14 Mayıs 2012, Pazartesi 10:56:51

DÜNYANIN EN BÜYÜK HAVACILIK KONFERANSI İZMİR'DE...

İzmir, 2012 Küresel Endüstriyel İşbirliği Konferansının ev sahibi oldu...
  • çelebimi ben değil dir biz diyormus çelebi kadar bencil bir firma daha yoktur bizzat içinde bulundum personeliniz çikarmalar eskisi olmasına rağmen

Savunma ve havacılık sektöründe uygulanan offset ve dolaylı ticaret konularında düzenlenen “GICC-Küresel Endüstriyel İşbirliği Konferansı”nın İzmir’e kazandırılması için gayret sarf eden ESBAŞ’ın çabaları sonuç verdi. Konferans 21-22 Mayıs 2012 tarihlerinde İzmir Swiss Hotel Grand Efes’te düzenlenecek.

Küresel Endüstriyel İşbirliği Konferansının organizasyon komitesini, GOCA-Küresel Offset ve Dolaylı Ticaret Derneği, Avrupa merkezli ADS-Havacılık, Savunma, Güvenlik Endüstrisi Derneği ile Alman DKF-Endüstriyel Offset Uygulamaları Derneği oluşturuyor.

Boeing, Lockheed, General Electric, General Dynamics, United Technologies, Sikorsky, Bombardier gibi dünya havacılık devlerinin yönetiminde bulunduğu komite, seri halindeki bu konferansları iki yılda bir gerçekleştiriyor.

İzmir 5 şehir arasından seçildi

Derneğimizin de destekleyicisi olduğu 2012 yılında düzenlenecek olan konferans için Roma, Kopenhag, Prag ve Varşova şehirleri ile yarışan İzmir, SSM-Savunma Sanayi Müsteşarlığının tam desteği ve ESBAŞ’ın girişimleri sonucu bu önemli konferansa ev sahipliği yapma fırsatını yakaladı. SSM tam kadro olarak Mayıs ayında düzenlenecek konferansa katılacak. Ayrıca SSM, diğer ülkelerin de offset direktörlerini toplantıya davet ederek, küresel bazda offset uygulamaları konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunma imkanı yaratacak.

Dünya devi havacılık firmaları İzmir’e gelecek

Havacılık sektörünün geleceğinin şekillendiği Küresel Endüstriyel İşbirliği Konferanslarına, dünyadaki havacılık sektörü firmalarının üst düzey yöneticilerinden oluşan yaklaşık bin kişilik bir katılım gerçekleşiyor.

Konferans sayesinde İzmir, dünya devi firmalara daha yakından tanıtılacak olup, ileride yatırım yapmaları halinde önemli alternatiflerinden biri olacaktır.

Bu konferansın İzmir’in dünyaya tanıtımı açısından büyük bir fırsat olduğu bilinciyle hareket edip, İzmir’i en iyi şekilde tanıtmak ve İzmir’de havacılık sanayinin gelişimini sağlamak için çalışmalara başlamak büyük önem taşıyor.

DÜNYANIN EN BÜYÜK HAVACILIK KONFERANSI İZMİR'DE...

Yorumlar

İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
çelebimi ben değil dir biz diyormus çelebi kadar bencil bir firma daha yoktur bizzat içinde bulundum personeliniz çikarmalar eskisi olmasına rağmen

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000