08 Kasım 2013, Cuma 15:30:51

DİKKAT! DİKKAT! HAVADA GREV VAR!

Kıbrıs Hava Trafik Kontrolörleri Sendikası, 9 Kasım 2013 Cumartesi günü KKTC Ercan Hava Trafik Kontrol Merkezi'nin tüm birimlerinde sabah saat 09.00'dan akşam 19.00'a kadar uyarı grevi yapacağını duyurdu.
  • kuzeykibris ekonomik krizde kktc yerine kuzeykibris hava alanlarini sirketler kullansin ekonomilerine yardimci olursunuz aldiginiz grew karari ile boll sanslar,kendi hava yolunuzu da siz sendikacilar batirdiniz simdi havalaninida kapatin gitsin .
  • Hakları olmadan, 3. kez grev yasağı getiren bir yönetim biçimine karşı herşey yapılır sen rahat ol. 21 yaşındayım, senden daha fazla basar, biraz araştır, SADECE KUMAR ve SE* için gelmeyin bu adaya, yerine göre allahına milliyetciyim ama bu ekmek elden su gölden tavırlarınız ÇOK sıkdı, sırf bu terbiyesiz ve seviyesizlikleriniz yüzünden TC'dende soğuduk, evet belki g**ümde don yok ama bu Kıbrıslı TÜRKlere karşı tavırlarınızdan dolayı, TCdeki bir Uçuş Okulu yerine mecburen 5,000€ - 10,000€ daha fazla bayılıp Almanya, İngiltereye gitme planları yapıyoruz, çünkü biliyoruz, bizim memleketimizide yemek yolunda emin adımlarla ilerliyorsunuz, sizlere geri kafalılığınızla mutluluklar, Avrupa vatandaşlığım cebimde, gayleyi siz çekin... OYNA GG - NELERİNG VAR KKTC... ( Lütfen yayınlayın! )
  • KKTC'deki Sendikalar gibi kuvvetli olsa türkiyede sendikalar çok şey değişir adamlar haklı bence yapsınlar destekliyoruz beleşe adam itibarsız toplum olmaz gereken yapılsın.
  • Bu nedir ya sürekli grev grev.. ekmel elden su gölden halen grev....
  • En iyi bildikleri işi yapıyorlar. Grev. KKTC de en geçerli iş grev yap para kazan. KTHY de grevler yüzünden batmadı mı ?

KKTC HTKS Başkanı Cem Kapısız'ın HTKS Yönetim Kurulu adına yaptığı açıklamada, "Ülkemizde eğitim, sağlık, ulaşım gibi devletin sosyal yükümlülükleri olan sektörlerde sistem çökmüş durumdadır. Bir devletin en temel görevleri arasında yer alan hava ulaşımında nasıl olsa Ercan özelleşti diyerekten havacılığı bir kenara terk edip görmezden gelinmemeli, bu sebeple yöneten anlayışın ne kadar gaflet içerisinde bulunduklarını anlamaları sağlanmalıdır. Halkımızın artık yeni kurultay süreçlerine ve politik hırslara dayanacak gücü yoktur. Geçmiş hükümet dönemi toplum olarak yaşadığımız karanlık çağı tekrardan tecrübe etmeye niyetimiz yoktur. Büyük umutlarla halk tarafından göreve getirilen CTP-BG - DP-UG hükümetinin cesur ve radikal adımlar atarak birçok sektörde reform niteliğinde uygulamalara gitmesi zorunluluktur" ifadeleri yer aldı.

Kapısız, açıklamasında ayrıca şu sözlere yer verdi:

"Göreve gelmeden önce 'sendikalara işbirliği içerisinde olacağız' diyen yetkililerimiz, bugün ulaşılamaz durumdadırlar. Basın yoluyla çağrı yapmamıza rağmen önemsenmememiz herhalde 'bu işbirliğinin bir parçası' olsa gerek diye düşünmekteyiz. Sendikaları bu şekilde küçük düşürmek ve itibarsızlaştırmak yeni bir siyasi oyun değildir. Toplumun ve çalışanların sesi olmak hükümetlerce yapılan yanlışları eleştirmek, kamuoyunun bilgisine getirmek sendikaların görevidir. Bu görevi büyük bir onurla yürütüyoruz, yürütmeye de devam edeceğiz."

HTKS Başkanı Cem Kapısız, "Doğruyu söyleyip, doğruyu yapanların kimseden korkusu olmaz. Basına yansıyanlar rahatsızlık veriyorsa yetkililerimizin aynaya bakıp tekrardan düşünmesi gerekmektedir. Maliye Bakanlığı yetkilileri maalesef net bir tavır ortaya koyamamış, yerine getirmeleri gereken görevi defalarca söz vermelerine rağmen başaramamışlardır. Bu bağlamda Hava Trafik Kontrolörleri Sendikası olarak 9 Kasım 2013 Cumartesi günü Ercan Hava Trafik Kontrol Merkezi'nin tüm birimlerinde sabah saat 09.00'dan akşam 19.00'a kadar uyarı grevi yapacaktır. Tüm halkımıza duyurulur" dedi.

DİKKAT! DİKKAT! HAVADA GREV VAR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

u ~ 10 yıl önce
kuzeykibris ekonomik krizde kktc yerine kuzeykibris hava alanlarini sirketler kullansin ekonomilerine yardimci olursunuz aldiginiz grew karari ile boll sanslar,kendi hava yolunuzu da siz sendikacilar batirdiniz simdi havalaninida kapatin gitsin .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeter Artığa! ~ 10 yıl önce
Hakları olmadan, 3. kez grev yasağı getiren bir yönetim biçimine karşı herşey yapılır sen rahat ol. 21 yaşındayım, senden daha fazla basar, biraz araştır, SADECE KUMAR ve SE* için gelmeyin bu adaya, yerine göre allahına milliyetciyim ama bu ekmek elden su gölden tavırlarınız ÇOK sıkdı, sırf bu terbiyesiz ve seviyesizlikleriniz yüzünden TC'dende soğuduk, evet belki g**ümde don yok ama bu Kıbrıslı TÜRKlere karşı tavırlarınızdan dolayı, TCdeki bir Uçuş Okulu yerine mecburen 5,000€ - 10,000€ daha fazla bayılıp Almanya, İngiltereye gitme planları yapıyoruz, çünkü biliyoruz, bizim memleketimizide yemek yolunda emin adımlarla ilerliyorsunuz, sizlere geri kafalılığınızla mutluluklar, Avrupa vatandaşlığım cebimde, gayleyi siz çekin... OYNA GG - NELERİNG VAR KKTC... ( Lütfen yayınlayın! )

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KKTC ~ 10 yıl önce
KKTC'deki Sendikalar gibi kuvvetli olsa türkiyede sendikalar çok şey değişir adamlar haklı bence yapsınlar destekliyoruz beleşe adam itibarsız toplum olmaz gereken yapılsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeter Artık. ~ 10 yıl önce
Bu nedir ya sürekli grev grev.. ekmel elden su gölden halen grev....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Grev ~ 10 yıl önce
En iyi bildikleri işi yapıyorlar. Grev. KKTC de en geçerli iş grev yap para kazan. KTHY de grevler yüzünden batmadı mı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000