13 Aralık 2018, Perşembe 12:00:03

Duayen havacı İlhan Böke emeklilik kararı aldı

Türk Sivil Havacılık camiasının duayen isimlerinden İlhan Böke, 1981 yılından bu yana ter akıttığı sektöre veda etme kararı aldı.
  • bırakın ki gençlere iş sahası açılsın bu tür uzun zaman çalışanların emekli olmaları gerek.
  • Sevgılı kardesımıze ozel hayatındada gostermış olduğun başarılı çalışmanla adam gıbı adamlığınla devamını dıler huzur saglık mutluluklar dılerım
  • thy teknik engelli hasta birini işten attı
  • Duayen CHP'li Selin Sayek Böke nesi olur beyfendinin?
  • Bye bye keyfini çıkar
  • Sevgili Kardeşim,seni ilk tanıdığımda herhalde İst.Nöb. Md.idim,gerek bizde, gerek bizden sonra görev yaptığın kuruluşlarda başarılarınla seninle iftihar ettik. Yeni yaşamında herşey gönlünce olsun,huzurlu ve sağlıklı bir emeklilik diliyorum. Sevgiyle ve sağlıkla kal....
  • Ben de hic tanimasam da yaptigi hizmetler icin tesekkur ederim emeklerine saglik. Bu guzel yorumlar icin herkese de tesekkurler. Ancak simdi 45 yil ucmus bir kaptan sektore veda etmis olsaydi yerin dibine sokmustunuz. Lafim boyle ayricalik yapanlara tabi de ayip oluyo.
  • Kolay değil bir ömür geçirmişiniz. Sektöre yaptıklarınız unutulmaz. Her zaman güzellikle anılacaaksınız
  • Değerli Abim, Bize ve sektöre olan katkıların paha biçilmez.Hele ki insanlığın,güleryüzün iyi ki yolumuz kesişmiş. Emekliliğin hayırlı uğurlu olsun.
  • Ilhan Bey size emeklilik hayatinizda mutluluklar dileriz.Selamlar Saygilar.

Türk Sivil Havacılık camiasının duayen isimlerinden İlhan Böke, 1981 yılından bu yana ter akıttığı sektöre veda etme kararı aldı. 

Türk Hava Yolları'nda yolcu hizmetleri memuru olarak iş hayatına başlayan ve 1985-1995 yılları arasında Singapur Havayolları'nda Ramp Supervisor, Market geliştirme departman sorumlusu gibi farklı görev yapan Böke, HAVAŞ'ın özelleştirilmesiyle 1995 yılında HAVAŞ Müşteri İlişkileri Müdürü olarak çalışmaya devam etti.

Türkiye'de sivil havacılık sektörünüISO 9001 kalite belgesiyle tanıştıran kişi olarak adından söz ettiren İlhan Böke, bu konuda çok sayıda üniversitede konferanslar verdi.

HAVAŞ'ta uzun süre yürüttüğü kalite müdürlüğü sonrasında 2009 yılında KTHY-HAVAŞ ortaklığında kurulan CAS şirketinde önce genel müdür yardımcısı daha sonra da genel müdürü olarak görev aldı.

2014 yılından bu yana da TAV Havalimanları Holding bünyesine geçen Böke, Suudi Arabistan, Makedonya ve Hırvatistan gibi ülkelerde kalite yönetim sistemi kurdu ve farklı eğitimler verdi.

İlhan Böke, 1981 yılında atıldığı Türk Sivil Havacılık Sektörü'ne aralıksız tam 37 yıl hizmet etti.

Duayen havacı İlhan Böke emeklilik kararı aldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (39)

fffff ~ 5 yıl önce
bırakın ki gençlere iş sahası açılsın bu tür uzun zaman çalışanların emekli olmaları gerek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Selçuk akçakaya ~ 5 yıl önce
Sevgılı kardesımıze ozel hayatındada gostermış olduğun başarılı çalışmanla adam gıbı adamlığınla devamını dıler huzur saglık mutluluklar dılerım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tk ~ 5 yıl önce
thy teknik engelli hasta birini işten attı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hat ~ 5 yıl önce
engelli insan iştenmi atılır neler oluyor
737 ~ 5 yıl önce
noldu battımı size o engelli calışan başınıza daha büyük hastalıklar gelecek anlarsınız engelli calışmak nasıl işten atılmak neymiş
737 ~ 5 yıl önce
utanmadınızmı işten atarken
Dua ile ~ 5 yıl önce
Duayen CHP'li Selin Sayek Böke nesi olur beyfendinin?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Duayen ~ 5 yıl önce
Sadece soyisim benzerliği
Duayen ~ 5 yıl önce
Sadece soyadı benezrliği
Air ~ 5 yıl önce
Bye bye keyfini çıkar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Halit Ürkmezgil ~ 5 yıl önce
Sevgili Kardeşim,seni ilk tanıdığımda herhalde İst.Nöb. Md.idim,gerek bizde, gerek bizden sonra görev yaptığın kuruluşlarda başarılarınla seninle iftihar ettik. Yeni yaşamında herşey gönlünce olsun,huzurlu ve sağlıklı bir emeklilik diliyorum. Sevgiyle ve sağlıkla kal....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yg ~ 5 yıl önce
Ben de hic tanimasam da yaptigi hizmetler icin tesekkur ederim emeklerine saglik. Bu guzel yorumlar icin herkese de tesekkurler. Ancak simdi 45 yil ucmus bir kaptan sektore veda etmis olsaydi yerin dibine sokmustunuz. Lafim boyle ayricalik yapanlara tabi de ayip oluyo.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
37 Yıl ~ 5 yıl önce
Kolay değil bir ömür geçirmişiniz. Sektöre yaptıklarınız unutulmaz. Her zaman güzellikle anılacaaksınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Servet BEKTAŞ ~ 5 yıl önce
Değerli Abim, Bize ve sektöre olan katkıların paha biçilmez.Hele ki insanlığın,güleryüzün iyi ki yolumuz kesişmiş. Emekliliğin hayırlı uğurlu olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Izair Calisanlari ~ 5 yıl önce
Ilhan Bey size emeklilik hayatinizda mutluluklar dileriz.Selamlar Saygilar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000