25 Temmuz 2015, Cumartesi 10:45:29

Diyarbakır'da F-16'lara ateş açıldı

Diyarbakır'da, 2. Hava Kuvvet Komutanlığı'na bağlı 8'inci Ana Jet Üssünden kalkan savaş uçaklarına kimliği belirsiz kişiler tarafından havaalanında ateş açıldı. Uçaklara ateş açıldığı iddiası üzerine asker ve polisler zırhlı araçlarla ateş açılan alanda devriye görevi yaptı.
  • Sayın Serdar Bahar bana inat evlilik yaptı unun kalbi sana ayit değil.
  • Sayin Serdar Ok thy çok biliyorsunuz galiba. Bu arada har şey karışmadan duramiyorsun galiba.
  • Robertmısın nesin saçmalama bilmediğin işede karışma askeri pilotluk sandığın kadar kolay değil.ayrıca sivil uçak uçurmakda öyle frekansı bağla uçsun demek değil.
  • Pars filoyu yürekten kutluyorum.Hiç bir düşmanın ve vatan hainin gücü yetmez bu askerlerimize.Her zaman yanınızdayız
  • BİR ÜLKENİN KENDİ UÇAĞI KENDİ ÜLKESİNDE ATEŞ ALTINDA KALKIYORSA O UÇAĞI KULLANAN İNSANIN RUH HALİNİ BİR DÜŞÜNÜN
  • densiz , izansiz vicdansiz allah korkusu olmayan tsk dusmanlari sizleri TSK nin en genc ve yakisikli askerleri kovalasin hemi...
  • Kaptan 27000 tl alir
  • Iyilestirin artik su Askeriyenin maaslarini , gelip sivil havaciligi baltalamasinlar. Zaten ne alakasi varsa , uctugu son 500 ft manual flight , kizlar bile ucuyor , hala f16 dan geldm ,f4 den geldim diyip kendini ucagin komutani saniyor. Antalyadaki Zenci gibileri mesela.
  • Herkesin bir hikayesi vardır, sivil -asker -baba paralı -kendi parası -kader -sağlık- çiğli de çekilen şansız hoca, kaderi değiştiren torba -ama herkesin bir hikayesi var, dinlemeye değer, bu mesleği hakkıyla yapan herkese selam olsun.
  • Özel bir havayolunda pilotum.. Askeri pilotlarda en az kaptan pilot kadar maaş almalı sosyal hakları daha iyi olmalıdır..

Diyarbakır’da dün akşam saatlerinde 8’inci Ana Jet Üssünden kalkan F-16’lar uçuşları sırasında kimliği belirsiz kişiler tarafından silahla ateş edildi.

Durumun anlaşılması üzerine pisti gören Yeniköy Mezarlığı mevkiinde polis ekipleri devriye atarak kontrol sağladı.

Pistin bulunduğu alanda ise askeri zırhlı araçlar devriye görevi yürüterek güvenlik sağladı.

F-16’lar uçuşlarının ardından tekrar pistlerine dönerek hangarlara girdiği görüldü.

Diyarbakır'da F-16'lara ateş açıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (39)

Ali police ~ 9 yıl önce
Sayın Serdar Bahar bana inat evlilik yaptı unun kalbi sana ayit değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali Police ~ 9 yıl önce
Sayin Serdar Ok thy çok biliyorsunuz galiba. Bu arada har şey karışmadan duramiyorsun galiba.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
serdar ok ~ 9 yıl önce
sayın Ali police vatanımız söz konusu olduğunda bende bir vatan evladı olarak karışırım.Sen kendin için ne düşünürsen umurumda değil.
serdar ok thy ~ 9 yıl önce
Robertmısın nesin saçmalama bilmediğin işede karışma askeri pilotluk sandığın kadar kolay değil.ayrıca sivil uçak uçurmakda öyle frekansı bağla uçsun demek değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
serdar ok thy ~ 9 yıl önce
Pars filoyu yürekten kutluyorum.Hiç bir düşmanın ve vatan hainin gücü yetmez bu askerlerimize.Her zaman yanınızdayız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UYANIN MİLLET ~ 9 yıl önce
BİR ÜLKENİN KENDİ UÇAĞI KENDİ ÜLKESİNDE ATEŞ ALTINDA KALKIYORSA O UÇAĞI KULLANAN İNSANIN RUH HALİNİ BİR DÜŞÜNÜN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
asker kovalasin ! ~ 9 yıl önce
densiz , izansiz vicdansiz allah korkusu olmayan tsk dusmanlari sizleri TSK nin en genc ve yakisikli askerleri kovalasin hemi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Kaptan 27000 tl alir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Robert ~ 9 yıl önce
Iyilestirin artik su Askeriyenin maaslarini , gelip sivil havaciligi baltalamasinlar. Zaten ne alakasi varsa , uctugu son 500 ft manual flight , kizlar bile ucuyor , hala f16 dan geldm ,f4 den geldim diyip kendini ucagin komutani saniyor. Antalyadaki Zenci gibileri mesela.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yan rüzgar ~ 9 yıl önce
Yandan 20 kt rüzgar olunca, ben indiremeyeceğim galiba, kumandalar sizde olabilir mi? diyen arkadaşlar ne olacak peki? Herşey sakinken kızlar da indirir tamam da herşey sakin değilse ne olacak? Bu arada bu elbette normal. Tecrübesi o kadar. Belli bir tecrübeye ulaşana kadar olacak bunlar tabi. Problem tecrübeye saygı duyulmaması.
Bel kemiği ~ 9 yıl önce
Sivil havayollarının bel kemiğidir askerler. Saygı duyacağınıza çamur atıyorsunuz.
Sol koltuk ~ 9 yıl önce
Oraya oturduysanız hakkını verip yan rüzgar limitiniz ne ise o limite kadar indireceksiniz , uçağınızı .Sağ koltuktaki arkadaş indiremez ise bayan pilotlarıda aşşağılayıp kız gibi demiyeceksiniz işinizi yapacaksınız.Sağ koltukta ağladığınız 20 knot gğnlerini unutmayacaksınız
ne demek ~ 9 yıl önce
indiremiycem kardeşim...! Ya kaptan inkapasitif olsa ve inişte o yan rüzgar olsa ne olacak? Millet uçakta 2 pilot var diye kendini rahat hissediyor. Demek ki 2. pilot hikaye. Hay sizin dlr'ınıza da, brövenize de.
20 knot mı? ~ 9 yıl önce
Nedir ya 20 knot. Alın size iki katı 40 knot'ta nasıl iniyor gavur dediğiniz: https://www.youtube.com/watch?v=02ddnGzxNZs
İyi de ~ 9 yıl önce
Ya o ana sol koltukta da Allah muhafaza kadın pilot varsa? Aman Aman Allah korusun. (Bu arada bu sol koltuk diye yazan kesin o anlarda kıvranan kız pilotlardan birisi).
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Herkesin bir hikayesi vardır, sivil -asker -baba paralı -kendi parası -kader -sağlık- çiğli de çekilen şansız hoca, kaderi değiştiren torba -ama herkesin bir hikayesi var, dinlemeye değer, bu mesleği hakkıyla yapan herkese selam olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zor ~ 9 yıl önce
Özel bir havayolunda pilotum.. Askeri pilotlarda en az kaptan pilot kadar maaş almalı sosyal hakları daha iyi olmalıdır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kesinlikle ~ 9 yıl önce
Kesinlikle katılıyorum

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000