08 Ocak 2014, Çarşamba 16:01:22

DİYARBAKIR'DAKİ KAZADA ÖLENLER ANILDI

Diyarbakır'da 8 Ocak 2003'te meydana gelen ve 75 kişinin ölümü, 5 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan uçak kazasında hayatını kaybedenler anıldı.
  • ölen öldü herkes suçlu arıyor rahmet dileyin daha ne tartışıyorsunuz? ne kadar ayıp ve günah :D
  • Allah pilotlarimizi ticari açgözlülük ile oluşturulan psikolojik baskıdan korusun. Safety First
  • kaptan asker kökenli idi ve eski görev yeri Diyarbakır olduğu için inişte ısrar etti.
  • Kazanin en buyuk nedeni f/o nun üstüne karsi gelememesidir.. allah rahmet eylesin
  • ne pilotun Ne de thy nın hatası vardı......allah rahmet eylesın...
  • O zamanlar baska bir kultur hakimdi sirketlerde, pas gecmenin, divert etmenin pek hos karsilanmadigi, sartlari zorlamanin alkislandigi yillardi maalesef, dogrudur ne yazik ki pilotlarimiz hata yapmis ve kazaya neden olmuslardir bildigim kadariyla, Allah bir daha.hic kimseye boyle acilar vermesin, kalanlara sabirlar versin insallah, cok sukur ki kultur hizla daha emniyetli olma, hatta emniyetten taviz vermeme yonunde gelisti yillar icinde, artik bu sekilde bir kazanin pilotlar nedeniyle yasanmasi neredyse imkansiz.
  • Ölenlere Allah rahmet eylesin,kalanlara sabır ve selamet versin ancak;bu olayda aydınlatılacak birşey yok.CVR kayıtlarında görüş olmamasına rağmen ilerideki ışığı PAPI sanan pilotun inmek için ısrar etmesi ve neticesinde yaşanan kırım...Kimse istemezdi elbette ama yapacak birşey yok malesef.. Tip derseniz Avroliner RJ serileri avrupada çok sık kullanılan connect uçaklardır,THY kazasındaki uçak irlanda dublin merkezli bir şirketten kiralanmış uçaktı..
  • pilot hatası başka ne olabilir ki????neyini aydınlatacaklar???

Kazanın 11. yıl dönümü dolayısıyla olayda hayatını kaybedenlerin yakınları ve kazadan yaralı olarak kurtulanlar, Diyarbakır Havaalanı'nda toplanarak 75 insanın anısına yazılı çelenk ve karanfil bıraktı. Ölenler için dua okunmasının ardından kazada oğlu Ercan Demirkol'u kaybeden emekli öğretmen Süleyman Demirkol, kenti yasa boğan, anne ve babaların ciğerine ateş düşüren vahim ve elem verici kazanın üzerinden 11 yıl geçmesine rağmen acılarının ilk günkü tazeliğini koruduğunu söyledi. Demirkol, Baydemir’in kendisine ölenlerin anısına büyük bir park yapacağının sözünü verdiğini ancak 11 yıl olmasına rağmen Baydemir’in halen sözünü tutmadığını söyledi.

Kazada kardeşi Mahfuz Erdal’ı kaybeden AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Erdal Erdal ise, 2014 yılının ilk günlerine girildiği bu günlerde ülkede çok kısa bir sürede çok şeyin değiştiğini ifade etti. Erdal, ülkede her olayın aydınlatıldığını bu olayın da bir an önce aydınlatılması gerektiğini vurgulayarak, sorumluların bulunmasını istedi.

DİYARBAKIR'DAKİ KAZADA ÖLENLER ANILDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Ne yapıyorsunuz? ~ 10 yıl önce
ölen öldü herkes suçlu arıyor rahmet dileyin daha ne tartışıyorsunuz? ne kadar ayıp ve günah :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Safety First ~ 10 yıl önce
Allah pilotlarimizi ticari açgözlülük ile oluşturulan psikolojik baskıdan korusun. Safety First

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eagle ~ 10 yıl önce
kaptan asker kökenli idi ve eski görev yeri Diyarbakır olduğu için inişte ısrar etti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Kazanin en buyuk nedeni f/o nun üstüne karsi gelememesidir.. allah rahmet eylesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hata ~ 10 yıl önce
ne pilotun Ne de thy nın hatası vardı......allah rahmet eylesın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 10 yıl önce
bunlar hatalı olmadığını biliyorsunuz kimin hatalı olduğunuda söyleyinde bilelim bari.
hata ya cvp ~ 10 yıl önce
hata senin sistemlerde sanırım
747 ~ 10 yıl önce
yolcu mu hatalıydı?
bra ~ 10 yıl önce
O zamanlar baska bir kultur hakimdi sirketlerde, pas gecmenin, divert etmenin pek hos karsilanmadigi, sartlari zorlamanin alkislandigi yillardi maalesef, dogrudur ne yazik ki pilotlarimiz hata yapmis ve kazaya neden olmuslardir bildigim kadariyla, Allah bir daha.hic kimseye boyle acilar vermesin, kalanlara sabirlar versin insallah, cok sukur ki kultur hizla daha emniyetli olma, hatta emniyetten taviz vermeme yonunde gelisti yillar icinde, artik bu sekilde bir kazanin pilotlar nedeniyle yasanmasi neredyse imkansiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilotaj Hatası ~ 10 yıl önce
Ölenlere Allah rahmet eylesin,kalanlara sabır ve selamet versin ancak;bu olayda aydınlatılacak birşey yok.CVR kayıtlarında görüş olmamasına rağmen ilerideki ışığı PAPI sanan pilotun inmek için ısrar etmesi ve neticesinde yaşanan kırım...Kimse istemezdi elbette ama yapacak birşey yok malesef.. Tip derseniz Avroliner RJ serileri avrupada çok sık kullanılan connect uçaklardır,THY kazasındaki uçak irlanda dublin merkezli bir şirketten kiralanmış uçaktı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zafer altıntop ~ 10 yıl önce
tam doğru bir tesbit ve güzel bir yorum...
kaju ~ 10 yıl önce
pilot hatası başka ne olabilir ki????neyini aydınlatacaklar???

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000