11 Aralık 2010, Cumartesi 09:47:25

DÜNYANIN EN BÜYÜĞÜ OLACAK

Körfez ülkelerinin ticari merkezi Dubai'de inşası devam eden ve bu yıl kargo operasyonlarına başlanan El Maktum Uluslararası Havaalanı'nın gelecek yılın sonunda hazır olacağı bildirildi.
  • iyi güzelde nasılsa para geliyor harca yatırım yap, daha çok emlak yatırımı, ne oluyor amerikada kriz, avrupa da kriz o zaman ne oluyor kim alacak milyon dolarlık evleri, villaları residansları hiç kimse sonuç nakit krizine girip baba abudabi den borç almak. Yaparsın dünyanın en büyük binasını, neyse herşeyin en büyüğünü yap da ekonomik krizde ne yapacaksın yarın birgün dayın abudabi sana para vermeyebilir o zaman ne yapacaksın o kadar yatırım elinde patladı..
  • Emirates'in 787 siparişi vereceğini zannetmiyorum. 777NG daha muhtemel (tabii o çok uzun vadeli bir sipariş).
  • Geçtiğimiz hafta Emirates dünyada en çok Mil kat eden havayolu oldu.En yakın rakibi Lufthansa'yı geçti.Çılgın bi 787 siparişi bekleniyor....
Körfez ülkelerinin ticari merkezi Dubai'de inşası devam eden ve bu yıl kargo operasyonlarına başlanan El Maktum Uluslararası Havaalanı'nın gelecek yılın sonunda hazır olacağı bildirildi. Dubai Havaalanları Yönetim Kurulu Başkanı Paul Griffiths, "halen yeni havaalanı için master plan'ı gözden geçirdiklerini ve her şey planladığı şekilde giderse yeni terminalin açılışını yıl ortası yerine yıl sonuna doğru yapacaklarını" söyledi.

Geçen Haziran ayında ilk kargo uçağının inmesiyle kargo operasyonlarına başlanan El Maktum Havaalanı, tamamlandığında dünyanın en büyük havalimanı olacak.

Dubai'de dün sona eren Ortadoğu İş Havacılık Şovu'nda konuşan Griffiths, halen kullanılan Dubai Uluslararası Havaalanı'nı genişletme çalışmalarının devam ettiğini ve yıllık kapasitenin 2018 yılına kadar 60 milyon yolcudan 90 milyon yolcuya çıkacağını belirtti.

Yetkiliye göre havaalanında inşası devam eden ek terminal Concourse 3'ün 2012'de hizmete girmesi ile halen 60 milyonu bulan yıllık yolcu kapasitesi de 75 milyona ulaşacak.
DÜNYANIN EN BÜYÜĞÜ OLACAK

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
iyi güzelde nasılsa para geliyor harca yatırım yap, daha çok emlak yatırımı, ne oluyor amerikada kriz, avrupa da kriz o zaman ne oluyor kim alacak milyon dolarlık evleri, villaları residansları hiç kimse sonuç nakit krizine girip baba abudabi den borç almak. Yaparsın dünyanın en büyük binasını, neyse herşeyin en büyüğünü yap da ekonomik krizde ne yapacaksın yarın birgün dayın abudabi sana para vermeyebilir o zaman ne yapacaksın o kadar yatırım elinde patladı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Emirates'in 787 siparişi vereceğini zannetmiyorum. 777NG daha muhtemel (tabii o çok uzun vadeli bir sipariş).

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Geçtiğimiz hafta Emirates dünyada en çok Mil kat eden havayolu oldu.En yakın rakibi Lufthansa'yı geçti.Çılgın bi 787 siparişi bekleniyor....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000