11 Ekim 2012, Perşembe 12:36:52

DİYARBAKIR'DA HELİKOPTER DÜŞTÜ! (GÜNCELLENDİ)

Diyarbakır'da askeri helikopter düştü...
  • kesin dangalak bir yorum gelecekti zaten. Hee uydudan dusuruyorlar bunu
  • bu ıs kesın ya surıyenın yada rusyanın dun ındırdıklerı ucagın hesabını soruyorlar vallahı t cumhurıyetı kas yapar goz cıkartır sen adamın ucagını ındırısen o senınkını dusurur bız hep ezık devletız kı nekadar ordu gucumuz var bırakın turk askerını yurek verın cesaret hak ve yetkı verın tas tas ustunde bırakmaz ne pkk ne surıye ne rusya laf edemez kafa tutamaz bu nasıl ıs ya arkadas ben anlamadım yaa

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde bir askeri helikopter düştü. İlk belirlemelere göre 1 asker şehit oldu, bazı askerlerimiz ise yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Lice'de Abalı Üs Bölgesi'ne giden Sikorsky tipi askeri helikopter teleferik tellerine çarparak düştü. Askerlere yemek gönderilmesi için kullanılan seyyar teleferik tellerine kuyruğundan çarpan helikopterin pilotu hemen iniş yapmak istedi ancak başarılı olamadı.

Helikopter, çarpmanın etkisiyle gövdesi üzerine düştü. Kazada 1 askerimiz şehit olurken, bazı askerlerimiz yaralandı. Yaralı askerlerimiz konusunda henüz net bilgi edinilemedi.

Yaralıların hastanelere götürülerek tedavi altına alındıkları bildirildi.

Askeri yetkililer ise kaza bölgesine giderek şu sıralarda incelemelerde bulunuyor. 

DİYARBAKIR'DA HELİKOPTER DÜŞTÜ! (GÜNCELLENDİ)

Yorumlar

kesin ~ 12 yıl önce
kesin dangalak bir yorum gelecekti zaten. Hee uydudan dusuruyorlar bunu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kesın ~ 12 yıl önce
bu ıs kesın ya surıyenın yada rusyanın dun ındırdıklerı ucagın hesabını soruyorlar vallahı t cumhurıyetı kas yapar goz cıkartır sen adamın ucagını ındırısen o senınkını dusurur bız hep ezık devletız kı nekadar ordu gucumuz var bırakın turk askerını yurek verın cesaret hak ve yetkı verın tas tas ustunde bırakmaz ne pkk ne surıye ne rusya laf edemez kafa tutamaz bu nasıl ıs ya arkadas ben anlamadım yaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000