27 Mart 2009, Cuma 15:43:16

DOĞRULATAMADIĞIMIZ HABER DOĞRU MU? (GÜNCELLENDİ)

Yaklaşık 1 saat kadar önce haber merkezimize çok sıcak bir gelişme ulaştı.
  • AIRPORTHABERE SESLENIYORUM BU HABERE ODAKLANDIK SON DURUM NEDİR RİCA EDİYORUZ Bİ AÇIKLAMA YAPIN DOĞRULUGU NEDİR..
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • ülkerin birçok küçük beslemesi zamanla karunlaşınca başımıza heykel dikilerek her tarafa sülükleri ile saldırarak memleketin kanını emdiler. thy falan işte gözümüzün önünde.
  • peygamberin rte onu başımıza koyan koruyucu ilahın da abd onlara dua etmeye devam et. gerçi ilah olarak rte yi ilan ettiniz . ama mehmetçiğin sakalını kesersin daha gür çıkar yandaşların da bunu biliyor. ama siz cia-mossad işbirlikçisi olarak tarihe yazılacaksınız. kardinal feth osh ve tay yosh ile beraber büyük bob leş başkanları olarak. zimon taraf medyanızla
  • acımız çok büyük lütfen konuşmayın ergenekon taraftarları yine gelip hükümete çatmaktan başka şeyler söyleyemiyorsunuz akp kadar başınıza taş düşsün
  • arkadaşım ABD ye kimsenin hamd ettiği yok. günaha giriyorsun belki etiler çocuğusundur belki de bilmiyorsun ama HAMD YANLIZ ALLAHADIR. bu arada senin ezildiğini söylediğin ORDUMUZ aramayı yönetmektedir. ve ben senin gibi ordu'yu veya hükümeti eleştirmeyeceğim .. Orada -15 , -20 derece sıcaklıkta kar yağışı altında çaba gösteren insanlara saygım var çünkü.
  • hala bu iktidarın acımasızlığını görmek istemeyenlere bir örnek. israillilerin filistinlilere yaptığından farkını bulun.
  • ergenekon vs. işlerinde iktidarınızı korumak ve yanki çizmelerini öpmek uğruna mehmetçiği ezmenizin bir sonucu olarak, muhsinlerin de dordurulması görevini tam layıkıyla yerine getirdiğiiniz için abd den size ödülünüz verilecektir. abd nize ham dedebilirsiniz.
  • son delikanlı da gitti cennete bize R.T.E ler layık
  • nasil oluyor anlasilir gibi degil...umuyorum dogrudur ancak sacma bir asparagas gibi sanki...nasil bir dagbasiymis bu,tum teknolojik donanima sahip...bu arkadastan daha baska ayrinti alinamiyor mu? bilgi bekliyoruz sizlerden hic olmazsa....

Gelen bilgide Ertuğrul Kumru isimli bir şahıs: "BEN ERTUĞRUL KUMRU. MUHSİN YAZICIOĞLU ÖLMEDİ, ŞUAN YANIMDA YALNIZ DAĞIN BAŞINDA BİR YERDEYİZ. TELEFONLARIMIZIN ŞARJI YOK. İNTERNETTEN VE ARKADAŞLARIMDAN HİÇ BİRİNİ İNANDIRAMADIM" dediği yorumun sonuna e-mail adresini verdi. Haber Merkezindeki arkadaşlarımız gelen yorumun IP'sinin Gaziantep-Kahramanmaraş arasında çıktığı öğrendi.

Şu anda arama çalışmaları Gaziantep civarlarına doğru yöneldi.

Bakalım AirportHaber'in doğrulatamadığı haber doğru çıkacak mı?

Enkazı bulan korucuların açıklamalarda, 5 cesedin bulunduğu ancak aralarında BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun olmadığını söylemeleri de akılları karıştırıyor.

ÖNEMLİ NOT: GELEN YORUMLA İLGİLİ SAAT VE IP BİLGİLERİ EMNİYET BİRİMLERİ İLE BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ'NE YORUM GELDİKTEN HEMEN SONRA İLETİLMİŞTİR.

İŞTE TÜYLERİMİZİ DİKEN DİKEN EDEN O YORUM:

YORUM

DOĞRULATAMADIĞIMIZ HABER DOĞRU MU? (GÜNCELLENDİ)

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Misafir ~ 15 yıl önce
AIRPORTHABERE SESLENIYORUM BU HABERE ODAKLANDIK SON DURUM NEDİR RİCA EDİYORUZ Bİ AÇIKLAMA YAPIN DOĞRULUGU NEDİR..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ülkerin birçok küçük beslemesi zamanla karunlaşınca başımıza heykel dikilerek her tarafa sülükleri ile saldırarak memleketin kanını emdiler. thy falan işte gözümüzün önünde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
peygamberin rte onu başımıza koyan koruyucu ilahın da abd onlara dua etmeye devam et. gerçi ilah olarak rte yi ilan ettiniz . ama mehmetçiğin sakalını kesersin daha gür çıkar yandaşların da bunu biliyor. ama siz cia-mossad işbirlikçisi olarak tarihe yazılacaksınız. kardinal feth osh ve tay yosh ile beraber büyük bob leş başkanları olarak. zimon taraf medyanızla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
acımız çok büyük lütfen konuşmayın ergenekon taraftarları yine gelip hükümete çatmaktan başka şeyler söyleyemiyorsunuz akp kadar başınıza taş düşsün

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
arkadaşım ABD ye kimsenin hamd ettiği yok. günaha giriyorsun belki etiler çocuğusundur belki de bilmiyorsun ama HAMD YANLIZ ALLAHADIR. bu arada senin ezildiğini söylediğin ORDUMUZ aramayı yönetmektedir. ve ben senin gibi ordu'yu veya hükümeti eleştirmeyeceğim .. Orada -15 , -20 derece sıcaklıkta kar yağışı altında çaba gösteren insanlara saygım var çünkü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
hala bu iktidarın acımasızlığını görmek istemeyenlere bir örnek. israillilerin filistinlilere yaptığından farkını bulun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ergenekon vs. işlerinde iktidarınızı korumak ve yanki çizmelerini öpmek uğruna mehmetçiği ezmenizin bir sonucu olarak, muhsinlerin de dordurulması görevini tam layıkıyla yerine getirdiğiiniz için abd den size ödülünüz verilecektir. abd nize ham dedebilirsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
son delikanlı da gitti cennete bize R.T.E ler layık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
nasil oluyor anlasilir gibi degil...umuyorum dogrudur ancak sacma bir asparagas gibi sanki...nasil bir dagbasiymis bu,tum teknolojik donanima sahip...bu arkadastan daha baska ayrinti alinamiyor mu? bilgi bekliyoruz sizlerden hic olmazsa....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000