26 Mayıs 2017, Cuma 14:20:08

Dünyanın en büyük Duty Free alanı İstanbul'da olacak

Havacılıkta geleceğin kapılarını aralayacak İstanbul Yeni Havalimanı’nda havayolundan kargoya, yer hizmetlerinden perakende alanlara kadar farklı iş kollarında anlaşmalar yapılmaya başladı.
  • yok canım sende koskoca adamlar telsiz mi organize ediyorlar
  • CEO ya bak sonra da bu meydandan hayır bekle. Siyasetle olmuyor bu işler hala öğrenemediniz mi ?
  • Hani içki günahtı ? Satmak sevap mı ?
  • Tgs gibi telsiz de olacak mı?
  • Duty free de arena gibi yabanci bir kelime. Hatta Arena dan daha yabanci. Acilen sultan bu konuya mudahale etmeli, zira gunah isleniyor.
  • Havalimani çalışanları olaraka biz neden alışveriş yapamıyoruz sigara ve içki alamıyoruz haftalık veya aylık limit kitun biz çalışanlarda faydalanalım duty freden
  • Sevgili müslüman kardeşlerim, duty free olan gavur adını helal dükkanları olarak değiştiricez yakında, dükkanlarda alkol sigara gibi nefsimizi karartan ucubeleri kaldırıcaz,istanbul havaalanındaki helal dükkanlarda dinimize ait kitaplar muzikler,güzel kokular ve yiyicekler satıcaz.duty free ler halkımızın düşmanıdır.içkiye ve sigaraya özendiren gavur sermayesini desteklemeyelim milletimize ülkemize yatrım yapalım,haydi din kardeşlerim marlboro yerine ayran, vodka yerine hurmaya
  • Dünyanın en büyük duty freesi bizim güneydoğu anadolu bölgesi.
  • Alın paraları alın sonra altınızdakinin aldığı paraya göz dikin eyimi
  • bu kadar pahalı olduktan sonra isterse evrenin en büyüğü olsun. Yabancı arkadaşıma hediye etmek için kestane şekeri baktım, tanesi 1 (BİR) EURO'ya geliyordu. İnsaf artık yahu.

Havacılıkta geleceğin kapılarını aralayacak İstanbul Yeni Havalimanı’nda havayolundan kargoya, yer hizmetlerinden perakende alanlara kadar farklı iş kollarında anlaşmalar yapılmaya başladı. 100’e yakın havayolu şirketine hizmet verecek olan havalimanı, İpek Yolu’nu “havadan” kuracak.

Türkiye’ye ilk kez gelecek havayolu şirketlerine ev sahipliği yapacak olan İstanbul Yeni Havalimanı, Türkiye’nin dünyaya açılan vitrini olmaya hazırlanıyor. 100’e yakın havayolu şirketine ev sahipliği yapacak olan İstanbul Yeni Havalimanı, yolcu deneyimi, konfor ve teknoloji alanında çağın ötesinde uygulamalarla tasarlanıyor.

2018 yılında hizmete açılması için inşaat çalışmalarının süratle devam ettiği İstanbul Yeni Havalimanı’nda bir taraftan da ticari anlaşmalar hayata geçiriliyor. Bu anlamda Mayıs ayı içerisinde kargo, yer hizmetleri, ticari alanlar ve havayolu şirketleri ile önemli anlaşmalar imzalandı.

İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Keskin gerçekleştirilen bu anlaşmalar ile ilgili şöyle konuştu: “İstanbul Yeni Havalimanı’nı halkımızla buluşturabilmek için iş birliklerimizle ilgili çalışmalarımız hızla devam ediyor. Mayıs ayında kargo alanı, yer hizmetleri, havayolu şirketleri gibi birçok alanda iş ortaklarımızla bir araya gelip önemli anlaşmalar gerçekleştirdik. Havalimanımıza olan yoğun ilgi bizi heyecanlandırıyor. Yakında bu anlaşmalarımızı duyurmaya başlayacağız. Dünyanın yeni bölgeleri ile ülkemiz arasında kurduğumuz köprüler sayesinde Türkiye’nin ticari gücüne güç katacak ve bu sayede kelebek etkisi ile ekonomik kalkınmamıza ivme kazandıracağız. Havalimanımız, şimdiye kadar Türkiye’ye doğrudan uçuşu olmayan Hindistan ve Çin gibi ülkelerin İstanbul’a bağlanabilmesini sağlayarak İpek Yolu’nu “havadan” kuracak. Ortak ticaretleri yüzyıllar öncesine dayanan küresel aktörlere yeni fırsatlar oluşturacak, sadece Türkiye’de değil, tüm dünyada rekabete yeni bir soluk getireceğiz”.

Havacılıkta hem doğal bir transfer noktası hem de çok cazip bir destinasyon olan İstanbul Yeni Havalimanı, bu zamana kadar Türkiye pazarında bulunmayan önemli perakende markalarına da ev sahipliği yapacak. Dünyanın en büyük duty free alanına sahip olacak İstanbul Yeni Havalimanı’nda birbirinden önemli yaklaşık 400 tane dünya markası yer alacak.

Dünyanın en büyük Duty Free alanı İstanbul'da olacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

tgs ~ 7 yıl önce
yok canım sende koskoca adamlar telsiz mi organize ediyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CEO ~ 7 yıl önce
CEO ya bak sonra da bu meydandan hayır bekle. Siyasetle olmuyor bu işler hala öğrenemediniz mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hani ~ 7 yıl önce
Hani içki günahtı ? Satmak sevap mı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 7 yıl önce
Tgs gibi telsiz de olacak mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Degismeli ~ 7 yıl önce
Duty free de arena gibi yabanci bir kelime. Hatta Arena dan daha yabanci. Acilen sultan bu konuya mudahale etmeli, zira gunah isleniyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A.h.l çalışanları ~ 7 yıl önce
Havalimani çalışanları olaraka biz neden alışveriş yapamıyoruz sigara ve içki alamıyoruz haftalık veya aylık limit kitun biz çalışanlarda faydalanalım duty freden

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Helal shop ~ 7 yıl önce
Sevgili müslüman kardeşlerim, duty free olan gavur adını helal dükkanları olarak değiştiricez yakında, dükkanlarda alkol sigara gibi nefsimizi karartan ucubeleri kaldırıcaz,istanbul havaalanındaki helal dükkanlarda dinimize ait kitaplar muzikler,güzel kokular ve yiyicekler satıcaz.duty free ler halkımızın düşmanıdır.içkiye ve sigaraya özendiren gavur sermayesini desteklemeyelim milletimize ülkemize yatrım yapalım,haydi din kardeşlerim marlboro yerine ayran, vodka yerine hurmaya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ya yürü git ~ 7 yıl önce
Bide senle uğraşmayalım. Herkezin tütünü parfümü vs si kendine yürüü ;)
Lel ~ 7 yıl önce
Dünyanın en büyük duty freesi bizim güneydoğu anadolu bölgesi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hüso ~ 7 yıl önce
Alın paraları alın sonra altınızdakinin aldığı paraya göz dikin eyimi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Duty Free ~ 7 yıl önce
bu kadar pahalı olduktan sonra isterse evrenin en büyüğü olsun. Yabancı arkadaşıma hediye etmek için kestane şekeri baktım, tanesi 1 (BİR) EURO'ya geliyordu. İnsaf artık yahu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000