15 Mayıs 2012, Salı 10:45:23

DO&CO'DAN YENİ ADIM

Turkish DO&CO havalimanı restaurant işletmeciliğine adım atıyor...
  • doco skytrax dan ödül üsütüne ödül alırken inglight cateringde tecrübe kazanamadılar diyen kişi sektörü hiç ama hiç bilmiyor..premium segment tüm firmalar doco nun peşinde burada yapılan yorumlar ise bunun aksini gösteriyor.tipik istemüzük yaklaşımı
  • Yahu arkadaşlar bilip bilmeden konuşuyorsunuz tipik biz. Burger, pizza spagetti bunlar tuhafınıza gitmiyor da Avrupada avrupalılar için oluşturulmuş ve bir Türk tarafından oluşturulmuş bir markanın yine Türkiye de dış hatlar terminalinde ağırlıklı olarak yabancı yolculara satılmak üzere Türkiye ye getirlmesi tuhafınıza gidiyor. Madem sırf isminden dolayı bu yerde yemek yemiyeceksiniz( zaten yiyebilmeniz için pasaportlu alana geçmeniz gerekiyor) Ozaman Türkiye de yer alan bütün yabancı isimli markaları kullanmayın (Coca cola, Mc donalds, vs) da görelim..
  • Özenmeye bakın allah rızası için. Bu kadar olmaz. Henry... İsmi bulanı tebrik ediyorum ve özenti yerlerde yemek yemiyorum. Bu kadar kompleks olmaz valla. Restaurantçılar böyle mi oluyor acaba ?
  • HENRY NE DEMEK ARKADAŞLAR YABANCILAŞMAYI NEKADAR ÇOK SEVİYORSUNUZ YOKMU BAŞKA İSİM TÜRKÇE DE YOKMU BAŞKA İSİM HAVALİMANI İŞLETMECİSİ İTALYAN UNIFREE MAGAZALARI ALMAN MUTFAK İTALYAN ALMAN TÜRKLER NEREDE YOK
  • İşte bu doğru bir yatırım. Her zaman burada yazılmıştır. DO & CO lokantacıdır diye. Havalimanı lokantacılığı da onlara uygun. Ama ne yazık ki inflight catering konusunda henüz tecrübe kazanamadılar.

Turkish DO&CO kendi oluşturduğu konseptler ve tüm yolculara hitap eden geniş ürün portföyü ile bu ay resmi açılışı yapılacak Milas-Bodrum Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde hizmet vermeye başlayacak.

Tüm yemeklerin günlük olarak sadece en iyi ve en taze ürünler kullanılarak hazırlanacağı yeme içme alanlarında, yolcular için her türlü gurme deneyimi düşünüldü ve menülerde özenle seçilen dünya tatlarının yanında Türk mutfağının zenginlikleri de ön plana çıkartıldı.

Avrupa’da hızla büyüyen bir DO & CO markası olan “HENRY” bu konseptin bir parçası olarak  ilk kez Türkiye pazarına giriyor. Taze ve organik ürünlerle hazırlanan “HENRY” menüleri günün her saatinde tüketilecek şekilde yolcuların beğenisine sunulacak. “HENRY” menüleri çok yakın bir zamanda “Take away” konseptiyle de yolculara ve havalimanındaki çalışanlara ulaşacak.

Yeni açılacak terminalde 1000 metrekarelik bir alanda hizmet verecek olan “BODRUM FOOD MARKET”te  ise yolcular farklı ve zengin seçeneklerle karşılaşacak. Bu alanda,  vakti az olup, hızlı yemek yemek isteyenler için yeni bir “HAMBURGER” konsepti, yolcuların önünde hazırlanan pide, köfte ve döner gibi çeşitleri ile “TÜRK MUTFAĞI”  ve Wok, Köri gibi zengin seçenekleri taze ve anında üretim ile yolcuların beğenisine sunan “ASYA MUTFAĞI” gibi farklı konseptler yeralacak.

“TÜRK ÇAY BAHÇESİ” konsepti ise simiti, açması, poğaçası ve zengin çay çeşitleriyle keyifle vakit geçirilebilecek şık bir mekan olarak yolculara Türk kültüründen farklı bir deneyim yaşama imkanı sağlayacak.

TURKISH DO & CO, taze meyvelerle yapılan “FROZEN YOĞURT” köşesi gibi diğer seçeneklerle birlikte,  bir bütün içinde ama farklı konseptlerle dizayn ettiği yeme-içme alanları ve farklı oturma gruplarıyla yolcu konforunu da hedefliyor.

DO&CO'DAN YENİ ADIM

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

doco ~ 12 yıl önce
doco skytrax dan ödül üsütüne ödül alırken inglight cateringde tecrübe kazanamadılar diyen kişi sektörü hiç ama hiç bilmiyor..premium segment tüm firmalar doco nun peşinde burada yapılan yorumlar ise bunun aksini gösteriyor.tipik istemüzük yaklaşımı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Yahu arkadaşlar bilip bilmeden konuşuyorsunuz tipik biz. Burger, pizza spagetti bunlar tuhafınıza gitmiyor da Avrupada avrupalılar için oluşturulmuş ve bir Türk tarafından oluşturulmuş bir markanın yine Türkiye de dış hatlar terminalinde ağırlıklı olarak yabancı yolculara satılmak üzere Türkiye ye getirlmesi tuhafınıza gidiyor. Madem sırf isminden dolayı bu yerde yemek yemiyeceksiniz( zaten yiyebilmeniz için pasaportlu alana geçmeniz gerekiyor) Ozaman Türkiye de yer alan bütün yabancı isimli markaları kullanmayın (Coca cola, Mc donalds, vs) da görelim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne bu ? ~ 12 yıl önce
Özenmeye bakın allah rızası için. Bu kadar olmaz. Henry... İsmi bulanı tebrik ediyorum ve özenti yerlerde yemek yemiyorum. Bu kadar kompleks olmaz valla. Restaurantçılar böyle mi oluyor acaba ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YAZIK ~ 12 yıl önce
HENRY NE DEMEK ARKADAŞLAR YABANCILAŞMAYI NEKADAR ÇOK SEVİYORSUNUZ YOKMU BAŞKA İSİM TÜRKÇE DE YOKMU BAŞKA İSİM HAVALİMANI İŞLETMECİSİ İTALYAN UNIFREE MAGAZALARI ALMAN MUTFAK İTALYAN ALMAN TÜRKLER NEREDE YOK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uygun ~ 12 yıl önce
İşte bu doğru bir yatırım. Her zaman burada yazılmıştır. DO & CO lokantacıdır diye. Havalimanı lokantacılığı da onlara uygun. Ama ne yazık ki inflight catering konusunda henüz tecrübe kazanamadılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000