31 Mayıs 2017, Çarşamba 11:26:52

Dünya Kabin Memurları Günü Kutlu Olsun

Bugün Dünya Kabin Memurları Günü...
  • En Son Thy 300 kişilik alım için 12.000 kişi basvuru yapmış bunların 3000 lise mezunu oldukları için elenmiş. Geri kalanların içinden 300 kişi secilmiş... Düşünün artık.herhalde en cok laf edilip en cok istenilen meslek olsa gerek bu meslek :) iyi ki 15 yıldır kabindeyim bu rakamları görünce insanın sükredesi geliyor... Fakat hak edişler daha fazla olmalı sadece Thy için degil diger havayollarında calisan arkadaslar için de diliyorum Charterdan gelen biri olarak.. sevgiler bizi sevenlere ve gıcık olanlara :)))
  • Firmanin temsilinin zirve oldugu yerde verilen degerin tabanda asgari de olmasi bir baska trajedidir. Gun falan hikaye. Gecin bunlari.
  • Alo thy km alimlari nezaman acaba? Yas kriteri yukseltin, ltf 36 olsun. 4 yil daha basvuru yaparim. Oldu oldu olmadi olmadi ozaman son. Kac zamandir bekliyorum. Thy duy sesimi. Sevdim seni.
  • Meraba incalikla kabin memurleri guniniz kutlu olsin men yabanciyim yorumlera bakdimda kabin memurlerida yorum yazmis benda kabin memuri olmak istyordim ingiliz dilini iyi bilirim yena 3-4dane dil bilyorim buyim 160 ama yasim 31de neraya basvuri yapsam olur kabin memuri kursleri ukuvina banda katilabilirimi jevab yazsaniz sevinirdim teshekkurler.
  • Değerli kabin ekibi arkadaşlarımız her uçuşta görevlerini başarıyla icra ederek teşekkürü hakediyorlar zaten. Bu gün vesilesi ile her birine sağlık afiyet ve emniyetli uçuşlar dilerim.
  • Eee koskoca THY bütün uçakları Min ekip uçuruyor. Dış hatlarda iç hatlarda ikram, servis, hizmet kalitesi yerlerde. Müsteri memnuniyeti yerlerde. Ekipler yorgun. Maaş zammı, yok herkes bizi tehdit ediyor, üzerine zam fark almadan 2-3 kişilik iş yükü biniyor üzerimize. Şunun surasında uzak hat 1 business bilet fiyatına 2 memuru 1 ay çalıştırırsın. Bu mu kalite anlayışı. Ne hallere geldi güzelim şirket. Uçucuların parasını kes onlar çok kazanıyor. Damacana müdürü devam etsin işine
  • Bir bu eksikti!!!!! Dünya Yer hizmetleri günü ne zaman kutlanacak? Dünya uçak teknisyenleri günü ne zaman ?
  • Cok igreti geliirsun thy bir canimizi almadigin kaldi o yuzden kutlama senden gelecek hayir allahtan gelsin
  • Olmadi. Kadinlar evde calisir, camasir yikar bulasik yikar temizlik yapar utu yapar kocasina ve cocuklarina yemek yapar. erkeklerde disarda calisir ailesine her istediklerini alir.
  • Happy flight attendants day to my collegues

Bugün Dünya Kabin Memurları Günü...

Hava Yolları Kabin Memurları Derneği, resmi internet sitesinden yayınladığı mesajla '31 Mayıs Dünya Kabin Memurları Günü'nü kutladı. Mesajda, "Tüm mesai arkadaşlarımızın Dünya Kabin Memurları Günü'nü kutlar, emniyetli ve güleryüzlü uçuşlar dileriz" denildi.

AirportHaber Ailesi olarak tüm hava yolları kabin memurlarının bu özel gününü kutluyor ve emniyetli uçuşlar diliyoruz.

Dünya Kabin Memurları Günü Kutlu Olsun

Yorumlar Tüm Yorumlar (35)

k/a ~ 7 yıl önce
En Son Thy 300 kişilik alım için 12.000 kişi basvuru yapmış bunların 3000 lise mezunu oldukları için elenmiş. Geri kalanların içinden 300 kişi secilmiş... Düşünün artık.herhalde en cok laf edilip en cok istenilen meslek olsa gerek bu meslek :) iyi ki 15 yıldır kabindeyim bu rakamları görünce insanın sükredesi geliyor... Fakat hak edişler daha fazla olmalı sadece Thy için degil diger havayollarında calisan arkadaslar için de diliyorum Charterdan gelen biri olarak.. sevgiler bizi sevenlere ve gıcık olanlara :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 7 yıl önce
Türkiye'de 80 milyon insan var ve bunun yüzde 70i genç nüfus.... Sence bu kadar kişinin bu kadar işsizlik varken özellikle bu sene icin başvurması normal degil mi:))?? Hatta az bile olmuş başvuru sayısı.
Truthhurts ~ 7 yıl önce
Firmanin temsilinin zirve oldugu yerde verilen degerin tabanda asgari de olmasi bir baska trajedidir. Gun falan hikaye. Gecin bunlari.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
E. ~ 7 yıl önce
Alo thy km alimlari nezaman acaba? Yas kriteri yukseltin, ltf 36 olsun. 4 yil daha basvuru yaparim. Oldu oldu olmadi olmadi ozaman son. Kac zamandir bekliyorum. Thy duy sesimi. Sevdim seni.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Surayyo Eshbaeva ~ 7 yıl önce
Meraba incalikla kabin memurleri guniniz kutlu olsin men yabanciyim yorumlera bakdimda kabin memurlerida yorum yazmis benda kabin memuri olmak istyordim ingiliz dilini iyi bilirim yena 3-4dane dil bilyorim buyim 160 ama yasim 31de neraya basvuri yapsam olur kabin memuri kursleri ukuvina banda katilabilirimi jevab yazsaniz sevinirdim teshekkurler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FO ~ 7 yıl önce
Değerli kabin ekibi arkadaşlarımız her uçuşta görevlerini başarıyla icra ederek teşekkürü hakediyorlar zaten. Bu gün vesilesi ile her birine sağlık afiyet ve emniyetli uçuşlar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Memuy ~ 7 yıl önce
Eee koskoca THY bütün uçakları Min ekip uçuruyor. Dış hatlarda iç hatlarda ikram, servis, hizmet kalitesi yerlerde. Müsteri memnuniyeti yerlerde. Ekipler yorgun. Maaş zammı, yok herkes bizi tehdit ediyor, üzerine zam fark almadan 2-3 kişilik iş yükü biniyor üzerimize. Şunun surasında uzak hat 1 business bilet fiyatına 2 memuru 1 ay çalıştırırsın. Bu mu kalite anlayışı. Ne hallere geldi güzelim şirket. Uçucuların parasını kes onlar çok kazanıyor. Damacana müdürü devam etsin işine

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hahahahaha ~ 7 yıl önce
Bir bu eksikti!!!!! Dünya Yer hizmetleri günü ne zaman kutlanacak? Dünya uçak teknisyenleri günü ne zaman ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gkl ~ 7 yıl önce
Kabin memurluğundan önce çoğu kişinin yaptığı iş.. Checkin staff ama km günü var ama checkinci günü yok
Pegasus ~ 7 yıl önce
Pegasus'ta 1 Haziran olarak belirlendi. İnanıyorsan sor. Gayet ciddiyim. Dalga geçmişsiniz ama var.
KM günü ~ 7 yıl önce
Valla olsa ne olmasa ne olur. Ekip odasına açık büfe konulur ertesi gün o da olmaz. Önemli olan değer vermek değer görmek. Ekip Planlama ya da ofis ekibi yerine uçucu ekipleri dinlemek. Her olayda ekibinin arkasında durmak önemli olan. Yoksa gün yapmışsın yapmamışsın açık büfe koymuşsun ne önemi var. Sen ekibine değer ver her gün KM Pilot günü olur
Kutlama istemez ~ 7 yıl önce
Cok igreti geliirsun thy bir canimizi almadigin kaldi o yuzden kutlama senden gelecek hayir allahtan gelsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fo ~ 7 yıl önce
Olmadi. Kadinlar evde calisir, camasir yikar bulasik yikar temizlik yapar utu yapar kocasina ve cocuklarina yemek yapar. erkeklerde disarda calisir ailesine her istediklerini alir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Welcome ~ 7 yıl önce
2017 hosgeldin....
Fo ~ 7 yıl önce
Kadin parasi harcanmaz. Seni bilmem. Ben kiyamam.
Ca ~ 7 yıl önce
Happy flight attendants day to my collegues

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000