03 Eylül 2013, Salı 07:02:31

DÜNYANIN EN GENÇ PİLOTU

Çin'de 5 yaşındaki çocuk, herhangi bir yardım almadan gerçekleştirdiği 35 dakikalık uçuş ile dünyanın gelmiş geçmiş en genç pilotu olarak kayıtlara geçti.
  • Bu zihniyettekilere yorum yazarak aynı kefede oldugun gercegine ne demeli! Bence ilk once insan evladı olun,ister Kokpit ister Kabin ..Senin gibilere daha cok sey söylenir fakat dedim en basta seninle aynı kefeye mi Allah yazdıysa bozsun.
  • Bebeye kahve lutfen , az sekerli sutlu olsun.. Sonra cope cikarsin.. Ellerini de cebinden cikar , gec bu ben burdayim karaktersiz degilim ayaklarini...
  • Yaa su pilotlari birakinda , sizler ne isle ugrasiyorsunux ondan bahsedin biraz.. Adam akilli isi olan , birazcik kafasi calisan buraya pilotlara laf soyleme niye girer.. Bir aciklama yapin lan.
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Siz nasil bir zihniyet ve assaglik kompleksine sahip insanlarsiniz.. Bu kadar mi ezildiniz pilotlarin altinda. Savas pilotu , airline pilotu , sportif havacilik vs bunlar isimleri pilotluk olsada biririnden tamamen farkli her birinin kendi zorluklari olan , fiziksel psikolojik disiplin isteyen farkli alanlaridir.. Ppl alip tek motor bir ucakla inis kalkis yapmak , tek basina ucurmak istanbul trafiginde otomobil kullanmakdan cok daha kolaydir.. Zerre kadar bilgisi olmadan astronot muhabbeti yapan bu insanlar , kabinde kokpit hegomanyasi altinda ezilmis karaktersiz insanlardir.. Bu insanlardan hic birisi yuz yuze hic bir pilota iki kelime edebilecek ne cesarette ne karakterde nede seviyede insan ziyanlaridir..
  • Henuz thy de uçamaz. Bikaç yıl sonra belki. Çünki henuz egoları gelişmemiştir yavrucağın
  • he he demekki bizim astronotların esip gürlediği kadar zor bir iş değilmiş....maymundan sonra 5 yaşındaki bebede uçak uçurmuş bravo...astronotlar out ,bebeler in
  • Filme baktımda , Çocuğa postal giydir Tulum giydir arkasına otur döve döve uçur. Tam bir rezillik ülkesi. Bununlada gurur duyarlar. Tamam anladık çocuk kontrolu alıp uçmuş eee?? Jimnastikçi çoçuklarıda kırbaçla eğitiyorlar olimpiyatlar için. Çin havacılık yarışmalarında nerde dünyada? Çinli yelkenkanatçı falan var mı? Koskaca cografyada uçabilen amatör pilot var mı? Aynı bizim durum işte.
  • Pilotların havası söndü. 5 yaşındaki çocuk bile yapıyor :))
  • Yurrruuuu yavrum

Duoduo lakabıyla tanınan 5 yaşındaki He Yide adlı Çinli çocuk, uçuş eğitmeni yanında iken fakat kendisinden herhangi bir yardım veya direktif almadan, Pekin Yaban Hayatı Parkı üzerinde tam 35 dakikalık bir uçuş gerçekleştirdi ve dünyanın gelmiş geçmiş en genç pilotu olarak kayıtlara geçti.

Küçük pilot, uçuşu, babasının ödediği 30 bin Çin yuanı (yaklaşık 10 bin lira) tutarındaki uçuş derslerinden sonra, Bee 3 diye bilinen 100 kilo ağırlığındaki bir uçak ile yaptı.

Çin medyasında geniş yer alan olaydan sonra baba He Liesheng, Kartal Baba lakabıyla anılmaya başladı. Küçük çocuk, babasına bu lakabı, sadece gerçekleştirdiği uçuş ile kazandırmamış; Duoduo, daha önceden de, bir yelkenli ile uluslararası bir yarışmaya iki kez katılmış ve bir kasırga sırasında, Japonya'nın Fujiyama Dağı'nı tırmanmış.

Baba ve oğul, geçen sene de, küçük çocuğun, -13'de çıplak bir şekilde koşmaya zorlandığı görüntüler yer alan bir videodan sonra haberlere konu olmuş ve baba Liesheng tepki çekmişti.

DÜNYANIN EN GENÇ PİLOTU

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Bu zihniyettekilere yorum yazarak aynı kefede oldugun gercegine ne demeli! Bence ilk once insan evladı olun,ister Kokpit ister Kabin ..Senin gibilere daha cok sey söylenir fakat dedim en basta seninle aynı kefeye mi Allah yazdıysa bozsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bebe ~ 11 yıl önce
Bebeye kahve lutfen , az sekerli sutlu olsun.. Sonra cope cikarsin.. Ellerini de cebinden cikar , gec bu ben burdayim karaktersiz degilim ayaklarini...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilotlar ~ 11 yıl önce
Yaa su pilotlari birakinda , sizler ne isle ugrasiyorsunux ondan bahsedin biraz.. Adam akilli isi olan , birazcik kafasi calisan buraya pilotlara laf soyleme niye girer.. Bir aciklama yapin lan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilotlar a cvp ~ 11 yıl önce
tısss havanız sönmüş be aga...komiksiniz
Ego ~ 11 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 11 yıl önce
Siz nasil bir zihniyet ve assaglik kompleksine sahip insanlarsiniz.. Bu kadar mi ezildiniz pilotlarin altinda. Savas pilotu , airline pilotu , sportif havacilik vs bunlar isimleri pilotluk olsada biririnden tamamen farkli her birinin kendi zorluklari olan , fiziksel psikolojik disiplin isteyen farkli alanlaridir.. Ppl alip tek motor bir ucakla inis kalkis yapmak , tek basina ucurmak istanbul trafiginde otomobil kullanmakdan cok daha kolaydir.. Zerre kadar bilgisi olmadan astronot muhabbeti yapan bu insanlar , kabinde kokpit hegomanyasi altinda ezilmis karaktersiz insanlardir.. Bu insanlardan hic birisi yuz yuze hic bir pilota iki kelime edebilecek ne cesarette ne karakterde nede seviyede insan ziyanlaridir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
???? ~ 11 yıl önce
yahu sende kalkmış cevap veriyorsun... ne gerek var.
Unable ~ 11 yıl önce
Henuz thy de uçamaz. Bikaç yıl sonra belki. Çünki henuz egoları gelişmemiştir yavrucağın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yung ~ 11 yıl önce
he he demekki bizim astronotların esip gürlediği kadar zor bir iş değilmiş....maymundan sonra 5 yaşındaki bebede uçak uçurmuş bravo...astronotlar out ,bebeler in

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Postal ~ 11 yıl önce
Filme baktımda , Çocuğa postal giydir Tulum giydir arkasına otur döve döve uçur. Tam bir rezillik ülkesi. Bununlada gurur duyarlar. Tamam anladık çocuk kontrolu alıp uçmuş eee?? Jimnastikçi çoçuklarıda kırbaçla eğitiyorlar olimpiyatlar için. Çin havacılık yarışmalarında nerde dünyada? Çinli yelkenkanatçı falan var mı? Koskaca cografyada uçabilen amatör pilot var mı? Aynı bizim durum işte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
montar ~ 11 yıl önce
Pilotların havası söndü. 5 yaşındaki çocuk bile yapıyor :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yurru ~ 11 yıl önce
Yurrruuuu yavrum

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000