27 Haziran 2017, Salı 15:23:38

"Direkt seferler önemli bir boşluğu dolduracak"

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu-Giresun Havalimanı'ndan Almanya’ya direkt uçuşların başlamasının önemli bir boşluğu dolduracağını söyledi.
  • Ordu ordu ordu yeter lan. Biz bıktık siz haber yapmaktan bıkmadınız sanki Türkiye de sadece Ordu var Havalimani olarak. Merak etmeyin o basamaklardan pat diye düşersiniz birdaha kaplamasınız!!!
  • yeni açılan havalimanları içinde yolcu potansiyali en yüksek havalimanı hangisi(son 10 yıllık verilere göre) cevabı tatmin eder umarım.ayrıca siz havalimanı işletme bilgilerine sahip değilsiniz.
  • Bende diyordum bugün neden ogu haberleri yok ☺️
  • Ordu valisi değişti.Isıtıp ısıtıp önümüze koymayın
  • Ya gecin bu isleri Samsun acildimi gorusuruz :)
  • Bu havaalani karaya ve dolayisi ile daglara cok yakin. Sadece gorus mesafesinin iyi, ruzgarin uygun oldugu zamanlarda kullanilabilir. Daha fazla para harcayip biraz daha ileriye yapilmaliydi. Yani oy getirecek kadar para harcandi yapiminda, bir bakima da para ziyan edildi. Bir yapi amacini tam karsilayacak bicimde gereken para harciyarak yapilmali. Yarim bir yapinin fazla faydasi yok.
  • Hemen havaya girmeyin Samsun kapatıldığından oraya aktarıldı.Samsun açılınca kalkacak.

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu-Giresun Havalimanı'ndan Almanya’ya direkt uçuşların başlamasının önemli bir boşluğu dolduracağını söyledi.

Ordu-Giresun Havalimanı'ndan Almanya’ya yapılacak uçak seferlerinin Köln, Münih, Stuttgart ve Düsseldorf şehirlerine yapılacağını ifade eden Vali Balkanlıoğlu, karşılıklı seferleri özel hava yolu şirketlerinin yanı sıra Türk Hava Yollarının da gerçekleştireceğini söyledi.

İlk Almanya seferinin yapıldığını hatırlatan Balkanlıoğlu, ikinci seferin 8 Temmuz'da Münih şehrine karşılıklı olarak yapılacağını aktardı. Vali Balkanlıoğlu, 18 Temmuz'da Stuttgart, 3 Ağustos'ta da Düsseldorf şehrine karşılıklı seferlerin gerçekleştirileceğini, bu seferlerin aralıklarla kasım ayına kadar süreceğini belirtti.

Bu tür uluslararası uçak seferlerinin turizme katkısının yanı sıra sosyolojik olarak büyük bir gelişme olarak görülmesi gerektiğini de vurgulayan Balkanlıoğlu, “Biliyorsunuz Ordu ve Giresun’dan yurt dışında çok gurbetçimiz var. İstanbul’da 500 bin Ordulu, 400 bin Giresunlu var. Almanya’da Ordu ve Giresunlu gurbetçi sayısı hayli fazla. Dolayısıyla büyük bir potansiyel var. Bu insanlar memleketlerin çok düşkünler. Bu insanlar bayramda, seyranda, fındık zamanında, düğünde, cenazede memleketlerine geliyorlar. Daha önce Ankara ve İstanbul’a geliyorlar oralardan buraya aktarma yaparak bin bir çile ve sıkıntı ile geliyorlardı. Şimdi artık Almanya’nın Köln, Münih, Stutgart ve Düsseldorf şehirlerinden Ordu’ya direkt gelebiliyorlar. Ordu ve Giresun için büyük bir aşamadır” dedi.

"Direkt seferler önemli bir boşluğu dolduracak"

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

OGU ~ 7 yıl önce
Ordu ordu ordu yeter lan. Biz bıktık siz haber yapmaktan bıkmadınız sanki Türkiye de sadece Ordu var Havalimani olarak. Merak etmeyin o basamaklardan pat diye düşersiniz birdaha kaplamasınız!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ahmet ~ 7 yıl önce
yeni açılan havalimanları içinde yolcu potansiyali en yüksek havalimanı hangisi(son 10 yıllık verilere göre) cevabı tatmin eder umarım.ayrıca siz havalimanı işletme bilgilerine sahip değilsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ahmet ~ 7 yıl önce
Orgiye zorla sefer düzenletiyorlar. Baskı kalksa günde bir uçak gelmez. Arapları saymıyorum çünki onlar yolcu değil.
Bende ~ 7 yıl önce
Bende diyordum bugün neden ogu haberleri yok ☺️

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet ~ 7 yıl önce
zorla düzenlenen seferlerde uçaklar niçin ful gidip geliyor? yoksa yolculara da mı baskı var? akıl tutulması nedir bilirmisiniz? onu bir araştırın.belki işinize yarar.
Vali ~ 7 yıl önce
Ordu valisi değişti.Isıtıp ısıtıp önümüze koymayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acenta55 ~ 7 yıl önce
Ya gecin bu isleri Samsun acildimi gorusuruz :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ziyan ~ 7 yıl önce
Bu havaalani karaya ve dolayisi ile daglara cok yakin. Sadece gorus mesafesinin iyi, ruzgarin uygun oldugu zamanlarda kullanilabilir. Daha fazla para harcayip biraz daha ileriye yapilmaliydi. Yani oy getirecek kadar para harcandi yapiminda, bir bakima da para ziyan edildi. Bir yapi amacini tam karsilayacak bicimde gereken para harciyarak yapilmali. Yarim bir yapinin fazla faydasi yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ahmet ~ 7 yıl önce
siz mühendis yada teknisyenmisiniz?olayı siyasi değil hizmet amaçlı düşünün.birde dışarıdan kuşbakışı yapıp önyargılı eleştiri yapıp çenenizi yormayın.bunların hepsini birileri düşünmüş.yapmış.alkış yapmıyorsanız susun.teknik verileri kaynağından öğrenin.
Ahmet ~ 7 yıl önce
Ben atmosfer dinamigi ve iklim arastirmacisiyim. Isim hava ve iklim tahminlerinde kullanilan modelleri yapmak ve ilerletmek. ABD'de bir universitede bu calismalarimi yurutuyorum. Bunuda cok uzun zamandan beri yapiyorum. Ne yazik ki Turkiye'de yapilan projeler bilimle degil politika ile yapiliyor ve paralar ziyan oluyor.
Yazık ~ 7 yıl önce
Bu meydan ticari veya hizmet amaçlı değil siyasi amaçlıdır. Buraya zorla havayolu getirmeye çalışıyorlar ki, yolcu sayısı yüksek görünsün. Türkiyenin herhalde ilk siyasi havalimanı
OGU ~ 7 yıl önce
Hemen havaya girmeyin Samsun kapatıldığından oraya aktarıldı.Samsun açılınca kalkacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gutbette yasayan Ordulu ~ 7 yıl önce
Muhtemelen, ama anca 3 ucusun 2'sini geriye veririz bir ucusda orgilere ayit.
ogu ya cevap ~ 7 yıl önce
Temmuz ayında szf açık
SZF ~ 7 yıl önce
Memnun kalıp devam ederlerse ağlama sonra?
OrGi ~ 7 yıl önce
İki yıl sonra yolcu alışınca görelim. Şimdi boşuna konuşmayalım. Fındık üretmekle evrensel şehir olamazsınız. Havaalanı sadece bir göstergedir. Diğer göstergelerin ne yazıyor, ondan haber ver?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000