27 Mayıs 2016, Cuma 09:25:48

Diyarbakır Havalimanı'nda açılış heyecanı

Açılışını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın gerçekleştireceği yeni terminal binası, yarın açılacak.
  • Bu havaalani gecen yil Kurban bayraminda acildi. Ahmet Davutoglu da acilisini yapmisti. Neredeyse 1 yildir aktif olarak kullaniliyor, ben onlarca kez kullandim. Acik havaalaninin neyini acacaklar acaba gercekten merak ediyorum.
  • yapılan bütün yatırımlar memleketime hayırlı olsun. Çoruma da en kısa zamanda havaalanı açılması temennisiyle.
  • Bosuna nefesinizi tuketmeyin.bunlardan kurtuluş mümkün değil. Hiçbir şekilde kaybetmedikleri gibi hep win win .hatta tek taşla en az 3-5 kuş vuruyorlar.
  • Eger burda türk kürt diye yazılıyorsa o en başından bitmiştir zaten. Diger tarafta sen turksun sen kürtsun demiyorlar. Kurtlere turklere laf atanlar varsa asıl ülke onların yüzünden gidiyordur açık ve net..
  • Bu havaalanın kaçıncı defa açılılı yapılıyor? Zaten biteli 8-9 ay oldu. Ve daha önce açılış töreni de yapılmıştı. Daha ne?
  • Yapılan yatırımlar terör olarak dönmez umarım.
  • Hakediyorlar mı bunca şeyi.düşündürücü
  • hayırlı olsun
  • Hala bu 2 acayip mahlukati savunan tipler var sanki gecen donemde 400 den fazla sehit vermemisiz gibi biraz adam olsaydiniz ulke boyle berbat bi yere donmezdi
  • edirneden hakkarıye her yer TÜRKİYEDİR.....Bu ülkede yaşayana herkesde eşittir...Kimsenın kimseye üstünlüğü 1000 yıldan berı olmadı;olmayacakta..

Diyarbakır Havalimanı’nın yeni terminal binasını hizmete açacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Yıldırım’ın, açılış sırasında terörle mücadele konusunda önemli mesajlar vereceği belirtiliyor.

İLK İŞ BÖLGEYE GİTMİŞTİ

Başbakan Yıldırım, AK Parti Genel Başkan Adaylığı açıklanır açıklanmaz, ilk iş olarak Diyarbakır’a gitmiş ve terör örgütü PKK bombasıyla 16 köylünün hayatını kaybettiği Tanışık Köyü’ne ziyarette bulunmuştu. Binali Yıldırım, bu kez Cumhurbaşkanı Erdoğan’la birlikte, yapımında başrolü oynadıkları Diyarbakır Havalimanı’nın yeni terminal binasının açılışını yapacak.

Yeni terminal binasıyla Diyarbakır, yurtdışı seferlerini de gerçekleştirecek. Mevcut terminal, hac dönemi dışında tamamen yurtiçindeki uçuşlara hizmet veriyor ve bugüne kadar yıllık 1.8 milyon yolcu taşınabiliyordu. İki yıl önce yapımına başlanan havalimanının yeni terminal binası için 300 milyon liraya harcandı. Artık havalimanının 5 milyon yolcu kapasitesiyle hizmet vermesi planlanıyor.

AYNI ANDA 10 UÇAĞA HİZMET

95 bin metrekare kapalı alana sahip havalimanının yeni terminalinde aynı anda 10 uçağa hizmet vermesi hedefleniyor. Havalimanının, Diyarbakır’ın dünyaya tanıtımı bakımından da önem taşıyacağı ifade ediliyor.

Diyarbakır Havalimanı'nda açılış heyecanı

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Diyarbakir Havaalani ~ 8 yıl önce
Bu havaalani gecen yil Kurban bayraminda acildi. Ahmet Davutoglu da acilisini yapmisti. Neredeyse 1 yildir aktif olarak kullaniliyor, ben onlarca kez kullandim. Acik havaalaninin neyini acacaklar acaba gercekten merak ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kahraman Çorumlu ~ 8 yıl önce
yapılan bütün yatırımlar memleketime hayırlı olsun. Çoruma da en kısa zamanda havaalanı açılması temennisiyle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
no hope ~ 8 yıl önce
Bosuna nefesinizi tuketmeyin.bunlardan kurtuluş mümkün değil. Hiçbir şekilde kaybetmedikleri gibi hep win win .hatta tek taşla en az 3-5 kuş vuruyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 8 yıl önce
Eger burda türk kürt diye yazılıyorsa o en başından bitmiştir zaten. Diger tarafta sen turksun sen kürtsun demiyorlar. Kurtlere turklere laf atanlar varsa asıl ülke onların yüzünden gidiyordur açık ve net..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaçıncı açılış ~ 8 yıl önce
Bu havaalanın kaçıncı defa açılılı yapılıyor? Zaten biteli 8-9 ay oldu. Ve daha önce açılış töreni de yapılmıştı. Daha ne?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yatırım ~ 8 yıl önce
Yapılan yatırımlar terör olarak dönmez umarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 8 yıl önce
Hakediyorlar mı bunca şeyi.düşündürücü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Orda sevletin memuru ~ 8 yıl önce
doktoru askeri polisi görevlisi binlerce kişi var. Ne demeye getiriyorsunuz?!
Pilot ~ 8 yıl önce
Diyorum ki ihanetin karşılığı bu olmamalı.taş üstünde taş kalmamalı.sen me diyorsun böcük
Ruhi ~ 8 yıl önce
Olaya sig bakmayın. Yatirim demek buralar benim demektir. Oy çıkmadı diye,terör var diye verelimmi orayı. Yatırımı yapacaksin orada varlığını hissettireceksin. Gerektiğinde SUR u yerle bir edeceksin. Yenidrn yapıp al otur gerekirse yine yikacsksin
mustafa karaduman ~ 8 yıl önce
hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
t ~ 8 yıl önce
Hala bu 2 acayip mahlukati savunan tipler var sanki gecen donemde 400 den fazla sehit vermemisiz gibi biraz adam olsaydiniz ulke boyle berbat bi yere donmezdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sen ~ 8 yıl önce
Hdp i göklere çıkarıp yalanlarıyla paşa yapmasaydın hiçbiri olmayacaktı. Utanmazlar, meclise giremeseydi de bu sefer aynısını diyecektiniz, terörü devlet başlattı diye. Azıcık dürüst olun, karakter sahibi olun
Mucc ~ 8 yıl önce
Sen tam bir karaktersizsin. HDP'yi Meclis'e solcular soktu. Bu ülkenin bas belası solculardır...
Ruhi ~ 8 yıl önce
Dogri diyin dayıoğlu.
edirne ~ 8 yıl önce
edirneden hakkarıye her yer TÜRKİYEDİR.....Bu ülkede yaşayana herkesde eşittir...Kimsenın kimseye üstünlüğü 1000 yıldan berı olmadı;olmayacakta..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sen İnanmışsın ~ 8 yıl önce
Sen inanmışsın hatta ağzından gökkuşağı kusuyorsun ama herkesin eşit filan olduğu yok bu ülkede. Polyanacılık oynamanın alemi yok.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000