10 Aralık 2017, Pazar 09:18:12

'Direkt uçuşlar azalmamalı'

İş dünyası olarak yurt dışı seyahatlerinde Esenboğa çıkışları için ısrar edilmesi gerektiğini kaydeden EMSİAD üyesi Emre Fırat, “Direkt uçuşların sayısında azalma yaşanmamalı” dedi.
  • Başkentte direk uçuş olmazmi ?! Örnegin biz hollanda'da kalıyoz amsterdam'dan ankaraya direk uçuş yok... En azından haftada 1 kere olsun
  • Izmır, Izmır neredesın? Nerede Tıcaret Odası yetkılılerı. Bak Ankaraya...
  • yolcu yoksa ısrar etsen ne yazar, kendini bir b.k bidiğini sayan gavat yolcu olsa uçuş olmaz mı bu rekabet ortamında, uçaklar boş gidip gelsin ama ankaradan dışhat uçuş olsun öyle kolay sa olsun hadi bakalım
  • Direk :Ağaçtan veya demirden yapılan uzun ve kalın destek.Örnek:Kale direği , elektrik direği , Değerli , saygın kimse.Örnek:Evin direği babamdır. Direkt:Dolaysız , aracısız , doğrudan doğruya.Örnek :Bu otobüs direkt İstanbul'a gider.
  • Bilet parasını karşılayın, her hafta ısrar ederiz...
  • EMSIAD mı o da ne?
  • Yaşasın Sunexpress yaşasın qatar Airways. Adanadan biniyorum direkt avrupa , direkt katar, ordanda dünyanın her yerine. Thy sen aval aval bakmaya devam et.
  • SBK BORAJET K. TAZMİNAT HAKLARIMIZI ÖDEYİN ARTIK

İş dünyası olarak yurt dışı seyahatlerinde Esenboğa çıkışları için ısrar edilmesi gerektiğini kaydeden EMSİAD üyesi Emre Fırat, “direktt uçuşların sayısında azalma yaşanmamalı” dedi.

Elektrik Malzemeleri Satıcıları İşadamları Derneği (EMSİAD) Üyesi Emre Fırat, Ankaralı sivil toplum kuruluşlarının direkt uçuş sayısını uzun uğraşlar sonucu artırmayı başardıklarını belirterek, bundan sonraki sürece dikkat çekti. Fırat,  “Ankara iş dünyası olarak verdiğimiz uğraşlar sonucunda direkt uçuş sayısını artırdık. Ama iş burada bitmiyor. Biz talep etmeliyiz. Ankaralılar olarak, yurt dışı seyahatlerimizin Esenboğa çıkışlı olması için ısrar etmeliyiz. direkt uçuşların sayısında azalma yaşanmamalı” d edi.

GÜNDEMDEN DÜŞMEMELİ

direkt uçuş sayının artmasıyla sorunun çözüme kavuştuğunu düşünmenin yanlış olduğunu dile getiren Fırat, artık görevin Ankaralılar’a düştüğünü söyledi. Fırat, «Sivil toplum kuruluşlarının çabası sonuç verdi ve Ankara’dan direkt uçuş sayısının artmasını sağlandı. Ama asıl bundan sonra bizlere görevler düşüyor. Mevcut direkt hatların devamını sağlamak ve yenilerini yaşama geçirmek için sürekli çaba harcamalıyız. Ankara’nın ve özellikle iş dünyasının gündeminden bu konu düşmemeli. İş ve gezi seyahatleri halen İstanbul üzerinden yapılıyor” dedi.

KARGO DA ANKARA ÇIKIŞLI OLMALI

Ankaralıların yurt dışı seyahatlerini Esenboğa çıkışlı yapması gerektiğini anlatan Fırat, “Seyahat acentelerinden bunu ısrarla talep etmemiz lazım. Eğer talep etmezsek, çabalarımız sadece kağıt üzerinde kalır. Yarın zarar ediyoruz diye bu direkt uçuşlar iptal edilir. İşin bir de ticari boyutu var. Bunu unutmamalıyız. Yurt dışına aktarmalı olarak gönderilen kargo, Ankaralı işadamlarına fazladan yüklenen bir maliyet. İşini büyütmek isteyen, kar elde etmek isteyen Ankaralılar için önünde bir engel. Bunun için direkt uçuşlar da elde ettiğimiz başarı desteklenmeli. Ankaralılar gerek seyahat gerekse kargo için yurt dışı hatlarının Esenboğa çıkışlı olması için ısrar etmeli” şeklinde konuştu.(star)

'Direkt uçuşlar azalmamalı'

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Yusuf ~ 6 yıl önce
Başkentte direk uçuş olmazmi ?! Örnegin biz hollanda'da kalıyoz amsterdam'dan ankaraya direk uçuş yok... En azından haftada 1 kere olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Onder ~ 6 yıl önce
Izmır, Izmır neredesın? Nerede Tıcaret Odası yetkılılerı. Bak Ankaraya...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hi ~ 6 yıl önce
yolcu yoksa ısrar etsen ne yazar, kendini bir b.k bidiğini sayan gavat yolcu olsa uçuş olmaz mı bu rekabet ortamında, uçaklar boş gidip gelsin ama ankaradan dışhat uçuş olsun öyle kolay sa olsun hadi bakalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık size ~ 6 yıl önce
Ankara deyince küfür etmeden duramayanlar, fetö devri kapandı boşuna uğraşmayın, Allah yardımcınız olsun
Ahmet Baran Sel ~ 6 yıl önce
Direk :Ağaçtan veya demirden yapılan uzun ve kalın destek.Örnek:Kale direği , elektrik direği , Değerli , saygın kimse.Örnek:Evin direği babamdır. Direkt:Dolaysız , aracısız , doğrudan doğruya.Örnek :Bu otobüs direkt İstanbul'a gider.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 6 yıl önce
Bilet parasını karşılayın, her hafta ısrar ederiz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 6 yıl önce
EMSIAD mı o da ne?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Xxx ~ 6 yıl önce
Yaşasın Sunexpress yaşasın qatar Airways. Adanadan biniyorum direkt avrupa , direkt katar, ordanda dünyanın her yerine. Thy sen aval aval bakmaya devam et.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SBK BORAJET K. TAZMİNAT HAKLARIMIZI ÖDEYİN ARTIK ~ 6 yıl önce
SBK BORAJET K. TAZMİNAT HAKLARIMIZI ÖDEYİN ARTIK

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000