15 Kasım 2011, Salı 15:40:25

DİKKAT! KASIM AYI GREV AYI...

Avrupa’da dört büyük ülkede ulaşım sektöründeki grevlerinin havayolu seyahatleri de dahil olmak üzere ulaşımı önemli ölçüde aksatacağı belirtiliyor. İtalya, İspanya, Portekiz ve İngiltere’de kasım ayında yapılacak grevler ulaşımı olumsuz etkileyecek...
Avrupa’da havayolu grevleri yayılıyor. Ekonomik kriz içindeki İtalya’da 17 Kasım Perşembe günü ülke genelinde nakliye grevinin havayolu, demiryolu ve feribot seferlerini etkilemesi bekleniyor. 

Bir diğer Avrupa ülkesi İspanya’da da Sevilla Havaalanı çalışanları 17, 18 ve 25 Kasım tarihlerinde grev yapacaklarını duyurdular. Aynı şekilde Portekiz’de de 24 Kasım’daki genel grevin havayolu taşımacılığını da aksatacağı belirtiliyor. Portekiz havayolları TAP Portugal’ın 24 Kasım için rezervasyon almadığı ifade ediliyor.
 
Avrupa’nın bir diğer büyük ve dünya havayolu taşımacılığında kilit ülkesi İngiltere’de de 30 Kasım’da 2 milyon çalışanın katılacağı belirtilen grevin ülkedeki tüm havaalanlarında seferlerin aksamasına yol açacağı bildirildi. İngiltere’de sendikalar, eylül ayından itibaren 30 Kasım’ı “eylem günü” ilan etmişlerdi. 
DİKKAT! KASIM AYI GREV AYI...

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000