27 Ağustos 2010, Cuma 11:22:20

DREAMLINER YİNE ERTELENDİ!

Boeing, yeni model yolcu uçağı B787 Dreamliner'ın teslimatını gelecek yıla kadar ertelediğini açıkladı.
  • dogru otobüsün giremediği,sıgmadıgı yere at arabası rahat girer. rus uçakları da böyle işte
  • Şu havacılıktan anladığını zanedenlerin Rus uçakları ile alıp veremediği nedir anlayamadım? Bu adamlar Sahra'dan kalkıp Sibirya'nın buzul çöllerine inecek şekilde her ortama uyan uçaklar yapmışlar ama "Dreamliner yine ertelendi" gibi ukalalara yaranamıyorlar. Airbus'ların ve Boeing'lerin gidemediği, gidip inemediği, inse de bir daha iflah olamadığı diyarlarda bu SSCB yapımı uçaklar gayet güzel iş görüyorlar. --Volvo--
  • noldu ? tupolev 134 beş basar hele bi de aeroflot pilotları uçuyorsa filan demedin ??? hasta mısın yoksa ? terli terli soğuk su mu içtin ? var mı bi ihtiyacın ? aspirin neyim getirelim moskovaya
  • biz böyle soykırımı onaylayanlardan birşey almamaya kalkarsak aç kalırız kabaca. onaylayan bir degil iki değil.hangi birinden alış verişi keseceğiz. kendi uçagımız da daha üretilmediğinden üretilse de ona güvenemeyecegimizden daha çok airbus boeing alırız
  • Sen daha 2 ay önce Amerikan temsilciler meclisinin ermeni soykırımının tartışılmasını onayladığını duymadın galiba . Biraz gazete oku da sonra yorum yap.
  • Bu projede sorunlar bitmiyor uçakda şimdiye kadar hiç üretilmeyen ve kullanılmayan bazı compozit parçalar kullanılacak dolayısıyla da deneme deneme yapıla yapıla bazı sorunlar çıkıypr kolay değil tabi.. Yolcu uçağı üretmek başlı başına ayrı bir şey yoksa ruslar da üretiyor, ama her ay 1 tanesi çakılıyor normal trafik kazası gibi ne olacak deniliyor..
  • ermeni soykırımını destekleyen fransızların airbus ını almaktansa boeing daha iyidir
  • Moscow ilk defa dogruya yakin birsey söyledin, BRAVO
  • Iste THY'nin filosuna siparis etmesi gereken UCAK tipi budur! Birakin A380 leri veya Airbus serisini...B787 alirsaniz,buyume yolunda bir adim atma sansiniz var.

Boeing'in uzun süredir beklenen yeni nesil uçağı Dreamliner'ın teslimatının bu kez ertelenmesinde, uçuş denemelerinin son aşaması için gerekli olan motorun bulunmasında yaşanan aksaklık etkili oldu.

Boeing'in, ilk olarak Japon havayolu şirketi All Nippon Airways'e siparişlerini 2011'in ilk çeyreğinde teslim etmesi bekleniyordu. Açıklanan son erteleme sonrası teslimatta gecikme olup olmayacağı konusunda bir açıklama yapılmadı.

Şirketin Seattle'daki merkezinde üretilen B787'lerin şu an uçan daha küçük uçaklardan bile hafif, hızlı ve karbon emisyon oranının daha az olduğunu ifade ediliyor.

Boeing 787 Dreamliner için toplamda 56 şirket 150 milyar dolar tutarında 868 adet sipariş vermişti.

Uçak, ilk test uçuşunu geçen yıl Aralık ayında gerçekleştirmişti.

Bir önceki erteleme açıklmasından sonra uçakla ilgili yabancı forum sitelerinde "Domuzlar uçar Dreamliner uçamaz" şeklinde alaycı yorumlar yapılmıştı.

DREAMLINER YİNE ERTELENDİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 14 yıl önce
dogru otobüsün giremediği,sıgmadıgı yere at arabası rahat girer. rus uçakları da böyle işte

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Şu havacılıktan anladığını zanedenlerin Rus uçakları ile alıp veremediği nedir anlayamadım? Bu adamlar Sahra'dan kalkıp Sibirya'nın buzul çöllerine inecek şekilde her ortama uyan uçaklar yapmışlar ama "Dreamliner yine ertelendi" gibi ukalalara yaranamıyorlar. Airbus'ların ve Boeing'lerin gidemediği, gidip inemediği, inse de bir daha iflah olamadığı diyarlarda bu SSCB yapımı uçaklar gayet güzel iş görüyorlar. --Volvo--

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
noldu ? tupolev 134 beş basar hele bi de aeroflot pilotları uçuyorsa filan demedin ??? hasta mısın yoksa ? terli terli soğuk su mu içtin ? var mı bi ihtiyacın ? aspirin neyim getirelim moskovaya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
biz böyle soykırımı onaylayanlardan birşey almamaya kalkarsak aç kalırız kabaca. onaylayan bir degil iki değil.hangi birinden alış verişi keseceğiz. kendi uçagımız da daha üretilmediğinden üretilse de ona güvenemeyecegimizden daha çok airbus boeing alırız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sen daha 2 ay önce Amerikan temsilciler meclisinin ermeni soykırımının tartışılmasını onayladığını duymadın galiba . Biraz gazete oku da sonra yorum yap.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu projede sorunlar bitmiyor uçakda şimdiye kadar hiç üretilmeyen ve kullanılmayan bazı compozit parçalar kullanılacak dolayısıyla da deneme deneme yapıla yapıla bazı sorunlar çıkıypr kolay değil tabi.. Yolcu uçağı üretmek başlı başına ayrı bir şey yoksa ruslar da üretiyor, ama her ay 1 tanesi çakılıyor normal trafik kazası gibi ne olacak deniliyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ermeni soykırımını destekleyen fransızların airbus ını almaktansa boeing daha iyidir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Moscow ilk defa dogruya yakin birsey söyledin, BRAVO

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Iste THY'nin filosuna siparis etmesi gereken UCAK tipi budur! Birakin A380 leri veya Airbus serisini...B787 alirsaniz,buyume yolunda bir adim atma sansiniz var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000