08 Ekim 2014, Çarşamba 08:02:56

DREAMLINER'DA MOTOR ARIZASI

Japon havayolu olan All Nippon Airways’e ait Tokyo-Düsseldorf seferini yapan uçak motor arızası yüzünden Tokyo’ya geri döndü.
  • dreamliner yeniden üretilmiş bir u.ak herşeyiyle.. dolayısıyla en az 5 sene geçmesi lazım havada uçması lazımki görelim. tıpkı Airbus 380 gibi. yavaş yavaş bazı fabrikasyon hataları ortadan kalkacaktır ve sonra üretilen uçaklarda hata oranı sıfıra yakın olacaktır..
  • Bu uçağın mührndisleri bile gizli verdikleri röportajda ben bununla uçmam diyor. Uçağın sicilli aküsünün üreticisi konuşmuyor. Mühendislik süreci korkunç derecede kısaltılmasına rağmen uçak 2 yıldan fazla geçikmeye uğruyor. Tamamen uçuştan kalkması için illa düşmesini mi bekliyorlar??
  • He bomba bomba
  • 787 ler tam bi bomba dlm ilk geldiginde 2 saat elktrik sistemindeki ariza yüzünden gecikme yasadi

ANA’ya ait 787-800 Dreamliner tipi JA823A sefer sayılı Tokyo-Düsseldorf seferini yapan uçak, Narita’dan havalandıktan sonra sağ motorunda yağ miktarında azalma sinyali aldı.

Bunun üzerine göstergeleri bir süre takibe alan uçağın pilotları yarım saat sonra Tokyo’ya geri dönme kararı aldı.

İçinde 117 yolcusu bulunan uçak yaklaşık 80 dakika sonra Narita Havalimanı’na sorunsuz bir şekilde indi.

Olay sonrasın uçak incelenmek üzere bakıma alınırken, raporda uçağın göstergelerinde bir arıza olabileceği belirtildi.

Gerçekten bir yağ sızıntısının olup olmadığının ise henüz bilinmediği konuyla ilgili olarak çalışmaların devam ettiği açıklandı. (Star)

DREAMLINER'DA MOTOR ARIZASI

Yorumlar

camaroth ~ 10 yıl önce
dreamliner yeniden üretilmiş bir u.ak herşeyiyle.. dolayısıyla en az 5 sene geçmesi lazım havada uçması lazımki görelim. tıpkı Airbus 380 gibi. yavaş yavaş bazı fabrikasyon hataları ortadan kalkacaktır ve sonra üretilen uçaklarda hata oranı sıfıra yakın olacaktır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu uçağın mührndisleri bile gizli verdikleri röportajda ben bununla uçmam diyor. Uçağın sicilli aküsünün üreticisi konuşmuyor. Mühendislik süreci korkunç derecede kısaltılmasına rağmen uçak 2 yıldan fazla geçikmeye uğruyor. Tamamen uçuştan kalkması için illa düşmesini mi bekliyorlar??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
He bomba bomba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dlm_ apron ~ 10 yıl önce
787 ler tam bi bomba dlm ilk geldiginde 2 saat elktrik sistemindeki ariza yüzünden gecikme yasadi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000