07 Şubat 2012, Salı 17:50:39

DÜNYADA İLK OLDU...

Kore Havayolları, Boeing 747-8F ile Boeinng 777F uçağını teslim aldı...
  • bakın... adamlar yabancı pilot almamışlar ne kadar başarılı olmuşlar. ibret alın, ama yabancı pilot almayın...
  • butun bu gelişmelerin kankimin koreye gectıkten sonra olması tesadüf olamaz. kore'ye kattıgı artı değer korenin daha buyuk yatırımlar yapmasına vesile oldu.
  • bırakın tk cargo 330 sıkıntı diz boyu birde 777 olursa o uçak zor kalkar...
  • thy'nin kalan 2 330F' uçağı ne zaman gelecek?
  • her iki uçakta cargo modelidir Freight. 747-8f yeni dizayn edilmiş daha az yakıt tüketen motorlar daha fazla cargo alacak şekilde dizany edilmiş yeni kanatlar gibi.. 777 f 2 motorlu olmanın avantajı ile daha az yakıtla uçmak yine ciddi miktarda cargo alarak uzun mesafelere uçmak.. kore havayollarına hayırlı olsun.. THY bence 777 F cargo modelini düşünebilir neden şu an filoda yolcu uçağı versiyonu var aynı cocpit ekibini kullanır, aynı bakım, değişen yok neden olmasın.. non-stop 100 ton dan fazla cargoyu istanbuldan durmaksızın Los Angelesa kadar taşıyabilir..
Bu alımla Kore Havayolları bu iki uçağı filosunda bulunduran dünyadaki ilk havayolu sirketi oldu.

Uçakların teslimat töreni Boeing'in Everett'teki tesislerinde yapıldı. İki uçağın burun buruna park etmesi muhteşem bir görüntü oluşturdu. Kore Havayolları, Boeing 747-8 uçağını Japonya, Los Angeles ve San Fransisco uçuslarında kullanacak.
 
B777'yi de Avrupa'daki yeni pazarlarda kullanacak.



DÜNYADA İLK OLDU...

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 12 yıl önce
bakın... adamlar yabancı pilot almamışlar ne kadar başarılı olmuşlar. ibret alın, ama yabancı pilot almayın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
butun bu gelişmelerin kankimin koreye gectıkten sonra olması tesadüf olamaz. kore'ye kattıgı artı değer korenin daha buyuk yatırımlar yapmasına vesile oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bırakın tk cargo 330 sıkıntı diz boyu birde 777 olursa o uçak zor kalkar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
thy'nin kalan 2 330F' uçağı ne zaman gelecek?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
her iki uçakta cargo modelidir Freight. 747-8f yeni dizayn edilmiş daha az yakıt tüketen motorlar daha fazla cargo alacak şekilde dizany edilmiş yeni kanatlar gibi.. 777 f 2 motorlu olmanın avantajı ile daha az yakıtla uçmak yine ciddi miktarda cargo alarak uzun mesafelere uçmak.. kore havayollarına hayırlı olsun.. THY bence 777 F cargo modelini düşünebilir neden şu an filoda yolcu uçağı versiyonu var aynı cocpit ekibini kullanır, aynı bakım, değişen yok neden olmasın.. non-stop 100 ton dan fazla cargoyu istanbuldan durmaksızın Los Angelesa kadar taşıyabilir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000