunuz.
 
Ani dönüşlerde G kuvvetini baskını da yaratan cihaz teknik arızaları da simüle edebiliyor. Cihazı kullanırken bir anda uçağınız arızalanıyor ve gerçek bir pilot gibi sorunu çözmek zorunda kalıyorsunuz. Simülatör uçak kazalarını da canlandıracak bir sisteme sahip.

İşte uçak tutkunuzu tatmin edecek simülatörün tanıtım videosu:
 


(techno-labs)
DÜNYANIN EN İYİ SİMÜLATÖRÜ

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Robot kolunun ucuna koltuğu monte etmişler ancak, kokpit nerede ? Kokpitin olmadığı gerçekçi simulatör olur mu? Dışarı bakıp, g yiyip uçmak mı sadece savaş pilotluğu? Zaten o robot kolu da, full kokpitin ağırlığını taşımaz, ancak santrifüjün çok boyutlu hareket eden versiyonu olabilir şimdilik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Kimse kimseyi kandırmasın. Dünyanın en iyi simulatorü FS2004 tür : )

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bununla ne dog atılır ama dimi sevgili Falconcular ;) 311 TBird

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000