19 Şubat 2010, Cuma 07:32:51

DÜNYA İNGİLİZLERİN ARAŞTIRMA SONUÇLARINI KONUŞUYOR

İngiltere'nin 6 yıldır gizlice yürüttüğü 'UFO araştırmaları'nı yayınlamasıyla birlikte UFOlarla ilgili birçok bilinmeyen olay ortaya çıktı!
  • bir işin içinde ingiliz mi var? inanma, geç !
  • gordum gordum sanki bir kedi gordum bende...birakin bu isleri n ufo su bu meteroloji balonudur..desem gulen cikar evet onlar var aramizda da olanlari var..yasam formatlari farkli ama aramizda istanbul da da var..
  • KİMSEDE YORUM YOK GALİBA.BEN DE GÖRDÜM HEM DE DEFALARCA MARMARA ÜZERİNDE ÇANAKKALE BOĞAZI TARAFINDA BİRDE SÜRATLE KAT EDİŞİNE ŞAHİT OLDUM .BİZİM O SAVAŞ UÇAKLARDAN 10 KAT DAHA SÜRATLİ İDİ 5000 FİT CİVARINDA BU SÜRATİ YAPTIĞINA GÖRE ATMOSFERDEN ETKİLENMEDİĞİNE DE ŞAHİT OLDUM .ARTIK YORUM SİZİN

İngiliz Savunma Bakanlığı, 1994-2000 yılları arasında yürütülen UFO çalışmalarına ilişkin 6 bin sayfalık gizli belgeyi yayınladı. Şahitlerin ifadelerine yer verilen belgeler arasında bilim adamlarının açıklayamadığı birçok olay var.

İngilizler, tuhaf cisimler, gizemli hastalıklar, tanımlanamayan maddeleri örnek gösterip 'UFO' var iması yaptı.

İşte kayıtlara geçen olaylardan bazıları:

*Chelsea FC kulübünün stadı Stamford Bridge üzerinde 1999 yılı mart ayında kimliği belirlenemeyen uçan cisimler görüldü. İhbar, stat üzerinde yeşil ışıklar saçan bir cisim gördüğünü söyleyen bir polisten geldi.

*1996'da Manchester Havaalanı'na inişe geçen British Airways'e ait bir uçaktaki pilot ve uçuş ekibi, Sivil Havacılık Dairesi'ne bir cisim gördüklerini bildirdi. Ancak cisim tespit edilemedi.

*20 Mart 1997'de bir adam, Birmingham'daki evinin bahçesinde uzaylı gördüğünü  iddia etti. Bahçeyi inceleyen uzmanlar, bir ağaçta ipeksi, beyaz bir madde buldu. Ancak maddenin ne olduğu anlaşılamadı.

*Aynı yıl Wales'ten bir kişi üzerine doğru gelen büyük bir yıldız gördüğünü söyledi. Olayın ardından cildinde rahatsızlık belirlenen adamın hastalığına bir teşhis konulamadı.

GİZEMLİ KAYIT

Belgeler arasında 1994 yılında İskoçya'da görülen üçgen prizma şeklindeki uçan dairenin çizimleri de var. Raporda, toblerone şeklinde ve ışık saçmayan UFO'nun 45 dakika görüntülendiği ifadesi yer aldı. Pek çok bilim adamı, UFO tasvirlerinin yıllar içinde değiştiğine inanıyor.

DÜNYA İNGİLİZLERİN ARAŞTIRMA SONUÇLARINI KONUŞUYOR

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
bir işin içinde ingiliz mi var? inanma, geç !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
gordum gordum sanki bir kedi gordum bende...birakin bu isleri n ufo su bu meteroloji balonudur..desem gulen cikar evet onlar var aramizda da olanlari var..yasam formatlari farkli ama aramizda istanbul da da var..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
KİMSEDE YORUM YOK GALİBA.BEN DE GÖRDÜM HEM DE DEFALARCA MARMARA ÜZERİNDE ÇANAKKALE BOĞAZI TARAFINDA BİRDE SÜRATLE KAT EDİŞİNE ŞAHİT OLDUM .BİZİM O SAVAŞ UÇAKLARDAN 10 KAT DAHA SÜRATLİ İDİ 5000 FİT CİVARINDA BU SÜRATİ YAPTIĞINA GÖRE ATMOSFERDEN ETKİLENMEDİĞİNE DE ŞAHİT OLDUM .ARTIK YORUM SİZİN

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000