24 Mayıs 2017, Çarşamba 08:40:43

Diyarbakır-İstanbul uçağında bonzai krizi!

Diyarbakır-İstanbul seferi yapan uçağın tuvaletinde uyuşturucu kullandığı ileri sürülen şahıs, tuvaletten çıktıktan sonra yolculara saldırdı. Uçak, yaşanan panik ve kargaşa nedeniyle Ankara'ya acil iniş yaptı.
  • Bu diyarbakirlilar ve turevlerinden kurtulmadikca daha cok masum insanin cani yanar.
  • Bu uçağı biz yukledik ankarada..koridordan ben gecerken ekip ikram dagitmaya calistigi halde yolcular üstüne sozleriyle taciz ediyordu gerisini siz dusunun ...Butür seferlerde ekiplerin isi cok zor Allah sabır versin..
  • Adam uçağa binip, bir daha uçmaya çalışmış.
  • Devlet bize bohmir uçaktaa bonzai kullanmamıza izin vörmir
  • Birçok havayolu tarafından uygulanan biletlist TK'ya da gelmeli. Kendini bilmez insanları, uçuş emniyet ve güvenliğini tehlikeye atanları, uçağa yetişemeyip asılsız bomba ihbarında bulunanları al blackliste uçamasın. Üstüne şirketin uğradığı tüm masrafları karşılamak için hukuksal yollara da başvur bakalım birdaha yapabiliyor mu? Emsal kararların artması dileğiyle...
  • Herkes bonzaiye takilmis kalmis. Ama kimse o ucaga o kadar maddenin nasil girdigine takilmamis ilginc.
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • bu memleketin en büyük sorunu bu kekolar resmen memleketi istila etmiş durumdalar 2030 da türk nüfüsünuda geçecekleri tahmin ediliyor nufus üstünlüğüde onlara geçince ne olur bu memleketin hali siz düşünün
  • Ohh yapıştır hemşire ;) tam uçmuş desene hırbo
  • İşte , bizdeki insan sevgisi , kul hakkı .. Yazık , bu insanlara

Türk Hava Yolları'nın TK2611 sefer sayılı Diyarbakır-İstanbul seferi yapan uçağın tuvaletinde uyuşturucu kullandığı ileri sürülen şahıs, tuvaletten çıktıktan sonra yolculara saldırdı. Uçak, yaşanan panik ve kargaşa nedeniyle Ankara'ya acil iniş yaptı.

Edinilen bilgi ve yolcuların iddialarına göre, saat 19.15'te İstanbul'a gitmek üzere Diyarbakır Havalimanından kalkan yolcu uçağının tuvaletine giren bir şahıs, içeride uyuşturucu kullandıktan sonra, çıkıp yolculara saldırdı. Bazı yolcuların şahsı etkisiz hale getirmeye çalışması üzerine uçakta kargaşa çıktı. Bazı yolcular da panik yaşadı. Bunun üzerine TC-JVV kuyruk tescilli B737-800 tipi uçak Ankara'ya acil iniş yaptı.

Polis tarafından gözaltına alınan ve adının F.D. olduğu öğrenilen şahsın üzerinde yapılan aramada, 200 gram bonzai bulundu. Şahıs, Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Uçak ise, yaklaşık 2 saatlik gecikmenin ardından İstanbul'a gitmek üzere yeniden havalandı.

Diyarbakır-İstanbul uçağında bonzai krizi!

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

TTK ~ 7 yıl önce
Bu diyarbakirlilar ve turevlerinden kurtulmadikca daha cok masum insanin cani yanar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
amedspor ~ 7 yıl önce
Faşo genelleme yapma her yerin iyiside kötüsüde var önemli olan böyle insanları topluma kazandırmak
Catering ~ 7 yıl önce
Bu uçağı biz yukledik ankarada..koridordan ben gecerken ekip ikram dagitmaya calistigi halde yolcular üstüne sozleriyle taciz ediyordu gerisini siz dusunun ...Butür seferlerde ekiplerin isi cok zor Allah sabır versin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
1 kilotoz 1 otobos ~ 7 yıl önce
Adam uçağa binip, bir daha uçmaya çalışmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
W ~ 7 yıl önce
Devlet bize bohmir uçaktaa bonzai kullanmamıza izin vörmir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:))) ~ 7 yıl önce
:))))
İsimsiz ~ 7 yıl önce
Devlet sana baksın yeter
Blacklist ~ 7 yıl önce
Birçok havayolu tarafından uygulanan biletlist TK'ya da gelmeli. Kendini bilmez insanları, uçuş emniyet ve güvenliğini tehlikeye atanları, uçağa yetişemeyip asılsız bomba ihbarında bulunanları al blackliste uçamasın. Üstüne şirketin uğradığı tüm masrafları karşılamak için hukuksal yollara da başvur bakalım birdaha yapabiliyor mu? Emsal kararların artması dileğiyle...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kafaniz cok guzel ~ 7 yıl önce
Herkes bonzaiye takilmis kalmis. Ama kimse o ucaga o kadar maddenin nasil girdigine takilmamis ilginc.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güzel insan ~ 7 yıl önce
Arkadaşım 200gr diyor 200gr.. neyi nasıl tespit edeceksin uçuş öncesi. Yoksa sen de mi kullanıyorsun?
Uzman ~ 7 yıl önce
Yoruma cevap verirken bile kendi seviyesinin çukur olduğunu vurgulamak zorunda kalmamalı insan. Bak önce "200gr." diye miktarı azlığını bulunmasının zorluğunu vurgulayarak kişiyi cahillikle suçlamışsın ama hemen ardından çıkıp "sende mi kullanıyorsun?" diye çamur atayım derken aslında bu konuda kendinin usta olduğunu ortaya koymuşsun. Demekki miktarı ve hacmin boyutunu sen iyi biliyorsun. Olsa olsa sen kullanıcı veya satıcı olabilirsin gibi ipucu vermişsin..!
YAZIK ~ 7 yıl önce
Adım adım batışa yolculuk.. Çok yazık, Belli ki bu şirkette biraz daha debelenip sonra birgün aniden BORAJET gibi oluverecek. İşte Türkiye'nin gidişi budur. Ama siz yine de endişe etmeyin. Güçlü Türkiye diye birine ülkenin tapusunu verdiniz ya, o kurtarır artık sizi..!
SusuzHotcup ~ 7 yıl önce
Katılıyorum, nasıl girmiş o uyuşturucu uçağa. Ele bulaşan ufak bir madde bile birçok havalimanında tespit edilebilirleken biz 200 gr olan bir üründen bahsediyoruz ki bu az bir miktar değildir. Hollanda'da bir birey üzerinde en fazla 5 gr uyuşturucu taşıyabilir ki orası özgürlükler ülkesi, burada 40 katından bahsediyoruz; tekrar düşün az mı çok mu diye. Koy arkadaşım ikişer tane eğitimli köpek X-ray yanına özellikle Doğu illeri için, her hafta uyuşturucu haberi.
co2brix ~ 7 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
serdar ~ 7 yıl önce
bu memleketin en büyük sorunu bu kekolar resmen memleketi istila etmiş durumdalar 2030 da türk nüfüsünuda geçecekleri tahmin ediliyor nufus üstünlüğüde onlara geçince ne olur bu memleketin hali siz düşünün

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Punto ~ 7 yıl önce
Ohh yapıştır hemşire ;) tam uçmuş desene hırbo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A9 ~ 7 yıl önce
İşte , bizdeki insan sevgisi , kul hakkı .. Yazık , bu insanlara

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000