11 Ekim 2010, Pazartesi 09:49:47

DREAMLINER İLE RÜYALAR GERÇEK OLACAK (VİDEO)

Boeing'in uzun bir süredir beklenen "rüya uçağı" 787 Dreamliner'ın ilk yolcularını ne zaman uçuracağı merak ediliyor. Uçağın üreticisi Boeing, rüya uçakla ilgili bir tanıtım hazırladı.
  • Boeing 787 gerçekten rüya uçak gibi görünüyor. Tasarım olarak mükemmel. Uçaklarla hiç ilgilenmeyen bir kişinin bile hemen ilgisini çeken bir uçak. Üstelik hizmete girdiği zaman rakibi olacak Airbus A350'ye göre daha genel bir kullanım alanı var. Ancak Airbus'ta çok iyi bir uçakla Boeing'in karşısında olacak. Bu iki şirketin aralarındaki rekabet, yolcular açısından çok daha iyi bir yolculuk anlamına geliyor.
  • diğerlerinde pilota düşen çok az 1 2 kontrol oluyor dışında bütün sistemler bilgisayara bağlı,boeingde nispeten biraz daha fazla pilotun komutasındadır çoğu her kontrol,dolayısıyla gerçek ve maharetli pilotlar Boeing de vardır,bunu havacılıkla ilgili kime ne kadar kişiye sorarsanız aynı yanıtı alırsınız mutlaka(Boeing de uçağı pilot uçurur diğerlerinde uçak uçar)şeklinde
  • bır suru sırketın basında boyle danısman var zaten ..hıc merak etmeyın
  • Boeing'de uçağı pilot uçuruyor da diğerlerinde bilgisayar uçuyorsa pilotlar ne yapıyor o kokpitte?
  • DARISI BU UÇAKLARI ALACAK OLAN THY BAŞTA OLMAK ÜZERE DİĞER HAVAYOLLARININ BAŞINA GÜÇ,PERFORMANS,ESTETİK,KALİTE,SAĞLAMLIK,VE HERŞEYDEN ÖTE BİR PİLOTUN GERÇEK BİR PİLOT GİBİ HİSSETTİĞİ KENDİNİ BULDUĞU MARKA BOEING UNUTMAYALIMKİ "BOEİNG DE UÇAĞI BİLGİSAYARLAR DEĞİL PİLOT UÇURUR"
  • bittim birader yorumuna. kesin cem yılmazla akrabalıgın var. iyi arastırda sonra yaz emi :)hem thy ye hemde airbus a akıl vermişsin. keske her sirkette senin gibi danısman olsa.sen beni güldürdün Allah'da seni güldürsün.
  • "kozmopolit" malzemesi dayanıksız olabilir, zira ilk defa duydum bu malzemeyi :)) ancak B787 nin üretildiği "kompozit" malzemeler gerçekten çok özel ve dayanıklılar...
  • Biri bana su smooth ride teknolojisini acıklayabilirmi? birde kompozit maddeyi ilk olarak Airbus ucaklarında zaten kullanıldı oranı teknoloji gelistikce ust seviyelere cıkarıyorlar dogal olarak..Burda bence onemli olan boeingin bu oranda aldıgı risk oranıdır ki onuda belli bi zaman sonra bu ucaklar piyasaya cıktıktan sonra gorucez..sonucta hicbir firma dussun diye ucak uretmiyor
  • Bir ucagin boyle bir maddeden yapilmis oldugunu iddia eden arkadas var :) birde uzerine Boeing firmasina akil vermis bu madde soyledir boyledir diye :))) sakin kompozit olmasin o :)) iste canim ulkem agzi olan yine konusmus :)
  • haklisin arkadasim koca boeing firmasi bunu dusunememisti sen iyi akil ettin :))

Boeing'in, ilk olarak Japon havayolu şirketi All Nippon Airways'e siparişlerini 2011'in ilk çeyreğinde teslim etmesi bekleniyor.

Şirketin Seattle'daki merkezinde üretilen B787'lerin şu an uçan daha küçük uçaklardan bile hafif, hızlı ve karbon emisyon oranının daha az olduğunu ifade ediliyor.

Boeing 787 Dreamliner için toplamda 56 şirket 150 milyar dolar tutarında 868 adet sipariş vermişti.

Uçak, ilk test uçuşunu geçen yıl Aralık ayında gerçekleştirmişti.

HUZURLARINIZDA "BOEING 787 DREAMLINER"















DREAMLINER İLE RÜYALAR GERÇEK OLACAK (VİDEO)

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 13 yıl önce
Boeing 787 gerçekten rüya uçak gibi görünüyor. Tasarım olarak mükemmel. Uçaklarla hiç ilgilenmeyen bir kişinin bile hemen ilgisini çeken bir uçak. Üstelik hizmete girdiği zaman rakibi olacak Airbus A350'ye göre daha genel bir kullanım alanı var. Ancak Airbus'ta çok iyi bir uçakla Boeing'in karşısında olacak. Bu iki şirketin aralarındaki rekabet, yolcular açısından çok daha iyi bir yolculuk anlamına geliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
diğerlerinde pilota düşen çok az 1 2 kontrol oluyor dışında bütün sistemler bilgisayara bağlı,boeingde nispeten biraz daha fazla pilotun komutasındadır çoğu her kontrol,dolayısıyla gerçek ve maharetli pilotlar Boeing de vardır,bunu havacılıkla ilgili kime ne kadar kişiye sorarsanız aynı yanıtı alırsınız mutlaka(Boeing de uçağı pilot uçurur diğerlerinde uçak uçar)şeklinde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bır suru sırketın basında boyle danısman var zaten ..hıc merak etmeyın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Boeing'de uçağı pilot uçuruyor da diğerlerinde bilgisayar uçuyorsa pilotlar ne yapıyor o kokpitte?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
DARISI BU UÇAKLARI ALACAK OLAN THY BAŞTA OLMAK ÜZERE DİĞER HAVAYOLLARININ BAŞINA GÜÇ,PERFORMANS,ESTETİK,KALİTE,SAĞLAMLIK,VE HERŞEYDEN ÖTE BİR PİLOTUN GERÇEK BİR PİLOT GİBİ HİSSETTİĞİ KENDİNİ BULDUĞU MARKA BOEING UNUTMAYALIMKİ "BOEİNG DE UÇAĞI BİLGİSAYARLAR DEĞİL PİLOT UÇURUR"

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bittim birader yorumuna. kesin cem yılmazla akrabalıgın var. iyi arastırda sonra yaz emi :)hem thy ye hemde airbus a akıl vermişsin. keske her sirkette senin gibi danısman olsa.sen beni güldürdün Allah'da seni güldürsün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
"kozmopolit" malzemesi dayanıksız olabilir, zira ilk defa duydum bu malzemeyi :)) ancak B787 nin üretildiği "kompozit" malzemeler gerçekten çok özel ve dayanıklılar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Biri bana su smooth ride teknolojisini acıklayabilirmi? birde kompozit maddeyi ilk olarak Airbus ucaklarında zaten kullanıldı oranı teknoloji gelistikce ust seviyelere cıkarıyorlar dogal olarak..Burda bence onemli olan boeingin bu oranda aldıgı risk oranıdır ki onuda belli bi zaman sonra bu ucaklar piyasaya cıktıktan sonra gorucez..sonucta hicbir firma dussun diye ucak uretmiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bir ucagin boyle bir maddeden yapilmis oldugunu iddia eden arkadas var :) birde uzerine Boeing firmasina akil vermis bu madde soyledir boyledir diye :))) sakin kompozit olmasin o :)) iste canim ulkem agzi olan yine konusmus :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
haklisin arkadasim koca boeing firmasi bunu dusunememisti sen iyi akil ettin :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000