15 Ocak 2017, Pazar 13:20:19

Döviz bozdurup gayrimenkul alana uçak turu!

Konya'da bir emlak firması, dövizini bozdurup gayrimenkul alan müşterilerini özel uçakla Konya semalarında yaklaşık 1 saat şehir turuna çıkarıyor.
  • beyin bedava... bence bekleselerde şimdi daha kara girerlerde ne de olsa dolar 3.96 yı gördü
  • Beyin çok önemli !!!!
  • Alaman bangaları Türkler'e has zorluk çıkarıyorlar,parasını çekmek isteyenlere...Hariciye vekaletine duyurulur buradan.
  • Yalakaligin/yagciligin siniri yok. Sky is the limit.
  • Daire alanı uçurduğunu yazsana.dolar bozduranla ne ilgin var.bir daire alana 15 dk lık bir tur birini uçurdun diye cumhurbaşkanının dediğini yapıyorum demek değil yağcılık yaparak reklam yapıyorsun.aırporthaberde bunu haber yapması çok yanlış.Eski havacı.
  • Yahu sizin baska isiniz yok mu döviz mis!! Tamam hadde halk bozduracak ama isviciredeki,qatarda Erdogan ,Binal, Bekir Bozdag Ailelerine ait olan millionlarca Euro ve Dollarlar bosulsun halkta bosucak!!! Akkili olun halkin bosdugu dövizi bunlar aliyor cünkü döviz cikiyor önüne gecilmez.
  • Bir insanda beyin eksikliği olunca böyle oluyor. Allah akıl fikir versin. Yalakalıkta son noktayı koymuş.
  • Birincisi sizin bozduracağınız üç beş dolarla dolar düşmez.Türkiye tüm rezervini bozsa gene çok düşmez.Çünkü siz ne kadar bozarsanız,sizin karşınızda sizinkinden yüzlerce kat fazlası dolar alan çıkar.İkincisi de kendi elinizdeki varlığınızın değerini düşürüyorsunuz,böylece kendiniz kaybediyorsunuz.
  • havacılık iyice ele ayağa düştü yazık!....
  • Yalakslikta oscar a aday olmus
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın "Milletimiz döviz satarak ilk saldırının önüne geçti. Bunun devamını milletimden rica ediyorum” çağrısına Konyalı emlakçı Bahattin Çibik'ten eşine az rastlanır bir destek geldi.

Firma sahibi dövizini bozdurup gayrimenkul alanları özel uçakla Konya semalarında yaklaşık 1 saat süren bir geziye çıkarıyor. 4 kişilik Cessna tipi uçakla Konya Havalimanı'ndan hareket eden firma müşterileri kenti kuş bakışı izliyor. Emlak firması sahibi Bahattin Çibik, dövizini bozdurup gayrimenkul alan Mustafa İbalı'yı uçak ile şehir turuna çıkardı. Şehir üzerinde turlayan uçaktan kenti seyreden Mustafa İbalı ve emlakçı Bahattin Çibik, uçuş sonrası açıklama yaptı. 

Emlak firması sahibi Bahattin Çibik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dövizini bozdurun çağrısına uyarak ev, arsa, fabrika alan müşterilerine Konya’yı havadan izleme fırsatı sağladıklarını söyledi. Çibik, “Eurosunu, dolarını bozdurup yatırımlarını emlakta değerlendiren müşterilerimize 1 saat havadan Konya’yı gezdiriyoruz.

Yoğun talep alıyoruz. Özellikle Cumhurbaşkanımıza 15 Temmuz’dan itibaren destek veren vatandaşlarımız hala desteğini devam ettiriyor. Ciddi dönüşler aldık. Böyle devam ederse ekonomimiz için çok güzel. Firmamızdan gayrimenkul alan hiçbir müşterimizi ayırt etmeden uçuracağız. Dövizini bozdurup maliyeti ne olursa olsun gayrimenkul alanları biz uçurmaya hazırız” diye konuştu.

Dövizini bozdurup gayrimenkul alan Mustafa İbalı da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısına uyduğunu belirterek, ”Dövizimi bozdurup gayrimenkul aldım.

Cumhurbaşkanımızın başlattığı dolarını bozdur kampanyasına da bir birey olarak, Türkiye Cumhuriyetinde yaşayan bir vatandaş olarak destek veriyorum ve herkesi de destek vermeye çağırıyorum. Cumhurbaşkanımız söylediyse konuştuysa boşuna konuşmaz, biz bunun idraki içerisindeyiz“ dedi.

Döviz bozdurup gayrimenkul alana uçak turu!

Yorumlar Tüm Yorumlar (43)

hürkuş ~ 7 yıl önce
beyin bedava... bence bekleselerde şimdi daha kara girerlerde ne de olsa dolar 3.96 yı gördü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Murat ~ 7 yıl önce
Beyin çok önemli !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayıdan Post ~ 7 yıl önce
Alaman bangaları Türkler'e has zorluk çıkarıyorlar,parasını çekmek isteyenlere...Hariciye vekaletine duyurulur buradan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
USAMisafir ~ 7 yıl önce
Yalakaligin/yagciligin siniri yok. Sky is the limit.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacılık Nereye düştü. ~ 7 yıl önce
Daire alanı uçurduğunu yazsana.dolar bozduranla ne ilgin var.bir daire alana 15 dk lık bir tur birini uçurdun diye cumhurbaşkanının dediğini yapıyorum demek değil yağcılık yaparak reklam yapıyorsun.aırporthaberde bunu haber yapması çok yanlış.Eski havacı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilotlar ~ 7 yıl önce
Yahu sizin baska isiniz yok mu döviz mis!! Tamam hadde halk bozduracak ama isviciredeki,qatarda Erdogan ,Binal, Bekir Bozdag Ailelerine ait olan millionlarca Euro ve Dollarlar bosulsun halkta bosucak!!! Akkili olun halkin bosdugu dövizi bunlar aliyor cünkü döviz cikiyor önüne gecilmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Beyin ~ 7 yıl önce
Bir insanda beyin eksikliği olunca böyle oluyor. Allah akıl fikir versin. Yalakalıkta son noktayı koymuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
1 ~ 7 yıl önce
Birincisi sizin bozduracağınız üç beş dolarla dolar düşmez.Türkiye tüm rezervini bozsa gene çok düşmez.Çünkü siz ne kadar bozarsanız,sizin karşınızda sizinkinden yüzlerce kat fazlası dolar alan çıkar.İkincisi de kendi elinizdeki varlığınızın değerini düşürüyorsunuz,böylece kendiniz kaybediyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Armut piş... ~ 7 yıl önce
Memleket sevdası böyle bir şey.
öğrenci ~ 7 yıl önce
havacılık iyice ele ayağa düştü yazık!....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Guzel ~ 7 yıl önce
Yalakslikta oscar a aday olmus

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000