08 Ağustos 2008, Cuma 14:06:46

Dinner in the Sky

Dinner in the Sky, sıradan bir yemeği unutulmaz bir güne dönüştürerek misafirlerine benzersiz bir deneyim yaşatmak isteyenler için eşsiz bir fırsat!
  • iyidüşünülmüş çok başarılı. Manzara da güzel. Tebrikler

Gökyüzünde kahvaltı, gökyüzünde öğle yemeği, gökyüzünde akşam yemegi, gökyüzünde kokteyl, gökyüzünde toplantı... Tek sınır hayal gücü..

Dinner in the Sky yerden 55 metre yükseğe (Galata Kulesi yüksekliğinde) kaldırılan bir masada profesyonel bir ekip tarafından hizmet veriyor.

İlk olarak Belçika'da başlayan bu çılgınlık şu an 16 ülkede hizmet veriyor. Belçika, Almanya, Avusturalya, Güney Afrika, Kanada, gibi ülkelerin arasından Türkiye, etkileyici manzarasıyla sıyrılıyor. Özellikle İstanbul'da Boğazın eşsiz güzelliği tüm misafirleri hayran bırakıyor.

Dinner in the sky mobil bir sistem olduğu için -izin alındığı taktirde- istenilen her yere götürülebiliyor. Halka açık alanlarda, yarış pistlerinde, tarihi mekanlarda kısacası hayal edilen her yerde kullanılabiliyor.  Yalnız hem vinç hem de platformun ulaşabileceği bir konumda, 30 x 15 metrelik bir alana ihtiyaç duyuluyor.

Dinner in the sky masasının azami kapasitesi 22 kişi ve masanın ortasındaki alanda 3 kişilik (Şef Aşçı, Garson, Şovmen, Kameraman vb.) bir ekip hizmet veriyor. (Uzunluk: 9 metre, Genişlik: 5 metre, koltuk sayisi:22) Hizmet veren tüm ekip eğitimden geçiriliyor ve güvenlik için kendileri de tıpkı misafirler gibi emniyet kemerleri ve çelik halatlarla masaya bağlanıyorlar.

Misafirler 3 ayri emniyet kemeriyle koltukların arkalarından bağlanıyorlar, dolayısıyla son derece güvenli bir şekilde yükseliyorlar, kemerleri kendileri açamıyorlar. Misafirlerin masadan ayrılmasına, yine masaya otururken kendilerini bağlayan eğitimli teknik ekip yardımcı oluyor. İsteyen herkes masaya oturabiliyor ancak güvenlik sebebiyle boyu 150cm.den kısa olan kimseler uçuşa kabul edilmiyorlar.

Dinner in the Sky 8 saatlik seanslar olarak kiralanabiliyor. İhtiyaca göre saatte 2 kez hizmet alabiliyor. Örneğin saatte 2 kez havalandığı takdirde bir günlük kiralamanızda 350'den fazla kişi bu benzersiz deneyimi tadabiliyor. Ya da sadece 22 seçkin konuğunuz için de kullanabiliyor.

Dinner in the sky hakkında en sık sorulan soruların başında tuvalet ihtiyacı geliyor.Aslında her şey normal bir restauranttaki gibi! Garsona tuvaletin yerini sorup gidiyorsunuz. Tek farkı bütün masanın aşağı inmesi. Ama endişelenmeyin, 1 dakikadan kısa sürüyor.

Dinner in the Sky DIN 4112 normlarına uygun bir şekilde tasarlanmıştır, Tüm teknik hesaplamalar TÜV Rheinland tarafından onaylanmıştır.

Dinner in the Sky altındaki alan sayesinde isteyenlere benzersiz bir reklam alanı da oluşturuyor.

Dinner in the sky masasına organizasyona ve isteğe bağlı olarak ışıklandırma, ısıtma, ses, tv ekranları eklenebiliyor.

Dinner in the Sky

Galeriye gitmek için resmin  üzerine tıklayınız...

Dinner in the Sky

Yorumlar

flyyyyyyyyyyyyyyyyyy ~ 16 yıl önce
iyidüşünülmüş çok başarılı. Manzara da güzel. Tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000