25 Mayıs 2015, Pazartesi 07:50:25

Diyarbakır Havalimanı inşaatında kaza...

Diyarbakır'da yapımı süren yeni Havaalanı inşaatında şantiye şefi olarak görev yapan Kayserili işçi çatı montajı yaptığı sırada çatıdan düşerek ağır yaralandı, hastaneye kaldırılan şantiye şefi hayatını kaybetti.
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • la ne calismasi kardesim kim yaptiysa bu haberi arastirmadan sallamis serhat bey santiye sefiydi nerde duyulmus santiye sefinin calistigi saha gezisi yaparken dustu oldu alah rahmet eylesin haberi yapan arkaadslarda once bi ogrensin sonra haber yapsin
  • Şantiye şefi birtane olur genelde ve çatida işçilik yapmaz. Bu bildigimiz çatı ustasi ama elbette ölen bir insan sonuçta. Emniyet kemerini ölürüm de takmam diyor birçogu işte cehalet böyle birşey olsa gerek. Ne diyelim Allah rahmet eylesin hemşrime...
  • S:Çatıda çalışırken emniyet kuşamını niye takmadın C:Sıkıyor S:Baretin nerde? C:Hava sıcak, kafamı terletiyor S:Kaynak gözlüğünü niye kullanmıyorsun? C:Gözlerimi kısırak kaynak yapıyorum, daha rahat. S:Tehlikeli kimyasallarla uğraşırken kullanman gereken eldivenlerin nerede? C:Eldiven isilik yapıyor. S:Kulakların sağır olmasın diye verdiğimiz kulaklıkları niye takmadın? C:Cep telefonu çaldığında sesini duyamıyorum. Daha evvel çalıştığım tehlikeli bir yerde işçilerin teknik emniyet yetkilisi abimizle olan diyaloglarını okudunuz. Kesinlikle gerçektir.
  • hangi gelişmiş ülkede insanalr böyle patır patır ölüyor!!!! fıtrat

Diyarbakır'da yapımı süren yeni Havaalanı inşaatında şantiye şefi olarak görev yapan Kayserili işçi çatı montajı yaptığı sırada çatıdan düşerek ağır yaralandı. İsminin Serhat olduğu öğrenilen Kayserili şantiye şefi kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay, bir süre öncesine kadar 2. Taktik Hava Kuvvet Komutanlığı'nca 'atış alanı'' olarak kullanılan alan üzerinde inşası devam eden Diyarbakır Havalimanı yeni terminal binasında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, terminal şantiyesinde şef olarak görev yapan ve isminin Serhat olduğu öğrenilen usta, terminalin çatı bölümünde montaj işi yaptı. Çok tehlikeli olmasına rağmen, iş güvenliği için herhangi bir önlem almayan şantiye şefi Serhat, çatıdan düştü.


Kanlar içinde kalan Serhat', inşaatta çalışan işçi arkadaşları tarafından olay yerine çağrılan ambulans ile Diyarbakır Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Serhat yapılan tüm müdahalelere cevap vermeyince yaşamını yitirdi. İşçilerden alınan bilgilere göre, Şantiye Şefinin Kayserili olduğu öğrenilirken, haber verilen Serhat'ın ailesinin bugün cenazeyi alması bekleniyor.

Olay sonrası bölgede çalışan işçiler, yaşanan olayın şokunu yaşarken, olay yerine gelen polis, olay yerinde yaptığı incelemesini tamamlarken, soruşturma da sürüyor.

2013 Temeli Atılmıştı

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin yurt dışına açılmasını sağlayacak Diyarbakır Havalimanı yeni terminal binasının temeli, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in katıldığı törenle 2013 yılında atılmıştı. (Haberler)

Diyarbakır Havalimanı inşaatında kaza...

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

İsg ~ 9 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sahan ~ 9 yıl önce
la ne calismasi kardesim kim yaptiysa bu haberi arastirmadan sallamis serhat bey santiye sefiydi nerde duyulmus santiye sefinin calistigi saha gezisi yaparken dustu oldu alah rahmet eylesin haberi yapan arkaadslarda once bi ogrensin sonra haber yapsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Şantiye şefi birtane olur genelde ve çatida işçilik yapmaz. Bu bildigimiz çatı ustasi ama elbette ölen bir insan sonuçta. Emniyet kemerini ölürüm de takmam diyor birçogu işte cehalet böyle birşey olsa gerek. Ne diyelim Allah rahmet eylesin hemşrime...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kayserili ~ 9 yıl önce
çatı ustası değil arkadaşlar vefat eden arkadaş hem mahalleden hemde okuldan arkadaşım olur kendisi mimardı rabbim mekanını cennet eylesin ailesine sabır versin
Volvo ~ 9 yıl önce
S:Çatıda çalışırken emniyet kuşamını niye takmadın C:Sıkıyor S:Baretin nerde? C:Hava sıcak, kafamı terletiyor S:Kaynak gözlüğünü niye kullanmıyorsun? C:Gözlerimi kısırak kaynak yapıyorum, daha rahat. S:Tehlikeli kimyasallarla uğraşırken kullanman gereken eldivenlerin nerede? C:Eldiven isilik yapıyor. S:Kulakların sağır olmasın diye verdiğimiz kulaklıkları niye takmadın? C:Cep telefonu çaldığında sesini duyamıyorum. Daha evvel çalıştığım tehlikeli bir yerde işçilerin teknik emniyet yetkilisi abimizle olan diyaloglarını okudunuz. Kesinlikle gerçektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazık ~ 9 yıl önce
hangi gelişmiş ülkede insanalr böyle patır patır ölüyor!!!! fıtrat

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000